Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Evo vam link sa Belim Orlom ( dobro je sto su video odradili na engleskom ) :ok:

https://www.facebook.com/ext/share.php?sid=100169295027&h=rLlRe&u=YMiJ9&ref=nf

Уууууу ВЕЛИКО ХВАЛА на овом линку јуууууупииииии :super:
Кажем ја истина ће испливати, не треба ја да причам нешто "рекла-казала", има правде, Бога и истине, па ће се лепо обелоданити колико је Џексон помогао српској деци. Добро је што је дато на енглеском, нека види свет.

п.с. Да ли то значи (из овог снимка видим) да је он носио и српски грб на реверу, поред оног ордена окаченог на врат, ја сам мислила да је оно био британски грб на реверу, али изгледа да је Мајкл понекад носио и српски грб поред српског ордена.

Ја сам одушевљена :klap::D Мајкле, НЕКА ТИ ЈЕ ВЕЧНА СЛАВА И У МИРУ ПОЧИВАЈ, СТВАРНО СИ ХЕРОЈ :D

Одупрео си се свим злим језицима, и светским моћницима, на прави начин. :ok:

Mnogo stvari,npr. kakav je otac,kada su imali porodicna okupljanja,gdje itd..

To nisu informacije o privatnom zivotu nego eventualno obavestenja o njemu kao "porodicnom coveku." Na to dodaj citav tim marketing strucnjaka sa kojima se konsultuje oko uredjenja sajta i dobijes to sto si ti procitao na njegovom sajtu.

Mlad si i valjda ne jos dugo naivan. Ni ja ni ti nismo bitali da budemo hriscani pa ispadosmo, nije ni on previse birao da udje u Islam. Iza njega je stajala -Nacija Islama- ( vrlo jak lobi u americi koji okuplja americke crnce ) uradili su nesto za njega, malo mu i isisali pare, a u zahvalnost od njega se ocekivalo da prihvati Islam! Njega pojedinacne religije nisu posebno interesovale, to je odradio kao duznost, inace da je hteo da bude pravi Musliman, morao bi da se ozeni - opet, zenom muslimanske veroispovesti i ako bi mogla da bude devica. :) On nije bio covek za brak i to kod njega ne bi proslo, barem ne bi dugo trajalo.
Tacka!

Poslednja izmena:
Мене занима какав је он друштвени однос имао са Клинтоном ? Пошто сам чула од неких људи да је се "замерио моћницима", не знам тачно на које се то људе мисли, и у вези чега, да ли се то односи на људе из политичког миљеа? А и у оном уговору који је на видеу читан, помиње се Клинтон, какве он везе има у свему томе ? Ко може да ми објасни ?

Мене занима какав је он друштвени однос имао са Клинтоном ? Пошто сам чула од неких људи да је се "замерио моћницима", не знам тачно на које се то људе мисли, и у вези чега, да ли се то односи на људе из политичког миљеа? А и у оном уговору који је на видеу читан, помиње се Клинтон, какве он везе има у свему томе ? Ко може да ми објасни ?
Bili su prijatelji..Cak je pjevao na njegovoj inauguraciji 1993,a takodje je pjevao 2002 u Apollo teatru kada su skupljane pare za Klintonovu fondaciju..

Ebem li ga ne znam sto se zamerio Klintonu, ali se mocnicima jeste zamerio. Ne moze, bre u Americi da se razmislja svojim mozgom. Zamerio se malo jevrejakoj zajednici, a mocnici su redom skoro svi jevreji, postavlejni na najjace pozicije u drustvu. Koliko sam ceprkala, upao je u neke grupacije, pa je te'o da izadje, al ne mozes ti kako hoces. Zato je i dobio los image u javnosti, na medijima koje drze masonski lobiji, a to su ti skoro svi.

To nisu informacije o privatnom zivotu nego eventualno obavestenja o njemu kao "porodicnom coveku." Na to dodaj citav tim marketing strucnjaka sa kojima se konsultuje oko uredjenja sajta i dobijes to sto si ti procitao na njegovom sajtu.

Mlad si i valjda ne jos dugo naivan. Ni ja ni ti nismo bitali da budemo hriscani pa ispadosmo, nije ni on previse birao da udje u Islam. Iza njega je stajala -Nacija Islama- ( vrlo jak lobi u americi koji okuplja americke crnce ) uradili su nesto za njega, malo mu i isisali pare, a u zahvalnost od njega se ocekivalo da prihvati Islam! Njega pojedinacne religije nisu posebno interesovale, to je odradio kao duznost, inace da je hteo da bude pravi Musliman, morao bi da se ozeni - opet, zenom muslimanske veroispovesti i ako bi mogla da bude devica. :) On nije bio covek za brak i to kod njega ne bi proslo, barem ne bi dugo trajalo.
Tacka!
Ok,to je tvoje misljenje..nazalost ne dijelimo ga..

Ebem li ga ne znam sto se zamerio Klintonu, ali se mocnicima jeste zamerio. Ne moze, bre u Americi da se razmislja svojim mozgom. Zamerio se malo jevrejakoj zajednici, a mocnici su redom skoro svi jevreji, postavlejni na najjace pozicije u drustvu. Koliko sam ceprkala, upao je u neke grupacije, pa je te'o da izadje, al ne mozes ti kako hoces. Zato je i dobio los image u javnosti, na medijima koje drze masonski lobiji, a to su ti skoro svi.
Opet masoni..:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Ponekad pomislim da sam ga poznavala, ali to je samo,
odjek divljenja njegovoj licnosti i teznja da budem beskrajno velika kao sto je on, oduvek.

MichaelJackson0204406585-1.jpg

Ne znam sto se cudite,to ionako lici na njega..:(

Ma kad je tvoje dete rodjeno u pitanju sve osim tuge je ne normalno : ne zainteresovanost i hladnokrvnost su cista bolest mozga !
ALI koriscenje medijske paznje na REKLAMIRANJE SVOG NOVOG BIZNISA na prvo pojavljivanje u javnosti u vreme velikog soka zbog gubitka Majkla, na pitanje novinara kako kao je ketrin , Janet kao je porodica, covek odgovara : Dobro, dobro , svi su fino! Nego slusajte ovo sto imam da vam kazem."
I covek misli u vezi sa njegovim detetom, a on ubaci svoju reklamu. Koristi priliku zbog velike gledanosti. :eek:

Pa BUDALA!!! :evil:

Sto on nije umro Majki bi se odmorio, oslobodio averzije i podsvesnog straha od oca, koji je kazu uvek imao i sad kao mator.

Gledajte dusicu:

Boze gde li je on sada? :think::whistling:

Poslednja izmena:
Ponekad pomislim da sam ga poznavala, ali to je samo,
odjek divljenja njegovoj licnosti i teznja da budem beskrajno velika kao sto je on, oduvek.

MichaelJackson0204406585-1.jpg

Ово си тако лепо рекла, да ме разнежила твоја мисао. Потпуно се и ми осећамо некако у том духу.

Нека те његова смрт не заустави у твом настојању да постанеш велики човек као што је био он, кад кажем "велики", мислим пре свега "велика душа" каква је био он. При том не мислим "бити популаран" као он, већ имати "велику душу", велико срце, великодушан бити у животу као што је то био он. Понекад мора једно семе да падне у земљу и нестане, да би се родило ново.

Сви треба да следимо Христов пут. Мајкл је био један од таквих, угледао се на Христа и великодушне људе који су оставили велике трагове у свом животу.

Ми треба да следимо Христов пут, јер то је спасење човечанства.

Антонина, поставила си предивне виде-е:D, само не могу до краја да их одгледам јер ме расплачу....:(слава му, нека почива у миру

Чекај полако, прво то нису никакве "теорије". Чињеница је да је имао неке "емотивне везе" са нашим народом, сад колико и у којој мери то не знам тачно. Сама чињеница да је носио српски орден, значи да је волео неке "карактеристике" нашег народа.

Чињеница је да је носио српски орден, и чињеница је да му је стилискиња била СРПКИЊА. То не може нико порећи. Дакле, у питању су чињенице, а не никакве "теорије".

Није нико овде да сад прави "фаму" од тога, да драмим, али не дозвољавам ни то да неко демистификује те чињенице, називајући да је МЈ носио орден који је купио на бувљаку и да није знао ни зашто га носи ни чији је. Дакле, Мајкл је тачно знао и ЧИЈИ је орден и ЗАШТО га је ставио на себе.
Ta naša stilistkinja je jasno opisala situaciju u emisiji Mire Adanje Polak da je ona rekla odakle potiče na njegovo pitanje tek kada je već radila za njega. Tako da ta teorija da je nju angažovao jednim delom zbog toga što je Srpkinja pada u vodu. Nemojmo sad da preterujemo da je on baš voleo Srbe. Sve je to bio splet oklonosti.
I šta ste se uhvatili za taj orden? Koliko čitam ovde nosio je i ordenje drugih naroda pa čisto sumnjam da neko to toliko potencira.

Ne verujem ni ja da je to nase oordenje imalo neki ogroman smisao za njega , on je covek samo voleo antikvitete, samim tim je silne pare bacao na ovo i ono iz kao tog perioda.
Mogu misliti sta tim bogatim ljudima sve podvaljuju po tim prodavnicama.
Pogotovu stvari kupljene ispod ruke.

Nisam pratila njegov lik i delo,jedino kao mala ali cinjenica....Bio i ostao kralj popa.
Uveo je neshto u muzici sjto pre nije bilo,odredio sasvim novi zvuk na pocetku njegove karijere i bez obzira kakva osoba bio i za sta ga optuzivali..Jedan jedini je on.

Ne znam kako da se opisem, visoka, mrsavija, ravna smedja kosa, bela majica na bretele ... Jesmo se videli?

Bila je jedna grupica kod kasetofona, a druga prekoputa pa jos malo dole. :D (Taj decko je bio u drugoj) Ne vredi, nemam pojma, pokusavam da naslutim preko ove slike na avataru... :D Tebe sam videla sa ledja kad sam isla da jedem (ali tad ste svi bili zajedno pa opet nisam videla Sonju). Kako si velik ybt :eek:

..

Ja tek sad videh ovo :mrgreen:

Videcemo se 13. :) Ja sam inace tog dana zaboravio naocare tako da nisam nista video :( ... u ove ostale sam sve buljio da bi ih skontao :lol: bolela me je glava ceo dan ... inace sam ih sada izgubio pa me opet boli glava xD :) ...

Back