Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Samo još da se upoznamo!
Ovo sam ja na moru prošlog leta (sa MJ loknama u pokušaju)!
:cool:

ME.jpg

kako vam se cini bosanski they don't care about us?

Meni je glupa.. Nenormalno.. Prvo reci pesme, pitam se da li je taj Merlin znao ko je Majkl, da je znao, mislim da nebi uzeo jednu od njegovih pesama, i napravio pljuvanje ostalih nacija i vera, koje nisu Muslimanske.. Majkl se zalagao protv mrznje, a Merlin je samo produzuje.. Inace, ne znam da li ste culi, Merlin je izjavljivao da je Majkl ukrao od njega pesmu :rotf: Moron jedan.. :(

Meni je glupa.. Nenormalno.. Prvo reci pesme, pitam se da li je taj Merlin znao ko je Majkl, da je znao, mislim da nebi uzeo jednu od njegovih pesama, i napravio pljuvanje ostalih nacija i vera, koje nisu Muslimanske.. Majkl se zalagao protv mrznje, a Merlin je samo produzuje.. Inace, ne znam da li ste culi, Merlin je izjavljivao da je Majkl ukrao od njega pesmu :rotf: Moron jedan.. :(

a od Đoganija je maznuo pokrete....:zcepanje:

Joj, upravo slusam Man in the mirror i ne mogu prestati da se divim genijalnosti koju je Majkl nosio u sebi.. Stvarno je zasluzio titulu, ne Kralja Popa, nego Kralja Muzike.. Mislim da mu nikada niko nece biti ni do kolena kada su pisanje kompozicija, tekstova, pevanje i ples u pitanju... :worth::worth::worth:

80s-man-in-the-mirror3.jpg

KLANJAM MU SE :worth::worth::worth:

Ma ja ne mogu verovati koliko su neki ljudi glupi.. Tj ne mogu doci sebi da Merlin misli da ce neko da mu poveruje :rotf: A Djogani je bese posle Majklove smrti izjavio da ide u Los Andjeles da oda pocast Majklu :zcepanje: Ne znam zasto nije otisao :rotf:

Ma ja ne mogu verovati koliko su neki ljudi glupi.. Tj ne mogu doci sebi da Merlin misli da ce neko da mu poveruje :rotf: A Djogani je bese posle Majklove smrti izjavio da ide u Los Andjeles da oda pocast Majklu :zcepanje: Ne znam zasto nije otisao :rotf:

pa na zalost veruju mu ograniceni ljudi... Ti bosanci u komentarima na youtube-u pricaju kako je Michael ukrao pesmu od Dina :klap: za njih... :zcepanje:
i naravno da se pridruzim klanjanju za kralja muzike :worth: :worth: :worth:
btw jel se zna koje bi pesme pevao Michael na THIS IS IT turneji? Znam da je bilo neko glasanje na njegovom sajtu da izaberemo pesme...

Ograniceni ljudi definitivno... :lol: :besna:

Pa otprilike skoro iste pesme kao i na prethodnim turnejama.. Samo sto su spotovi dodatno bili odradjeni.. Nikako necu prezaliti sto nismo videli vatreni krevet i madjionicarski trik za Dirty Diana :sad2::sad2::sad2:

Back