Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ово си тако лепо рекла, да ме разнежила твоја мисао. Потпуно се и ми осећамо некако у том духу.

Нека те његова смрт не заустави у твом настојању да постанеш велики човек као што је био он, кад кажем "велики", мислим пре свега "велика душа" каква је био он. При том не мислим "бити популаран" као он, већ имати "велику душу", велико срце, великодушан бити у животу као што је то био он. Понекад мора једно семе да падне у земљу и нестане, да би се родило ново.

Сви треба да следимо Христов пут. Мајкл је био један од таквих, угледао се на Христа и великодушне људе који су оставили велике трагове у свом животу.

Ми треба да следимо Христов пут, јер то је спасење човечанства.

I ovo potpisujem!

Secam se kad sam u skoli, slusajuci lekcije iz veronauke, brdo "situacija" iz gradiva poistovecivala sa Dzeksonom.

Ne znam za vas, ali u mojoj glavi stoji samo jedna slika, i to: da mu je jedina misija da pokaze istinu i ukaze nam na smisao zivota!

Najvrednije komponete zivota je uspeo da svede na nivo dostupan svima, i prenosi ih kroz dela, pesmu i igru.

To je nesto sto se zove ENERGIJA PRIRODE !!!

Da, raspadnuta plastika je nesto najprirodnije sto je planeta Zemlja ikad videla.

smeta ti?
popc1.gif
... jako mi je zao
I nama je zao, jako.

Kad vas preplave pomešane emocije... reči su zaista suvišne....

Volim Acapelle cujem ga - dobro.

Cujem ga kao na uvcetu da mi peva ili u sobi da vezba a ja prisluskujem iz vrata. :lol:

Pa tu energiju koju je zauvek ugradio u pesmu. :whistling:

Недостајеш ми.

Pa gde si ti Tamara?
Tebi je lakse samoj - jel da? Razumem te.

Poslednja izmena:
Pa gde si ti Tamara?
Tebi je lakse samoj - jel da? Razumem te.

Тако некако. Ту сам, увијек, са вама, с њим. Пратим све шта се дешава овдје, али самој себи изгледам сувишна.
Само чекам да нађе свој мир.
И да видим шта је тај "Dome project", има ли истине у томе.

I love you more... Let our spirits never die...!

O moj presvetli Boze ...
Pogledajte fotografiju !!!
Taj manijak izgleda da ne namerava da stane sa iznenadjenjima .
Ne znam sta da kazem, napaljena sam do kraja zivota hahah :lol:

ZNACI NE VERUJEM !!! :D

A evo jos iznenadjenja . Neka nova Majklova pesma . Ako je moonwalker80 ili neko drugi kao onaj decko sa skupa Goran ko skuplja neobjavljene pesme, cuo ovo ranije ili zna nesto vise o tome . Neka nas prosveti.

Poslednja izmena:
aaa nadam se da nece da me banuju zbog ovakvih fotografija ...

Ja sinoc o njegovom zadnjem delu , ona veceras o prednjem ...
Sramota. Cccccc... :roll: :rtfm: :banovati:

:pop2:

dobro
sta ima novo sa sahranom majkla?
kada pocinje?
na kom programu ce biti prenos?
hoc e li neka nasa televizija prenositi?
ko ce sve prisustvovati?

Da i ja trazim tu informaciju celi dan po forumima . Rekose predstavnici porodice ili organizatori koncerta nisam sigurna, na CNN- u ( sto sam dosadna sa tim cnn-om ) na konferenciji za novinare da samo fanovi koji imaju karte mogu prisustvovati tom memo-sta vec ( nikad da zapamtim tu ruznu rec) .
A ostali ce rekli su moci da prate live striming preko neta !!!
I ponavljali to 10 puta jos da nika ne dolazi ko nema karte da ne pravi bezveze guzvu jer nece biti pusteni - jer nema uslova da se prime svi fanovi. A njih opet evo kazu na MJJ komjunitiju 1.5 milion trazio odobrenje da prisustvuju.

Takodje na Mjj Community kazu da ce biti po mnogim velikim ( i dalje nabrojano ) gradvima gde BBC ima svoj ekran biti live prenos koji ce se pratiti sa ulica. Po svim velikim svetskim metropolama. Pa bas lepo a mi? :evil:

I dobro Gde ce biti taj link preko koga ce se na netu prenositi live streaming dogadjaja????!

Zna li neko , nesto i ukoliko mu to tacno sati dodje po nasem vremenu. Na CNN- u ide reklama za sve vece gradove sveta i njihovo vreme pocetka Majklovog kraja. I gde da se nacrtamo da gledamo to. Ima li neko BBC ja ga nemam - reklamiraju li to oni?

@Antonina...
To je Gangsta pjesma..Dugo se spekulisalo je li njegova,i na kraju je ispalo da jeste...

Pa da pise ispod u komentarima se tako zove. Ma njegova je , nego cija je . Provaljuje se.

Poslednja izmena:
A njih opet evo kazu na MJJ komjunitiju 1.5 milion trazio odobrenje da prisustvuju.
1.6 miliona :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Takodje na Mjj Community kazu da ce biti po mnogim velikim ( i dalje nabrojano ) gradvima gde BBC ima svoj ekran biti live prenos koji ce se pratiti sa ulica. Po svim velikim svetskim metropolama. Pa bas lepo a mi? :evil:
BG nije svjetska metropola :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

I dobro Gde ce biti taj link preko koga ce se na netu prenositi live streaming dogadjaja????!
Podjes na sajtu te televizije koja prenosi,i imas opciju Live stream:mrgreen:

Zna li neko , nesto i ukoliko mu to tacno sati dodje po nasem vremenu. Na CNN- u ide reklama za sve vece gradove sveta i njihovo vreme pocetka Majklovog kraja.
19:00 h :mrgreen:

Da BRAVO bas tako - nisam htela da cepidlacim 1.6 miliona.

Bila sam na njihovom sajtu ne vidim opciju live gde je to ? I mislis li da ce prenos baciti i na net. Ili samo na TV ? Jer je to televizija koja se placa znas , njih ne mozes uvek gledati na netu , onda niko ne bi placao kablovsku i satelitsku katricu.

Da BRAVO bas tako - nisam htela da cepidlacim 1.6 miliona.
100 000 ti je malo?

Bila sam na njihovom sajtu ne vidim opciju live gde je to ? I mislis li da ce prenos baciti i na net. Ili samo na TV ? Jer je to televizija koja se placa znas , njih ne mozes uvek gledati na netu , onda niko ne bi placao kablovsku i satelitsku katricu.
Nema svako ADSL:mrgreen:...
Imas gore onu paletu,mislim da pise pri kraju..;)

Poslednja izmena:

Back