The Dog Woman
Domaćin
- Poruka
- 3.617
Evo snimak
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jesam malo vise shvatam - sad! 
Hvala ti HYPE objasnjenjima.
I hvala sto si se ukljucio u diskusiju o MJJ muzici. Diskusiju iz drugog ugla, na jednom visem nivou - koja ce nadam se svima nama pruziti vise saznanja o geniju u njemu.
Tj. tome zasto je on bio veliki muzicar...
Tebi Alysse takodje ...
Nadam se da sam ponesto razumela .![]()
Jesam malo vise shvatam - sad!
![]()

POTPISIMO PETICIJU - da dan 29.08. bude proglasen za dan Michael Jacksona!
Kaze: " Potrebno je da se ujedinimo zbog Majkla. Napravimo promene za neseg Kralja. Ako volite Majkla celim srcem, potpisite ovu peticiju. Ovo je veoma BITNO!
http://www.gopetition.com/online/30446.html
We need to unite for Michael. Let's make a change for our King. If you love Michael from the bottom of your heart, sign this petition. It's very IMPORTANT!!!
http://www.gopetition.com/online/30446.html
Michael için bir araya gelmemiz lazım. Hadi Kralımız için bir değişiklik yapalım. Eğer Michael'ı tüm kalbinizle seviyorsanız, bu kampanyayı imzalayın. Bu çok ÖNEMLİ!!!

![]()
Evo i slike... Cak i neko ko se nimalo ne razume moze da vidi da je to ogroman, ali ogroman raspon, cak cetiri oktave (oktava = interval od 12 tonova). Evo da uporedim, na srpskoj muzickoj sceni vecina pevaca/pevacica nema raspon glasa veci od 5 tonova, a inace se smatra da ko ima raspon od dve oktave (24 tona) da je sjajan vokalista.
Kao sto se vidi na slici, raspon glasa mu se povecavao kako su godine prolazile (jer vecini ljudi se i inace produbi glas kako prodju godine), pa je umesto E2, kao najnizi ton mogao da otpeva B1, dok je najvisi ton ostao isti - B5. Ocigledno, razlika izmedju B1 i B5 je 4 oktave (po jednostavnoj formuli 5-1=4), kao sto je i razlika npr. izmedju E2 i E4 dve oktave, ili izmedju G3 i G6 tri oktave itd...
Sto se tice najviseg moguceg tona... na slici, pored imena note, pise i frekvencija odredjene note u hercima. Prva dirka na klaviru, A0 ima frekvenciju 27.5 Hz, B0 ima frekvenciju 30.868 itd... a poslednja dirka je C8 koja ima frekvenciju 4186.01 Hz. Ljudsko uvo moze da registruje zvukove koji imaju frekvenciju izmedju 20 Hz i 20000 Hz, ali najvise sto je neko uspeo da izvuce (iako to jos uvek nije skroz dokazano, i tesko da ce biti) je frekvencija od 14000 Hz (ton A9 ima frekvenciju 14 080 Hz), a to je uspeo biolog Charles Kellogg, koji je tvrdio je da bez problema moze da imitira zov ptica.

nas zanima M.J kao muzicar a ne njegov privatni zivot,(bar mene )sve sto je hteo da nam kaze rekao nam je u svojim pesmama,,,,M.J Forever
evo jedne stare:
AAAaaaaaaa! Nino odakle ti lutkaaaa!!!! Pricaj!!!
Kupio si sa neta , priznaj ! Neces da nam kazes sajt?! Ja cuh da je malom Blenkiju otac Mekoli Kalkin,ili kako god je ime onom klincu iz "Sam u kuci"
Mislim,njega je MJ zamolio da da spermu za vestacku oplodnju njegovog deteta...
Jel zna neko nesto o tome?