Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Znas kad ce linkovi da izdrze protok, tj zahteve koji ce da dolaze iz celog sveta? Nikad.
Mislim daj boze ali meni to sumnjivo, mislim nema sanse da imaju kapaciteta za toliki protok...ima samo da pustimo a ono se sve ublokiralo i toliko od gledanja;)

Pa vec su se zalili na CNN da se nadaju da nece pasti sistem - NEEEE ma kakvi.

Ali stecom pa imam i ove sajtove sto je Eve cini mi se dala za prenos dogadjaja.

E muka mi je vise od svih ti tribute- ta koje svi izbacuju ko ono iz sebe sto izbacis na klozetskoj solji.
Mislim , gde su svi ti ljudi bili proteklih godina kada je Majklu bil potreban prijatelj? Podrska? Gde?
Sad su svi oni veliki fanovi - svi su oni odrastali uz njegovu muziku, vezbali korake, zeleli da budu bas kao on. Ma 'ajde bezi !

Sahrana je bila juce..prisustvovala je samo porodica...
Sto se tice vremenske zone mi smo sat vremena isred Londona..Tj. kod nas je prenos u 19:00h..

Ma sta to pricas kad na Cnn-u komentarisu da se ne zna gde je Majklovo telo u ovom momentu i odakle dolazi na dogadjaj!

Sto je Lari king rekao : "Znaci sahrana ce biti odvojena i privatna a sutra ce biti samo nesto kao cirkus." Pa bas tako .

Mada je mislim da je sahrana ako je uopste gotova obavljena danas pre podne a sta cemo mi onda i oni fanovi da gledamo koncert gde se ego manijaci tj. preostale zvezdice guraju da budu kako bi im to uslo u biografiju muzicke karijere i podiglo im njihovu vaznost?

Jadnicak nas - sta je doziveo! Uvek su ga svi dozivljavali kao nekog o koga se treba okoristiti. :evil:

Nista ja cu da gledam i da cekam :ceka: da se pojavi duh Majkla. Posto kao sto onaj tip na onom linku sto sam sinoc dala rece, on covek voli publicitet pa nebi ni bilo cudio da je prosetao ispred kamere. :lol:

PS> Demantovali su danas na cnn -u da je to duh majkla vec njihov zaposlen pa njegova senka .
A zaposleni isti MJJ. i hod, tako i povijena ramena i tako ide glavom ka napred i kosica sve.
Sio mi da Djura.

Antonina;10357787 Ma sta to pricas kad na Cnn-u komentarisu da se ne zna gde je Majklovo telo u ovom momentu i odakle dolazi na dogadjaj! . [COLOR="DarkGreen":
Mada je mislim da je sahrana ako je uopste gotova obavljena danas pre podne a sta cemo mi onda i oni fanovi da gledamo koncert gde se ego manijaci tj. preostale zvezdice guraju da budu kako bi im to uslo u biografiju muzicke karijere i podiglo im njihovu vaznost? [/COLOR]
Kako je mogla biti sahrana danas prije podne kad je kod njih sad tamo 6 ujutro...
Evo zadnje vijesti sa mjloe:

Privatna služba i sahrana održane juče
Objavljeno 07.07.09

Porodica Jackson održala je privatnu službu za Michaela Jacksona juče, 06.07.2009., dan prije komemoracije koja će se održati danas u 19 časova u 'Staples' centru u Los Anđelesu. Privatna služba i sahrana održane su na groblju 'Forest Lawn Cemetary' u Holivudu.

Iako su prethodno najavili da će sahrana i privatna služba biti održane danas, porodica Jackson (prema izvoru MJFC-a) se odlučila na ovakvu taktiku zbog odvraćanja medija i obožavaoca, kako bi mogli u miru da žale i da se pozdrave sa voljenim ocem, sinom i bratom.

Izvor: MJFC / MJLOE.com

Kako je mogla biti sahrana danas prije podne kad je kod njih sad tamo 6 ujutro...
Evo zadnje vijesti sa mjloe:

Privatna služba i sahrana održane juče
Objavljeno 07.07.09

Porodica Jackson održala je privatnu službu za Michaela Jacksona juče, 06.07.2009., dan prije komemoracije koja će se održati danas u 19 časova u 'Staples' centru u Los Anđelesu. Privatna služba i sahrana održane su na groblju 'Forest Lawn Cemetary' u Holivudu.

Iako su prethodno najavili da će sahrana i privatna služba biti održane danas, porodica Jackson (prema izvoru MJFC-a) se odlučila na ovakvu taktiku zbog odvraćanja medija i obožavaoca, kako bi mogli u miru da žale i da se pozdrave sa voljenim ocem, sinom i bratom.

Izvor: MJFC / MJLOE.com

DA, ali mislila sam kao ranije pre memo...tog! Da ce ga oni pokopati pa doci na taj cirkus. Ili sam se nadala da cemo moci i mi da se oprostimo preko ekrana od njega. :roll:

Ali ja ih razumem, s' jedne strane. U pravu su . S' druge strane se pomalo osecam prevarenom. Ali sta ovo danas znaci - cemu to onda. Uopste mislim ... koncert njemu u cest!
Pa mene svi oni uopste ne zanimaju 5 para niti njihova dvolicnost !!!

A jesu li snimali barem sahranu da nam puste da gledamo? Da se isplacem ko' covek i shvatim da je otisao - ovako bojim se da nikad necu shvatiti.

Sreca moja da ja ne verujem u smrt, inace bih poludela. :dash:

DA, ali mislila sam kao ranije pre memo...tog! Da ce ga oni pokopati pa doci na taj cirkus. Ili sam se nadala da cemo moci i mi da se oprostimo preko ekrana od njega. :roll:

Ali ja ih razumem, s' jedne strane. U pravu su . S' druge strane se pomalo osecam prevarenom. Ali sta ovo danas znaci - cemu to onda. Uopste mislim ... koncert njemu u cest!
Pa mene svi oni uopste ne zanimaju 5 para niti njihova dvolicnost !!!

A jesu li snimali barem sahranu da nam puste da gledamo? Da se isplacem ko' covek i shvatim da je otisao - ovako bojim se da nikad necu shvatiti.

Sreca moja da ja ne verujem u smrt, inace bih poludela. :dash:
Bilo bi fino kad bi nam makar dali footage da imamo predstavu sta se tamo desilo..A ovako kao ovce ne znamo nista,ne vidimo nista...
A mozda je i bolje,mozda bi smo lakse podnijeli nego da ga gledamo mrtvog...
Ipak je to bila njihova volja,sada ne mozemo nista..:(:(:(

http://www.rockyou.com/show_my_gallery.php?source=ppsl&instanceid=140151122

Ovo za sahranu me bas iznenadilo! Ja sam mislila da ce biti danas, ali ok, mislim da je dobro sto su tako ucinili, inace ko zna kako bi sve to izgledalo kad bi se grupa fanova sjatila tamo!
Ps. Meni je jos uvek bas tesko :(

Jeeee zavrsila sa gledanje vecnog slide show-a! Covece, nemojte ni da ulazite u tu igru. :lol:

Bilo bi fino kad bi nam makar dali footage da imamo predstavu sta se tamo desilo..A ovako kao ovce ne znamo nista,ne vidimo nista...
A mozda je i bolje,mozda bi smo lakse podnijeli nego da ga gledamo mrtvog...
Ipak je to bila njihova volja,sada ne mozemo nista..:(:(:(

Ja se pomalo osecam ispaljeno. Otkinuto od njegovog kraja. A do sad smo ga pratili u stopu.

Toliko su ga proganjali zadnjih godina i svasta mu podmetali da je bilo za ocekivati da zavrsi ovako,bilo je samo pitanje vremena.Ostaje muzika koju nisu mogli da ubiju.

Andjele - odkud ti ovde? :lol:

Hvala ti na lepim recima o nasoj bebi. ;)

Ja nista ne shvatam ..
Sta je to komemoracija?
Ako je sahranjen, sta ima vise da trazimo !?
Kakva su ono lupanja oko karata za tu komemor...??
Sta, pola planete ce da plati da bi mogla da gleda mrtvog Dzeksona ??
Sta god da se desava, ne valja, prave cirkus i ciganiju ..

Ja sam jos vise zbunjena, upravo mi je porvrdjeno da je juce odrzana ta njihova privatna (ja sam mislila sahrana) ali sta im onda dodje private service for the family ne znam ako nije jos uvek sahranjen! Jer mi je receno da je to odrzano ali da nije jos uvek sahranjen verovatno! Ne shvatam??!!

Ps. mozete da gledate komemoraciju na www.mtv.rs u 19h i ovde: http://inmusic.ca/news_and_features/michael_jackson_memorial

MJ Memorial - Live from Hayvenhurst Home
Posted Jul 7th 2009 9:00AM by TMZ Staff
UPDATE: They're leaving Hayvenhurst right now for Forest Lawn.

Large black SUVs can be seen entering and exiting the Jackson family home in Encino in preparation for a private service at Forest Lawn. After the service, Michael Jackson's body will be taken to the Staples Center in downtown L.A.

Nisam znala da ce Majkl biti izlozen u Stamples Centru!!!

Imate na tzm stranici direktan prenost sta se trenutno desava tamo... http://www.tmz.com/

Za nešto manje od 2 sata bi trebao da otpočne prenos oko 18h ili nešto ranije!

Zar su ga sahranili juče?

Ma nisu zato ne pratite live na netu porodica cale familija i deca su na groblju u holiwoodu usli su u kapelu gde se smatra da je telo . Puno kola familije je ispred kapele.
Ceka se da izadju i da se vidi kuda idu dalje. Ide trac na CNN-u da hoce da telo donesu na memorandum na pozornicu . Ma pricaju gluposti.

PS. Dzermejin ce pevati od Caplina "Smile"

Puno je kamera i helikoptera iznad kapele.

Back