baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
da li ste videli ove?
fantastični su...posvećeno MJ-u...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
jel postoji neka druga verzija ove pesme sem live?
ili jos preciznije: Thriller!
da li ste videli ove?
Cinjenica je da mladji Majklovi fanovi vole moderniji zvuk (sto je u redu i potpuno normalno, jer su i odrastali uz moderan zvuk), znaci top albumi su im Bad, Dangerous, Inivincible... Ali ni ja nisam puno stariji od mnogih ovde, ja sam '88. godiste, pa ipak volim njegove starije albume. Ne znam tacan odogovor na pitanje zasto je to tako. Jednostavno, osecam se kao da sam trebao da prozivim svoje dvadesete godine od sredine 70-tih do sredine 80-tih, znaci taj disco-funk-groove, to je moj zvuk, i mogu reci da mi je zao sto nisam tad bio "tu", da osetim tu atmosferu uzivo.
Bas neki dan citam komentare na youtube za Rock With You, i neko ostavio komentar sa kojim sam se u momentu poistovetio: "I just love the whole "party all night long at the disco-don't worry about your work-have fun-rock with me baby-boogie and groove all night long-WOOOHOO!" - concept of this whole album". Savrsen opis tog albuma
Pa ti si izdanak mladje generacije![]()
Hocu da igram s Majklom uz In The Closet![]()
Ah jesam, priznajem! 20 mi ljeta...
Ne znam, meni svi ostali Majklovi albumi zvuče kao da su sad snimljeni, naročito Dangerous!
A Off The Wall mi je jedini malo zastareo... Mada ne mogu da zamislim MJ-a bez
Don't Stop 'Til You Get Enough, Rock With You, Workin' Day And Night, She's Out Of My Life i pesme Off The Wall.
Ostala polovina albuma nikako da mi uđe u uši!
Bas neki dan citam komentare na youtube za Rock With You, i neko ostavio komentar sa kojim sam se u momentu poistovetio: "I just love the whole "party all night long at the disco-don't worry about your work-have fun-rock with me baby-boogie and groove all night long-WOOOHOO!" - concept of this whole album". Savrsen opis tog albuma
Meni je BAD... ufff :$ Naj, naj, naj, naj, naj <3 Smooth, TWYMMF, Bad, Drtika, Man in the mirror... uf xD
So true. Ja volim sve albume. Toliko bi mi bilo žao da izdvojim jedan. Trenutno su mi draži Off The Wall i Thriller kao albumi, dok su mi pre 5-7 godina bili draži History, BOTDF i Invincible... Pre 15 godina sam voleo ubedljivo i najviše Bad i Dangerous... 80. sam godište, kao i aleksandar... Mislim da je tu i suština.
Kako može album da bude zastareo? Zamisli neko kaže za 9. simfoniju da je zastarela?
Produkcija i postprodukcija je tada bila takva, trendovi su bili drugačiji, manje se koristio računar, peglanje zvuka i sve se radilo analogno, uz manje usavršenu opremu.
Cinjenica je da mladji Majklovi fanovi vole moderniji zvuk (sto je u redu i potpuno normalno, jer su i odrastali uz moderan zvuk), znaci top albumi su im Bad, Dangerous, Inivincible... Ali ni ja nisam puno stariji od mnogih ovde, ja sam '88. godiste, pa ipak volim njegove starije albume. Ne znam tacan odogovor na pitanje zasto je to tako. Jednostavno, osecam se kao da sam trebao da prozivim svoje dvadesete godine od sredine 70-tih do sredine 80-tih, znaci taj disco-funk-groove, to je moj zvuk, i mogu reci da mi je zao sto nisam tad bio "tu", da osetim tu atmosferu uzivo.
Na koju Majklovu pesmu mozete uvek ali UVEK da se najezite dok je slushate ??