Ово си тако лепо рекла, да ме разнежила твоја мисао. Потпуно се и ми осећамо некако у том духу.
Нека те његова смрт не заустави у твом настојању да постанеш велики човек као што је био он, кад кажем "велики", мислим пре свега "велика душа" каква је био он. При том не мислим "бити популаран" као он, већ имати "велику душу", велико срце, великодушан бити у животу као што је то био он. Понекад мора једно семе да падне у земљу и нестане, да би се родило ново.
Сви треба да следимо Христов пут. Мајкл је био један од таквих, угледао се на Христа и великодушне људе који су оставили велике трагове у свом животу.
Ми треба да следимо Христов пут, јер то је спасење човечанства.
I ovo potpisujem!
Secam se kad sam u skoli, slusajuci lekcije iz veronauke, brdo "situacija" iz gradiva poistovecivala sa Dzeksonom.
Ne znam za vas, ali u mojoj glavi stoji samo jedna slika, i to: da mu je jedina misija da pokaze istinu i ukaze nam na smisao zivota!
Najvrednije komponete zivota je uspeo da svede na nivo dostupan svima, i prenosi ih kroz dela, pesmu i igru.
To je nesto sto se zove ENERGIJA PRIRODE !!!
Da, raspadnuta plastika je nesto najprirodnije sto je planeta Zemlja ikad videla.