Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MTS2_Vera_Marina_964937_snapshot_376f507d_b76f5a9a.jpg

MTS2_Vera_Marina_1002254_snapshot_97b6c07c_f7b6e059.jpg

Michael Jackson - The Sims ! ;)

• Podržavam
Reactions: h20
Ja nisam ranije pisala o filmu - slazem utiske. ( A sad vidim da i drugi nisu pisali nista do 17 h)

Da i ja sam se obradovala sto sam opet videla fanove na okupu i sto sam neke sa kojima sam se zagotivila srela opet. Kao i sve ostale...

A film? Pojma nemam u kojoj je bio sali. :lol:

Ali posto samo videli dosta toga u tejlerima za film, bogami sam se na dosta i iznenadila.
Iznenadila me je odusevila produkcija koncerta ( kakva je trebala biti ) odusevila sam se sto su zapravo za 3 MJJ spota snimali potpuno nove spotove, osvezavali stare i to je trebalo da ide na video wall-u iza njega.

Znaci Smooth Criminal kako su snimili polu nov tj. osvezili - odusevila sam se citavom idejom kako su ga uradili!
A tek Thriller koji je meni bolji od starog - extra! Naravno zato sto je sniman pre par meseci u 21 veku, nova tehnologija, kamere, maske, scenografija joj super! E, tu vec nije bilo Majkla, znaci taj deo ( pocetek) trebalo je da bude uvod u numeru verovatno. Gde bi se posle paznja prebacila na Majkla i igrace na bini.
Pa Earth Song kakva scena sume , devojcice u njoj, kakve boje bas prelep uvod za pesmu jos jednom. I dosadno bi bilo da gledamo pocetak pravog spota na videowall-u.
Majkl se o svemu pobrinuo :D

Poseban smeh su izazivali njegovi komentari za vreme proba. Na primer kao "Pusti da se malo krcka" rece jednom klavijaturisti vise puta da bi mu objasnio da hoce 3,4 takta tisine izmedju dva muziciranja. E, pa toga kad se setim smejem se sama sa sobom. :lol:

Pa ono njegovo : "Stop, Stop, Stop!" u sred koreografije a sve deluje savrseno - medjutim njegovo uvo je zapazilo pograsan ritam koji ovi gore sviraju. Verovatno opet neka sitnica pogresna nota, jedan takt ili sta vec bese. Ali nema kod njega sitnca! Sitnice ne postoje. :lol: Pa ispravi on to, prigovori muzicaru nesto i nekom plesacu sta je bilo vise se ne secam i bi mu neprijatno sto ih kritikuje pa iskrene glavu, rasiri ruke i kaze " Pa zato vezbamo, jel da? " :lol:
I onda ce : " Bice sve u redu!" :cmok2: Bas je super ! Ljudina. Mada je mrsavica...
A stedi glas, stedi snagu, oni svi pocrkase plesaci iza njega dokazujuci se, udario ih pritisak u galavu, ozojise se svi do jednog a on ne daje ni pola od sebe, izgleda kao amater tu, igra cesto nekao nezno, nezainteresovano cisto se priseca koraka kaze mora da stedi energiju a ovi popadose svi. On je covek profesionalac sta ima on tu da se cepa na pola kad to nije koncert. :lol: Cak nije hteo ni da peva iz grla na sta je jedan producent tu po...zdeo. Pa mu kaze na Majklovo insistiranje da se stedi : " Pa razumem al daj malo vise, maj pusti glas jos malo" U fazonu ( misli se daj da cujem mozes li ti jos da pevas.) A on ce ti : Ne, ne , ne ja moram da se stedim za koncert!" I ne ferma ovog ni 2% . On i dalje insistira, ma Majkl ni da cuje. Ovaj u klin, ovaj u plocu i na kraju covek odustao :lol: Ja sam umrla od smeha - kakv lik je on!

Da stvarno je izgleda veci deo koncerta trebao da bude uzivo! Ma super i robot iz kojeg je trebalo da izadje na pocetku, robot ili kostim nalik na odelo kosmonaura ili novo odelo za ronioce na koji se prethodno oslikavaju kao videowal-u zamisljene scene , podsecanja na spotove. Slike cega li su ono bile na odelu dal se neko seca? I onda se ta stvar otvara deo po deo i izlazi Majkl.

Eto sad ne morate film ni da gledate. Salim se znaimljiv je dokumentarac. Mada je mogao trajati i jos 2h jel su oni tu nasnimili materijala verujem preko 10 casova. Bice tu posle i scena koje nisu usle u film.

Ma sve je to lepo, al ja verujem u to sto je neko napisao da se fanovi bune jer su ga u film stavili samo kad je bio nasmejan i dobre volje a nisu njegov pad, strah i momente ocaja na koje se zalio fanovima ispred arene O2 sa kojima se vozikao u kolima i koji su mu poklonili ( zensku) jaknu tj. pametno su sakrili kako sve ono sto je sam ispricao tim fanovima ( koji su jurili i upozoravali organizatore da njemu njije dobro da je premrsav - bio je samo kostur pri kraju) tako i njegov izgled i telesno i zdravstveno stanje tokom zadnje nedelje pred nasup kad je i otisao. Lagali su malo u filmu za vreme iz kojih datiraju neki snimci rakli su 8 dana cini mi se pred koncert u jednom dolu. Lazu! Tad je vec bio kostur imate i snimke i price te iste grupe ljudi gde se ljudi kunu da ne lazu sve sto kazu kako je izgledao, bio i slab i umoran! Sve su to uradili samo da bi sakrili da su ga izrabljivali radili lazne zdravstvene, insistirali na koncertu, a dobro su videli svi kako on izgleda da nesto nije u redu i da on te sve nastupe nije mogao da izdrzi i to znao, zalio se fanovima sam.

Da nije umro tad kad je umro - umro bi garant na nastupu ili posle nekog od koncerta kad bi mu pozlilo i dosla kola hitne po njega. Ma on taj premor nije mogao. 2h strasnog plesa i pavanja iz petnih zila. Ne, ne bi izdrzao. Jok.

A joj, ja se sa ovim u potpunosti slazem... Ali ono, za 4 godine moramo biti spremni :dontunderstand: inace, lepo je videti sta smo propustili i Majkla ponovo na bini :worth:

• Podržavam
Reactions: h20
Zašto, o zašto nije pevao Diry Diana poslednjih 20 godina? :eek:
Šta vi mislite, zbog Lady Di?

Pesma je stvorena za live performance! Super bi bilo da ju je izvodio sa Slashom ili sa Orianthi!
Ovo je savršenstvo (iako je malo pobrkao tekst na početku)!

A evo i pesme posvećene Liz Taylor (pored Liberian Girl)!

Za Dirty Dianu je spremao madjionicarski trik. Ne znam da li nije stigao da to odradi na probi, ili ovi nisu pustili taj deo na filmu iz nekih njima znanih razloga :) ali hteo je i Dianu na koncertu, to sigurno :)

Za Dirty Dianu je spremao madjionicarski trik. Ne znam da li nije stigao da to odradi na probi, ili ovi nisu pustili taj deo na filmu iz nekih njima znanih razloga :) ali hteo je i Dianu na koncertu, to sigurno :)

Čuo sam i ja to za DD ali nikako da se dokopamo snimaka... :(
Mađioničarski trik, vatreni krevet, ma svašta je spremao... Ali najviše sam hteo da vidim Dirty Dianu!
Možda će na DVD-u da bude dodatnog materijala, videćemo...

Poslednja izmena:

Čuo sam i ja to za DD ali nikako da se dokopamo snimaka... :(
Mađioničarski trik, vatreni krevet, ma svašta je spremao... Ali najviše sam hteo da vidim Dirty Dianu!
Čuo sam da će na DVD-u da bude dosta dodatnog materijala, videćemo...

Pa da... I to, u pravu si Thriller, zaboravila sam vatreni krevet. To je bas bilo najavljeno.. A ja se nadam da, ako je Majkl to predstavio na probi, da nam ga prikazu sada dodatno.. Jedva sam cekala da vidim taj sprektal... A Dirty Diana je jedna od mojih omiljenih pesama :worth:

Da, u čemu je fora sa 4 godine, 2012 je za 3 godine :)?

Mislio covek na mayansko prorocanstvo i 2012 jer se od tada desava kulminacija ljudske gluposti. Posle se samo osecaju posledice ili mozda jedna ali zapamcena pa ko prezivi.
cak i naucnici uzimaju 2012 kao neku ocekivanu kulminaciju izmedju ostalog i zemljinog magnetizma itd, nagibanja zemljine ose itd. Duga prica, al sam uvek po njegovim izjavama provaljivla da voli istu literaturu kao i ja :hahaha:
( Volim o njemu da pricam u sadasnjosti )

Evo za zenske koje vole da gledaju make up tutorijale. Ja sam se toga nagledala i danas nadjoh ovo : kako se nasminkati kao Majkl ( zapravo kako odraditi filmsku sminku da bi ste izgledali kao ) .............

Zabavno , ha?

Back