Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
al si se ti raspisala Antonina...:ok:

meni je bilo najslađe kad je onom crncu objašnjavao kako hoće da mu svira sporiju melodiju za "the way you make me feel"...neće brzo da ustane iz kreveta:zcepanje:

Pa, ja imam taj problem sa brbljivoscu inace u zivotu. Tako da, izvinjavam se sto se ponekad izivljavam da nastaturi, pa jos to sve pustim vama ovde

Sorry! Evo vam zato poklona !

Jel je sad bolje ?

al si se ti raspisala Antonina...:ok:

meni je bilo najslađe kad je onom crncu objašnjavao kako hoće da mu svira sporiju melodiju za "the way you make me feel"...neće brzo da ustane iz kreveta:zcepanje:

Da, da... :rotf:

Film je bio fenomenalan! Ja sam stvarno odusevljen... :heart: it! Jedva cekam da izadje DVD... Ima li neko informaciju kada bi trebalo da izadje dvd u prodaju?

Kažu da izlazi in early 2010. Meni je skroz bio simpa, baš mi nekako bilo puno srce, šta ja znam.

Mene cudi kako jos da nema na netu ceo film. Kad sve sto se od filmova daje po bioskopima mozes naci na na netu i pre premijere. To mi nije jasno... :huh:

[/B]
Mene cudi kako jos da nema na netu ceo film. Kad sve sto se od filmova daje po bioskopima mozes naci na na netu i pre premijere. To mi nije jasno... :huh:

Pa ovo nije klasican blokbaster pa da je potraznja za njim velika, mislim jeste potraznja velika medju fanovima ali za ostale je to obican dikumentarac. A i fanovi se drze onog pravila "necu da downloadujem nego cu da kupim DVD kad izadje kako bi Majkl tj njegova deca dobila delic mog novca".

Pa ovo nije klasican blokbaster pa da je potraznja za njim velika, mislim jeste potraznja velika medju fanovima ali za ostale je to obican dikumentarac. A i fanovi se drze onog pravila "necu da downloadujem nego cu da kupim DVD kad izadje kako bi Majkl tj njegova deca dobila delic mog novca".

Citas mi misli, samo dal ce oni videti te pare uopste- nekad se pitam. ( Porodica ce 100 puta da ga potrosi dok oni porastu, jer su u familiji isgleda svi skloni zivotu na visoookoj nozi a zarada nikom osim Janet i Majklu ne ide od ruke.)
Nego nista ne fali imati ga pre kupovine na dvd-u da se pogleda jos koji put dok ne izadje.

A ti jel si ga pogledao, sta mislis? Ne rece nista. Daj jos jedan svoj da ne kazem cepidlacki, ali ostar komentar, vecitog kriticara ovde :lol: zivo me zanima da cujem!

E ljudi zaboravi da vam dam link za vikend roman: http://www.masonicinfo.com/conradmurray.htm

Poslednja izmena:
A ti jel si ga pogledao, sta mislis? Ne rece nista. Daj jos jedan svoj da ne kazem cepidlacki, ali ostar komentar, vecitog kriticara ovde :lol: zivo me zanima da cujem!

Nisam jos pogledao film, odlozio sam onaj svoj put za inostranstvo :) Cim ga pogledam eto mog komentara, a sto se tice kupovine DVD-a mislim da ce MJ-eva deca da mi oproste sto cu DVD da skinem sa neta ;) (samo nisam siguran dal ce Sony da mi oprosti:mrgreen:)

Nisam jos pogledao film, odlozio sam onaj svoj put za inostranstvo :) Cim ga pogledam eto mog komentara, a sto se tice kupovine DVD-a mislim da ce MJ-eva deca da mi oproste sto cu DVD da skinem sa neta ;) (samo nisam siguran dal ce Sony da mi oprosti:mrgreen:)

Ja sam cula da su snimci u privatnom vlasnistu porodice i da su dali njihovu objavu radi fanova samo( nije nego zbog para, al nema veze) te da porodici ide 90% a soniju 10% od zarade. Tako da si nadrljao iz dva ugla. :lol:

Poslednja izmena:
Gledao sam film... Uživao sam, mada mi je ceo film nekako bitter-sweet... Na momente sam bio oduševljen Majklom i izgledao mi je tako srećno, zdravo, a na momente mi je izgledao baš slabo.
Par puta u toku filma sam zamalo zaplakalo, jer mi je sinulo - njega stvarno više nema!
Ovo nikako nije smelo da se desi... Moglo je da bude sprečeno. Majkl je puno puta izjavio da su turneje za njega pakao, da dok je na turneji ne jede i ne spava. Pogledajte samo HIStory tour prvu godinu i koliko je mršaviji druge godine turneje!
Film kao film, ne prikazuja Majka u najboljem svetlu. Ovo su probe, nije davao sve od sebe i nikad na bi objavio ove snimke. (Gledajte probe za Dangerous tour, zanimljivo je, npr. izvodi Remember The Time koji nije izvodio na koncertu).
Voleo bih da ga ljudi pamte kao energičnog i jedinstvenog Michaela Jacksona sa Dangerous turneje, pre nego što su mu idioti upropastili život...
Izuzetno sam tužan što nije doživeo da stvar izvede na koncertu kako treba... To bi bilo stvarno spektakularno. To bi bio pravi comeback koji zaslužuje The King Of Music! :heart:

RIP Michael, we love you more...

michael-jackson-cp-6353729.jpg

PS Film je izašao na Pirate Bayu kao kvalitetan boskopski snimak. Gledaću ga uskoro i u bioskopu naravno, samo morao sam da ga skinem jer nikako da nadjem vremena da odem...

Znaci Pirate Bay i dalje sljaka?! Pa zar nije ugasen? Hm...?:think:

E pitanje za ljude koji su gledali film : Sta li mu znaci onaj pokret mlacenja desnom rukom na koji smo svi umirali od smeha? Secate se, mislim kakv je smisao tog smesnog pokreta - uopste ne deluje profi.

Evo ga ovde tokom Human Nature u 1:48 min. Slucajno sam ga se setila trazeci snimke sa This Is It-a.

Poslednja izmena:
zato sto ga je ritam tako poneo.
muzika stvara pokret ...

[ i nimalo nije smesan ]

Pa bas je zivi pis. Meni je ruzno!

105709_director-kenny-ortega-co-producer-frank-dileo-and-producer-randy-phillips-arrive-at-the-premiere-of-sony-pictures-this-is-it-held-at-nokia-theatre-downtown-la-on-october-27-2009.jpg

Provalite samo ovaj osmeh producenata i rezisera na premijeri filma... Mislim, stvarno... Jew me sue me, everybody do me... :confused:

Iluminati , satanisti... Fotka govori vise od hiljadu reci kao dokaz tvrdnji da su ga unistili ( mozda slucajno) zaradjujuci na njemu ali kao da misle : "nema veze ovako je ispalo jos bolje dokopacemo se ogromne love! "

ja ne skidam sa torrenta, nego sa news-a... www.newshosting.com. To se uplati 10 dolara mesecno, ali nema smaranja sa torrentima, niko ništa ne vuče od tebe, samo skidaš, kao sa rapidshare-a, samo što ima mnogo više stvari nego tamo. Evo aleksandar najbolje zna koliko MJ dokumentaraca imam za koje niko nije čuo... Svi koriste torrente, a ko zna, koristi news za download.

Penguin pokret je smešan i ne bi ga koristio na koncertima, sigurno.

Meni je drago da sam ga video. Neću da se opterećujem time da li je moglo da se spreči i ŠBBKBB, jer on više nije tu i to sve više ništa neće promeniti.

Pitao sam već, ali evo pitaću opet! Kako da dođem do originalnih MJ diskova?!
Hoću da kupim originalne Off The Wall, Thriller, Bad, Dangerous, HIStory, HIStory In The Mix i Invincible!
Ali pošto je situacija u Srbiji takva kakva je, verovatno slaba vajda od toga! Zna li iko da li ima igde u Srbiji da se kupe Michaelovi originalni diskovi, bar sada kada je "IN" bilo u nekoj prodavnici, bilo online?
Ako ne, da li je iko od vas kupovao na netu nešto iz inostranstva?
Hvala! Pozz
:bye:

mj.jpg

Zašto, o zašto nije pevao Diry Diana poslednjih 20 godina? :eek:
Šta vi mislite, zbog Lady Di?

Pesma je stvorena za live performance! Super bi bilo da ju je izvodio sa Slashom ili sa Orianthi!
Ovo je savršenstvo (iako je malo pobrkao tekst na početku)!

A evo i pesme posvećene Liz Taylor (pored Liberian Girl)!

Pevacica finskog Metal benda Nightwish, Anette Olzon, daje svoj komentar posle odgledanog dokumentarca "This Is It":

"I am back from the cinema and two hours of MICHAEL JACKSON...I was so sad and cried when I left the movie. Its such a big loss that he is gone.

And I can tell you that those shows would have been amazing! He sang as good as he always has been, dancing as good as he always has done and he was so full of life and energy. His dancers, his band, his choir were all amazing and they all loved what they did.

He wanted to do the show to make people aware that we are destroying the world and he said: we only have four years to make them see that we need to change and take care of the nature and the earth. His talk about the earth, his caring about it and the compassion he showed to all the people that worked with him showed his big big heart.

Whenever he corrected someone in their playing or anything, he always said: Said with love. And all the time I love you and God bless you. He cared for them all and they gave him the loving back.

I truly and deeply hope this movie will be released as a dvd for all those who dont get the chance to go and see the movie. Cause it was fantastic to see him in action. And if you can and love Michael, go and see the movie!"

anette2.jpg

Poslednja izmena:

Back