Gledao sam film...
Uživao sam, mada mi je ceo film nekako bitter-sweet... Na momente sam bio oduševljen Majklom i izgledao mi je tako srećno, zdravo, a na momente mi je izgledao baš slabo.
Par puta u toku filma sam zamalo zaplakalo, jer mi je sinulo -
njega stvarno više nema!
Ovo nikako nije smelo da se desi... Moglo je da bude sprečeno. Majkl je puno puta izjavio da su turneje za njega pakao, da dok je na turneji ne jede i ne spava. Pogledajte samo HIStory tour prvu godinu i koliko je mršaviji druge godine turneje!
Film kao film, ne prikazuja Majka u najboljem svetlu. Ovo su
probe, nije davao sve od sebe i nikad na bi objavio ove snimke. (Gledajte probe za Dangerous tour, zanimljivo je, npr. izvodi Remember The Time koji nije izvodio na koncertu).
Voleo bih da ga ljudi pamte kao energičnog i jedinstvenog Michaela Jacksona sa Dangerous turneje, pre nego što su mu idioti upropastili život...
Izuzetno sam tužan što nije doživeo da stvar izvede na koncertu kako treba... To bi bilo stvarno spektakularno. To bi bio pravi comeback koji zaslužuje
The King Of Music!
RIP Michael, we love you more...
PS Film je izašao na Pirate Bayu kao kvalitetan boskopski snimak. Gledaću ga uskoro i u bioskopu naravno, samo morao sam da ga skinem jer nikako da nadjem vremena da odem...