Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja ih imam 7 haha:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

7 ! :eek: A sto nekom fanu ne prodas poneku?! Ne, jako je tesko sada naci nesto od MJJ a da cene nisu namerno preuvelicane. Ove nisu bile stvarno nista! A jedan tip prodaje plocu Thriller za 2.000 din. namerno. Sad je resio da je skine sa police te da se opari. Pa pravi fan ne bi sad dao te pare namerno.
Ja razmisljam i za ova izdanja sta da radim - koja ce sad Sony fabrikovati dal ignorisati il sta?! Nisam pametna, jer mrzim taj svet.... uh.

7 ! :eek: A sto nekom fanu ne prodas poneku?! Ne, jako je tesko sada naci nesto od MJJ a da cene nisu namerno preuvelicane. Ove nisu bile stvarno nista! A jedan tip prodaje plocu Thriller za 2.000 din. namerno. Sad je resio da je skine sa police te da se opari. Pa pravi fan ne bi sad dao te pare namerno.
Ja razmisljam i za ova izdanja sta da radim - koja ce sad Sony fabrikovati dal ignorisati il sta?! Nisam pametna, jer mrzim taj svet.... uh.

Mislim 7 razlicitih originala,nemam duplikate..I to sam pojedine nasao Bogu iza nogu,u neke zastarele prodavnice..Ali su izuzetno rijetke,i to mi je najvredniji dio kolekcije..Samo sad trazim off the wall LP,nasao sam bio u jednom online shopu,ali je izgleda bi ugrabio neko prije mene ..inace zvuk sa ploce je mnogo kvalitetniji i ljepsi nego sa CD-a..Na CD djeluje nekako izvjestaceno..

Stigle mi ploce , stigle ploce, stigleeee ....!!!!!!

Čestitam! Ja bih pre kupio super hi-tech digitally re-mastered diskove i to ću i uraditi prvom prilikom...
Ploče imaju svoju draž ali ne bih ja to... Nemam gramofon, a i da ga imam ne bih ih puštao jer im sa svakim slušanjem opada kvalitet zvuka i mogu da se izgrebu, tako da bi mi služile kao ukras...
Gamofon sam imao, tj. moja baba i bilo mi je zanimljivo da slušam ploče na njemu kad sam bio mali, ali pokvario sam ga! :mrgreen:

yir2009_farewells_top10_jackson_lg.jpg
yir2009_top10_michael_lg.jpg

Michael Jackson tops the 2009 internet search...
http://yearinreview.yahoo.com/2009/top10#top10searches

In Our Darkest Hour
In My Deepest Despair
Will You Still Care?
Will You Be There?
In My Trials
And My Tribulations
Through Our Doubts
And Frustrations
In My Violence
In My Turbulence
Through My Fear
And My Confessions
In My Anguish And My Pain
Through My Joy And My Sorrow
In The Promise Of
Another Tomorrow
I'll Never Let You Part
For You're Always In My Heart. :heart:

Btw navukli ste me na Off The Wall, hvala vam! :mrgreen:
Uz onu petorku koju sam naveo dodajem i Get On The Floor i Girlfriend kao super pesmice!
A u poslednje vreme od tih starijih često slušam i Blame It On The Boogie, Shake Your Body i Torture.

I meni je Oprin intervu naj,naj , naj.... tada je po stvarno prvi put pricao na tv tako intimno o sebi , pokazao svoju kucu....a posle se samo ponavljao po svim ostalim intervuima. do duse nije on kriv, novinari su se ponaljali sa pitanjima. Vrlo ne profesionalno sa njihove strane. Stalno ista pitanja za beljenje koze, za operacije.

@ Thriller
Pa ni ja nemam gramofon :zcepanje: A ne znam ni da pustim plocu. Ma meni je to bila fora, bas!
Sta kazes svaki put je zvuk losiji i losiji sa slusanjem? :eek:

E ali CD nisu trajni kazu. Za 10 tak godina mogu da nestanu podaci. A kakvi su ti to CD-jevi koje spominjes- ne razumem se ja u tehnologiju bas?!

Meni je isto najbolji Oprah Interview, bila je dobronamerna, bilo je težih pitanja, ali ništa strašno!
Sa mrs. Walters mi deluje nesrećno zbog Diane, razvoda itd.
A dokumentarci smaraju! Sve jedno te isto, znamo sve o čoveku!
Najbolji dokumentarac je This Is It! Valjda mu je žanr dokumentarni/koncertni film.

Pa ni ja nemam gramofon :zcepanje: A ne znam ni da pustim plocu. Ma meni je to bila fora, bas!
Sta kazes svaki put je zvuk losiji i losiji sa slusanjem? :eek:

E ali CD nisu trajni kazu. Za 10 tak godina mogu da nestanu podaci. A kakvi su ti to CD-jevi koje spominjes- ne razumem se ja u tehnologiju bas?!

Nisam stručnjak za to, ali ploče i kasete definitivno gube na kvalitetu, to je i najveća prednost CD-a!
CD-ovima je rok trajanja 100 godina, oni ne gube na kvalitetu, ali naravno mogu da se izgrebu!

A ovi remasterovani diskovi koje sam spomenuo, to su ti iste, stare pesme, ali "osvežene" korišćenjem nove tehnologije...
Znači pesme su skoro potpuno iste, samo što je zvuk bolji, čistiji, svaki udisaj, svako Aaow! i Hee Hee se čuje bolje,
stereo/surround efektima je zvuk razdvojen levo i desno, tako da npr. čuješ Beat It! Beat It! Beat It! Beat It! na jedno pa na drugo uvo itd.

Back