Tammi Terrell
Zainteresovan član
- Poruka
- 266
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Je li neko gledao nove pizode Soth Park-a?Jedna od njih je o Majklu...
Majklovci jel dolazite u Nish na thrill the world ??
Majklovci jel dolazite u Nish na thrill the world ??
A gde je to?Tj. Gde se odrzava?
Ja sam mislila doci, ali sam se predomislila. Nebih ponovo da se razocaram. Dosta mi je kvazi fanova koji organizuju zurke i sl... Dosta mi je bilo takvih stvari, kao u Beogradu za Majklov rodjendan. Da nije bilo skupa, verovatno bih cupala kosu zbog zurke koja je bila organizovana. Sto se ovaga u Nisu tice, malo su se kasno setili da obaveste fanove, svega par dana pred igranje i premijeru film-a, i usput, ko moze za par dana da nauci koreografiju.. Uopste mi se ne svidja organizacija.. I vise bih volela da se to odrzi u Beogradu. Mislim zbog filma, docice ljudi iz Bosne u BG da gledaju film.. Lepse bi bilo u BG.. Ali nema veze.. Tako da, ja sada zivim zbog This is it-a, to mi je sada prioritet!! E a kako ti ljudi u Nisu misle oboriti rekord? Pa zar se ne secaju da su ovi u Meksiku organizovali 12-13 hiljada ljudi da igraju Thriller.. To je dosta veliki broj.. Mislim da skoro niko sa skupa iz Beograda nece ici u Nis... Koliko ja znam.. Ne znam kako to misle izvesti, oboriti rekord?!
Meni je bash drago sto je organizovano u Nisu, kapiram ja da je Bg metropola al' ima i drugih gradova.
Jeste kasno, ne'am vremena da spremim koreografiju al' svakako idem da uzivam u MJ muzici sa meni dragim ljudima a i da podrzim igrace...
Svesni su organizatori da su se kasno setili ali bitno je da se krene. Poenta je Majkl, deshavanja u njegovu chast, druzenje, muzika, igra, poznanstva. Bitno je da smo poceli tradiciju, sl. god. ce biti potpunija organizacija!
Meni je licno pored organizacije problem i novac, Mada mi je Nis blizi definitivno, ali film ne mogu propustiti. Zao mi je sto sam ove godine prinudjena da biram.
Bicu srcem uz vas koji cete biti u Nisu.
Nadam se da cete se lepo provesti.. Zasto Thrill the World u Srbiji nije bio organizovan 2008. 2007. 2006. ili bilo koje druge godine?
Zasto se skupovi nisu organizovali 2008. 2007. 2006. ili bilo koje druge godine?
kako ne kapirate da je sada cool biti njegov fan. isto je bilo za Elvisa, kad je umro svi su ga izgotivili... ili glumce koji su umrli... odjednom su svi voleli sve njegove filmove

Ja sam ovih poslednjih godina u sebi govorila da ce tek postati neverovatno popularan kada umre. Kao da sam osecala da je to blizu.
Primer:
Pre 15-ak dana odem ja u postu i stojim u redu. Kad iza mene neka devojka visoka mrsava, rekla bih da ima od 18 do 23 godine. Iz slusalica joj tresti Majklova pesma, mislim da je bila Morphin koju za koju ne znaju oni koji nisu fanovi. Sela ona na stolicu koja je bila doa nas, da ne b istajala, kao i sednem i ja. Njoj je valjda bilo neprijatno jer sam par puta piljnula u nju, i ona okrete glavu od mene kao gleda tamo nesto i ja imam sta da vidim, ona na mindjusama ( koje su izgledale kao neke ravne ploce, zalepila Majklove slicice iz Bas ere,dve identicne na obe mindjuse ). Pa to se nije moglo videti kada sam ja bila fan a on na vrhuncu popularnosti, svi su mi se smejali sto ga volim. Malo ,malo pa dok idem gradom cujem devojkama iz slusalica Majklove pesme, sad ga kao svi furaju..........
Novo-pecenih fanova koliko volis..............![]()
Ja sam srela devojku, koja mozda ima 16-tak godina, i u redu u prodavnici gurne jednu bakicu i kada se baka pobunila, ona se okrenu i pokaze prstom u nju i izgovara "Who is bad".. Znaci ja sam umrla od smeha 
Stvarno je dosta ljudi postalo fanovi tek posle smrti. Znaci, ponovilo se isto kao i sa Elvisom..
(((kako ne kapirate da je sada cool biti njegov fan. isto je bilo za Elvisa, kad je umro svi su ga izgotivili... ili glumce koji su umrli... odjednom su svi voleli sve njegove filmove

Pre oko mesec dana sam se dogovorio sa DJ-om jednog kluba/diskoteke da između housa i granda pusti Majkla.
Dao sam mu disk sa 25 pesama jer je trebalo da se ograničim na oko 2h. Reakcija ljudi je bila neverovatna! Znali su većinu pesama i oduševili su se jer je neko pustio Majkla za promenu!
Mislim da je Majk posle smrti stekao puno novih mladih obožavalaca. Šteta što nije doživeo This Is It, mislim da bi njegov comeback bio još veći posle toga...
Ovo sam im pustio:
Black Or White
Billie Jean
Beat It
Dirty Diana
Smooth Criminal
Wanna Be Startin' Somethin'
Thriller
The Way You Make Me Feel
Human Nature
Liberian Girl
Bad
Remember The Time
In The Closet
Who Is It
Will You Be There
Give In To Me
Jam
Dangerous
Blood On The Dance Floor
Scream
They Don't Care About Us
Stranger In Moscow
You Are Not Alone
Earth Song
Man In The Mirror
Ja se jednostavno odusevim kada cujem u nekom kaficu Majklovu pesmu, ali je ovde gde ja zivim to retko cuti..
Svakako dolazim da gledam film u BG, a videcu da izadjem negde gde ce pustiti Majklovu muziku 
Toliko su pisale novine da je los,lud,pedofil,,,ovo-ono.....
A sad pricaju kako je sve bila laz
U fazonu:"on nije pedofil,sasvim je normalan,kralj popa je bez mane".......
RIP MJ Najbolji si.
Nema veze sta drugi pricaju
U r d BEST!!!!!!!!!!!!!
Ko je poverovao samo glasinama i malo, i pre, i posle njegove smrti je budala.. Majkl bio i ostao zauvek najbolji