Samo još da se upoznamo!
Ovo sam ja na moru prošlog leta (sa MJ loknama u pokušaju)!
Ovo sam ja na moru prošlog leta (sa MJ loknama u pokušaju)!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

kako vam se cini bosanski they don't care about us?
kako vam se cini bosanski they don't care about us?
Moron jedan.. 
Koje godine je snimljena ova obrada?
Bas zbog takvih ljudi.. Sreca, pa sam uspela da ponesem sa sobom Thriller poster, to mi je bilo najbitnije 
Meni je glupa.. Nenormalno.. Prvo reci pesme, pitam se da li je taj Merlin znao ko je Majkl, da je znao, mislim da nebi uzeo jednu od njegovih pesama, i napravio pljuvanje ostalih nacija i vera, koje nisu Muslimanske.. Majkl se zalagao protv mrznje, a Merlin je samo produzuje.. Inace, ne znam da li ste culi, Merlin je izjavljivao da je Majkl ukrao od njega pesmuMoron jedan..
![]()

A Djogani je bese posle Majklove smrti izjavio da ide u Los Andjeles da oda pocast Majklu
Ne znam zasto nije otisao 
Ma ja ne mogu verovati koliko su neki ljudi glupi.. Tj ne mogu doci sebi da Merlin misli da ce neko da mu poverujeA Djogani je bese posle Majklove smrti izjavio da ide u Los Andjeles da oda pocast Majklu
Ne znam zasto nije otisao
![]()
za njih... 

Mnogo mocno zvuce! Negde sam procitao da je Simfonijski orkestar trebao da svira na Second legu Bad turneje... Zamislite to...
Ostajem sa vama... Samo sam bio prso čitajući starije strane ove teme! 
'Ajde posto ja nisam dugo bila ovde, pojasni mi o cemu se radiAAA!!! Predomislio sam se!Ostajem sa vama... Samo sam bio prso čitajući starije strane ove teme!
Digo sam ruke od toga, nema šanse... Zato izvinite ako vas povremeno smorim nečim o čemu ste već pričali!![]()