Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Jos jedan dokaz da je njegov sin..em lici na njega,em imaju istu bolest..

Ma sta "lici na njega" - nit lici na njega pre nit posle operacije. Meni su deca lepa ali niko ne lici na njega ni malo fizicki - mozda asociraju karakterno ( ali to je zato sto ih je on odgajao, bio sa njima 24 sata dnevno od njihovog rodjenja - pa nije ni cudo sto su pokupila karakter)

Ma sta "lici na njega" - nit lici na njega pre nit posle operacije. Meni su deca lepa ali niko ne lici na njega ni malo fizicki - mozda asociraju karakterno ( ali to je zato sto ih je on odgajao, bio sa njima 24 sata dnevno od njihovog rodjenja - pa nije ni cudo sto su pokupila karakter)
Oprosti,a jel imas ti oci..Pogledaj onog malog Blenketa..pogledaj mu oci,facu...

We know the key to unity of all
People
Is in the dream that you had
That lives in all of the hearts
Of people
That believe in unity
We'll make the dream become
A reality
I know we will
Because our hearts tell us so..
HAPPY BIRTHDAY MICHAEL!

39305544.jpg

pljustala kisa. prosla sam kolima pored lukasa, nisam izvalila puno ljudi, posto sam pokisla kao mis jer sam trazila druga na nekom glupom splavu pored, odlucila sam da odem kuci....vece nacisto propalo sa moje strane, kisa pljustala 4 sata, svi splavovi bili prazni....baksuzi sta da vam kazem.....

pljustala kisa. prosla sam kolima pored lukasa, nisam izvalila puno ljudi, posto sam pokisla kao mis jer sam trazila druga na nekom glupom splavu pored, odlucila sam da odem kuci....vece nacisto propalo sa moje strane, kisa pljustala 4 sata, svi splavovi bili prazni....baksuzi sta da vam kazem.....

auuu... koja šteta, pa Lukas je bio pun!

Da!
Ocemu ti pricas? Bogami fanovi su nocas bas ludovali - unutra!

Doduse bilo je i pomalo razocaravajuce sto su se svi pravili ludi u vezi sa javnim plesom koreografija MJJ, tj. javnim tribute-tom prethodno zamisljenog - na fejsu. Gde se niko nije odazvao a na Lukas, isti dosli i odigrali koreografije i Thriller-a i Beat it-a cak vise puta!
Kao spontano su je izveli a u stvari je sve bila fora da ce cuva za Lukas.

Malo je delovalo kao namestaljka - neki fanovi su bas bili ljuti na sve to, po nekima je ispalo da je namestan posao Lukasu, kao i da su ovi drugi dosli da odrade privatan posao za svoje skole plesa. U smilu propagandi istih.
Te da je sve bio posao za razne ljude tamo a ne iskreno fanovanje i odavanje pocasti Kralju Pop-a.
I ja sam bila ljuta i povredjena moram priznati zbog istog!

Al sto se svega tice , mnogi se fanovi nisu pojavili ali onaj ko je fan taj je bio.
Izuzetak za ljude koji su stvarno imali stvaran problem da dodju a ne nedovoljnu volju.

Poslednja izmena:
*******, rekoh ja dosla sa troje ljudi, ali nismo usli nego smo se vratili kuci, jer smo pokisli skroz, trazeci neku dileju u blizini, splet okolnosti, kola u kvaru, videla sam na vratima postere iz thrilera, ali kad drugarica obuce japanke i bude blatnjava do kolena i kad kola stucaju, ode sve u.... ali nema veze bitno da ste se vi dobro proveli!

Ma bre, Antonina, nemoj se zamarati nepotrebnim stvarima :). Bitno je da smo se lepo proveli. Ni meni nije bilo jasno kakve veze imaju hip-hop momci sa Majklom i kakav je ono brejkdens, široke majice i pantalone koje vise, ali bre, ako ljudi gotive ono što je radio MJ, kakve veze ima. Mogli su, što se mene tiče, i dizelaši i metalci da se pojave - dokle god postoji respect za Majkla, sve je cool!

E, da, i na onom ning fan sajtu što ga je radila Sunčica (jel tako beše) sam predložio da sledeće okupljanje bude obeleženo kroz Karaoke! Ne znam da li se ostali fanovi slažu, ali možemo da nađemo mesto sa dobrim ozvučenjem i opremom za karaoke, a ja ću doneti prave pesme bez Majklovog vokala (sa dodatnim background vokalima) i zezanje može da počne! Napominjem da se radi o kompletnim pesmama, a ne midi fajlovima koji zvuče očajno...

Back