Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Oni se tamo na BBC -ovoj stranici dobacuju viseva o Michael Jackson-u kad se ukuca njegovo ime u njihov pretrazivac :eek:
A nigde ni pomena ne mogu da nadjem o sutrasnjem programu. Ne znam ni gde da trazim BBC -ja svih vrsta koliko hoces a live striminga NEMA! :evil:

Ma trazim preko satelita,non -stop mi je ukljucen MTV,A NEMA NISAT NA NJEMU.

Pa seljacine! E a bice suta u toku sahrane svasta i cela nedalje tako .

Jao sinoc na Red Cerpet-u na hrvatskoj novoj televiziji . Najezila sam se od komentara.
Pocinje: " A Kralj Popa Majkl Dzekson nece izgleda jos dugo pocivati u miru" i pokazuju raportazu o fanovima ispret Neverlanda , ispred kuce matoraca iu En Cinu pa onda poznati komentarisu kako su ga svi voleli pa fanovi....

Grlo mi se steglo. I ja kazem:
" U pravu je " To je tacno ono o cemu ja razmisllljam ovih dana. hoce li vise proci ta sahrana i da ga ostave malo na miru svi da odmori.

Mada ja garantujem da je njemu sve ovo drago. Da posmatra citavu ludnicu i sav raste ko kvasac od ponosa. Sto ce biti veca frka i sahrana od Elvisove.

Elvis mu je uvek izgleda bio trn u oku! :lol:

Joj sta li on sada radi? :( :roll:

Poslednja izmena:
Naravno da ce biti vece od Elvisove,danas su javili na B-92 da ce biti priredjen veliki koncert.
Ja nisam cula,cuo je moj suprug.Inace sam bila davne 88 u Minhenu na njegovom koncertu,to je spektakl.
Veliki sam fan Madonne,tako da ne znam kako bih podnela da se njij nesto desi,iskreno.

EVO SAD SU NAJAVILI NA CNN-u salju novinare MESTO DOGADJAJA . Oni ce pokrivati memoraciju spolja i iz nutra a bice live streaming na Cnn.com/ live http://www.cnn.com/SPECIALS/2009/michael.jackson.remembered/ vec su namestili stranicu !

I bice na facebook-u uzivo sa iste internet stranice da ne mi doslo do preopterecenja sajta.

evo i najave http://www.cnn.com/SPECIALS/2009/michael.jackson.remembered/

Znas kad ce linkovi da izdrze protok, tj zahteve koji ce da dolaze iz celog sveta? Nikad.
Mislim daj boze ali meni to sumnjivo, mislim nema sanse da imaju kapaciteta za toliki protok...ima samo da pustimo a ono se sve ublokiralo i toliko od gledanja;)

A evo jos iznenadjenja . Neka nova Majklova pesma . Ako je moonwalker80 ili neko drugi kao onaj decko sa skupa Goran ko skuplja neobjavljene pesme, cuo ovo ranije ili zna nesto vise o tome . Neka nas prosveti.

Pesma "Gangsta (No Friend Of Mine)" se nalazi na albumu "7even" koji je izašao krajem 2007 ili početkom '08. Tada se i pojavio svuda na netu. Međutim, taj album se uopšte ne pominje u okviru diskografije na bilo kom relevantnom muzičkom sajtu, pa mi je tu nešto čudno :confused:
Tu je, recimo, i pesma "Mamacita" sa Santanom i "Todo Para Ti" iz 2001. koja tada nije objavljena zbog konflikta sa Sony-jem.

Inače, danas je pomračenje meseca.... Kakva simbolika.... :(

p.s. Sad sam ga ponovo slušala. Definitivno to nije zvanični album, neko je to "sklepao" i stavio na net. S obzirom da je tu i pesma "Why" sa sastavom 3T. Pesma je iz 90-tih.
U svakom slučaju, hvala im za "What More Can I Give", odnosno, "Todo Para Ti".

Uostalom, neki Jason Malachi na myspace-u tvrdi da on peva pesmu "Mamacita"...

Poslednja izmena:
Pesma "Gangsta (No Friend Of Mine)" se nalazi na albumu "7even" koji je izašao krajem 2007 ili početkom '08. Tada se i pojavio svuda na netu. Međutim, taj album se uopšte ne pominje u okviru diskografije na bilo kom relevantnom muzičkom sajtu, pa mi je tu nešto čudno :confused:
Tu je, recimo, i pesma "Mamacita" sa Santanom i "Todo Para Ti" iz 2001. koja tada nije objavljena zbog konflikta sa Sony-jem.

Inače, danas je pomračenje meseca.... Kakva simbolika.... :(

p.s. Sad sam ga ponovo slušala. Definitivno to nije zvanični album, neko je to "sklepao" i stavio na net. S obzirom da je tu i pesma "Why" sa sastavom 3T. Pesma je iz 90-tih.
U svakom slučaju, hvala im za "What More Can I Give", odnosno, "Todo Para Ti".

Uostalom, neki Jason Malachi na myspace-u tvrdi da on peva pesmu "Mamacita"...
Taj '7even' nije nikakav zvanican album,samo skpuina raznoraznih pjesama:nekih starih objavljenih pjesama(Why,wmcig,spyho...),takodje nekih neobjavljenih(gangsta,excape..),i neke pjesme koje ne pjeva MJ(kao Mamacita)...

Back