slavka69
Veoma poznat
- Poruka
- 11.604
Na kom kanalu,ja saltam satelit i nikako da nadjem.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Ako ti je vec tolika zelja da ga vidis,imas iscjepkane koncerte na youtubeMa trazim preko satelita,non -stop mi je ukljucen MTV,A NEMA NISAT NA NJEMU.
...Ma trazim preko satelita,non -stop mi je ukljucen MTV,A NEMA NISAT NA NJEMU.

I dobro Gde ce biti taj link preko koga ce se na netu prenositi live streaming dogadjaja????!
Kako je izgledao uzivo?Naravno da ce biti vece od Elvisove,danas su javili na B-92 da ce biti priredjen veliki koncert.
Ja nisam cula,cuo je moj suprug.Inace sam bila davne 88 u Minhenu na njegovom koncertu,to je spektakl.
Veliki sam fan Madonne,tako da ne znam kako bih podnela da se njij nesto desi,iskreno.
EVO SAD SU NAJAVILI NA CNN-u salju novinare MESTO DOGADJAJA . Oni ce pokrivati memoraciju spolja i iz nutra a bice live streaming na Cnn.com/ live http://www.cnn.com/SPECIALS/2009/michael.jackson.remembered/ vec su namestili stranicu !
I bice na facebook-u uzivo sa iste internet stranice da ne mi doslo do preopterecenja sajta.
evo i najave http://www.cnn.com/SPECIALS/2009/michael.jackson.remembered/

A evo jos iznenadjenja . Neka nova Majklova pesma . Ako je moonwalker80 ili neko drugi kao onaj decko sa skupa Goran ko skuplja neobjavljene pesme, cuo ovo ranije ili zna nesto vise o tome . Neka nas prosveti.

Taj '7even' nije nikakav zvanican album,samo skpuina raznoraznih pjesama:nekih starih objavljenih pjesama(Why,wmcig,spyho...),takodje nekih neobjavljenih(gangsta,excape..),i neke pjesme koje ne pjeva MJ(kao Mamacita)...Pesma "Gangsta (No Friend Of Mine)" se nalazi na albumu "7even" koji je izašao krajem 2007 ili početkom '08. Tada se i pojavio svuda na netu. Međutim, taj album se uopšte ne pominje u okviru diskografije na bilo kom relevantnom muzičkom sajtu, pa mi je tu nešto čudno
Tu je, recimo, i pesma "Mamacita" sa Santanom i "Todo Para Ti" iz 2001. koja tada nije objavljena zbog konflikta sa Sony-jem.
Inače, danas je pomračenje meseca.... Kakva simbolika....
p.s. Sad sam ga ponovo slušala. Definitivno to nije zvanični album, neko je to "sklepao" i stavio na net. S obzirom da je tu i pesma "Why" sa sastavom 3T. Pesma je iz 90-tih.
U svakom slučaju, hvala im za "What More Can I Give", odnosno, "Todo Para Ti".
Uostalom, neki Jason Malachi na myspace-u tvrdi da on peva pesmu "Mamacita"...
eeee, crk`o jadnik...
Sahrana je bila juce..prisustvovala je samo porodica...Izvinite , znaci sahrana u 19 sati po nasem po Londonskom vremenu, tako rekose na cnn-u. Jer nase vreme je 2 sata pre Londonskog, sto bi znacilo da je to kod nas oko 17 danas, a?
Od ovih domacih kanala imas RTL Hrvatska..jel znate u koliko sati je sahrana i na kom kanalu ce biti prenos ?

Videcemo se 13.![]()

Ja sam inace tog dana zaboravio naocare tako da nisam nista video...