Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
Znas kad ce linkovi da izdrze protok, tj zahteve koji ce da dolaze iz celog sveta? Nikad.
Mislim daj boze ali meni to sumnjivo, mislim nema sanse da imaju kapaciteta za toliki protok...ima samo da pustimo a ono se sve ublokiralo i toliko od gledanja![]()
Pa vec su se zalili na CNN da se nadaju da nece pasti sistem - NEEEE ma kakvi.
Ali stecom pa imam i ove sajtove sto je Eve cini mi se dala za prenos dogadjaja.
E muka mi je vise od svih ti tribute- ta koje svi izbacuju ko ono iz sebe sto izbacis na klozetskoj solji.
Mislim , gde su svi ti ljudi bili proteklih godina kada je Majklu bil potreban prijatelj? Podrska? Gde?
Sad su svi oni veliki fanovi - svi su oni odrastali uz njegovu muziku, vezbali korake, zeleli da budu bas kao on. Ma 'ajde bezi !
Sahrana je bila juce..prisustvovala je samo porodica...
Sto se tice vremenske zone mi smo sat vremena isred Londona..Tj. kod nas je prenos u 19:00h..
Ma sta to pricas kad na Cnn-u komentarisu da se ne zna gde je Majklovo telo u ovom momentu i odakle dolazi na dogadjaj!
Sto je Lari king rekao : "Znaci sahrana ce biti odvojena i privatna a sutra ce biti samo nesto kao cirkus." Pa bas tako .
Mada je mislim da je sahrana ako je uopste gotova obavljena danas pre podne a sta cemo mi onda i oni fanovi da gledamo koncert gde se ego manijaci tj. preostale zvezdice guraju da budu kako bi im to uslo u biografiju muzicke karijere i podiglo im njihovu vaznost?
Jadnicak nas - sta je doziveo! Uvek su ga svi dozivljavali kao nekog o koga se treba okoristiti.

Nista ja cu da gledam i da cekam
da se pojavi duh Majkla. Posto kao sto onaj tip na onom linku sto sam sinoc dala rece, on covek voli publicitet pa nebi ni bilo cudio da je prosetao ispred kamere. 
PS> Demantovali su danas na cnn -u da je to duh majkla vec njihov zaposlen pa njegova senka .
A zaposleni isti MJJ. i hod, tako i povijena ramena i tako ide glavom ka napred i kosica sve.
Sio mi da Djura.