Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Nemam puno slobodnog vremena,inace bih cesce dolazio na forum... Istina je,ima takvih svuda.. U mojoj sredini koja je jako mala,gde svako svakog zna,odjednom neki likovi slusaju Majka i kazu mi kako ga slusaju vec 7-8 godina,znaju sve njegove pesme i te fore... A znam da su svi narodnjaci,znaju samo thriller i billie jean... Ili kako dolaze neke cure iz skole kod mene da im prebacim neku pesmu,foliraju se kako vole da ga slusaju...:worth: Ali ni ja iskreno ne shvatam koja je fora da ga svi sada slusaju,a nisu ga slusali dok je bio ziv...

Muzicka industrija ga je zaboravila, godinama nisu puštani njegovi spotovi, klinci su o njemu u 21-om veku mogli da čuju samo vesti u vezi sa suđenjem... Sada, kad ga više nema i kada se mnogo češće puštaju njegove pesme mladi ljudi valjda shvataju kakav je GENIJE bio...

WHO IS IT?
Fenomenalna pesma sa najboljeg albuma! A tako nepravedno potcenjena...
Jedna od Majklovih najboljih, u rangu njegovih no.1 hitova!
Svaki fan je naravno zna, ali ova pesma zaslužuje i da je svi ostali čuju! :bye:

Ja ga volim najvise na svetu, stavljam ga iznad svih. Pa cak i iznad svoje porodice.. Ljubav je cudna. Toliko ga volim, a ne poznajem ga. :worth: Kako je moguce ne voleti savrseno bice :dontunderstand:
Ljudi, danas je 4 meseca :sad2: :sad2: :cry: :cry: :cry:

Moji su bili navikli da kada sma bila dete posto sam fan od 7 god. kazem da najvise na svetu volim Majkla, pa ujaka pa tako redom. I onda ujak zna da zapocne redosled : "Prvo volis Majkla Dzeksona , pa mene, pa .............." :zcepanje:
I ujka i Majkl su sada na drugoj frekfenciji ............... ( umrli )

Poslednja izmena:
WHO IS IT?

Fenomenalna pesma sa najboljeg albuma! A tako nepravedno potcenjena...
Jedna od Majklovih najboljih, u rangu njegovih no.1 hitova!
Svaki fan je naravno zna, ali ova pesma zaslužuje i da je svi ostali čuju! :bye:

Meni je Who is it ostao uz Give in to me omiljena MJ pesma. Mada sam u neka davna vremena imao i neke druge omiljene.

Nego kad smo vec kod toga da li neko zna kako se zove devojka koja glumi u Who is it spotu...

Michael Jackson - Black Or White

Aaow!!! Verovatno moja omiljena MJ pesma! :D Sećam se kad sam prvi put video spot na TV-u '90ih kad sam bio u osnovnoj školi i ložio se na Home Alone...
Bila je to za mene najzaraznija pesma koju sam čuo u životu! Danima nisam mogao da je izbacim iz glave! :p
A i Michael Jacksona ću zauvek pamtiti po fizičkom izgledu koji je imao u tom spotu, tako mi je najprepoznatljiviji...
Ono što me najviše zapanjuje je to koliko moderno zvuči skoro ceo Dangerous album! Većina peasma zvuči kao da je danas snimljeno...
Što znači da ništa novo nisu smislili od kako je MJ izmislio pop muziku! ;)

Upravo sam odgledao i ovaj klip i nisam mogao da verujem sta sam cuo... Kako ih Majk nije tuzio zbog ovoga? :eek:

By the way, veceg kretena od ovog katt williamsa nisam video!

Dakle, ovoliko gadosti u 5 min. nisam chula odavno, mozda nikad..
What a asshole..
Ko je ovo uopshte? Jadno je koliko ljudi mogu daleko da odu samo da bi se proculo za njih... MJ je MJ... Katt Wiliams is....... ... .. ??

Dakle, ovoliko gadosti u 5 min. nisam chula odavno, mozda nikad..
What a asshole..
Ko je ovo uopshte? Jadno je koliko ljudi mogu daleko da odu samo da bi se proculo za njih... MJ je MJ... Katt Wiliams is....... ... .. ??

ovo stvarno zvuci ruzno ali on je ustvari bio dobar prijatelj sa mj-om! ima jedan snimak gdje razgovaraju preko telefona i katt ga imitira a ovaj umire od smijeha:D ali i dalje ne shvatam sto mu je svrha ovolike vulgarnosti i gluposti....samo gomila gluposti....a smijesno nije uopste....zalosno je.....najgore je kada pominje njegovu djecu! pa nek se nosi onda mada fucker :confused:

Back