Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Nisam ih imala pre nisam ... kupila , kupila ,kupila ...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja ih imam 7 hahaNisam ih imala pre nisam ... kupila , kupila ,kupila ...
Ja ih imam 7 haha![]()
ploče?
nisam znala da to još postoji...![]()
7 !A sto nekom fanu ne prodas poneku?! Ne, jako je tesko sada naci nesto od MJJ a da cene nisu namerno preuvelicane. Ove nisu bile stvarno nista! A jedan tip prodaje plocu Thriller za 2.000 din. namerno. Sad je resio da je skine sa police te da se opari. Pa pravi fan ne bi sad dao te pare namerno.
Ja razmisljam i za ova izdanja sta da radim - koja ce sad Sony fabrikovati dal ignorisati il sta?! Nisam pametna, jer mrzim taj svet.... uh.
Ma to su stara izdanja... nego sam se ja zacudila kad sam videla neke novije izvodjace iz 90-tih..bas!
Stigle mi ploce , stigle ploce, stigleeee ....!!!!!!
pazi se, ovde sve barabe...da te ne navuku na još neki album MJ-a...
![]()
Koji je po vama najbolji MJ dokumentarac i/ili intervju?![]()
Sto se tice intervjua meni je takodje ovaj sa Barbarom jedan od omiljenih... Najbolji mi je Michael talks to Oprah...nije da nju bas nesto gotivim ali taj mi je intervju jako dobar... A sto se tice dokumentaraca The Michael Jackson Story mi je omiljeni.Dokumentarac-"The One"
Intervju-sa Barbarom Wolters 1997
Sto se tice intervjua meni je takodje ovaj sa Barbarom jedan od omiljenih... Najbolji mi je Michael talks to Oprah...nije da nju bas nesto gotivim ali taj mi je intervju jako dobar... A sto se tice dokumentaraca The Michael Jackson Story mi je omiljeni.
Najjaca mi je La Toya kaze "kad vidim okean vidim lice Boga"...A cuti,glupaco.Ovo mi je najsimpatičniji intervju (ako se tako može nazvati)...
Pa ni ja nemam gramofonA ne znam ni da pustim plocu. Ma meni je to bila fora, bas!
Sta kazes svaki put je zvuk losiji i losiji sa slusanjem?
E ali CD nisu trajni kazu. Za 10 tak godina mogu da nestanu podaci. A kakvi su ti to CD-jevi koje spominjes- ne razumem se ja u tehnologiju bas?!
Koji vam je omiljeni performans Human nature,sa kog koncerta? Meni se jakoooo svidja ovaj sa This is it-a... Mnogo mi se svidja.![]()