Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ovih dana njegovo telo biće izloženo za javnost na njegovom ranču "Neverlend", u staklenom kovčegu položenom na belu kočiju. Hiljade i hiljade fanova svakodnevno je opsedalo kapije ovog zdanja u nadi da će se poslednji put pozdraviti s ovim velikanom. To im je najzad omogućeno, ali iskreno se bojim da mnogi to neće izdržati. Sama sahrana će se obaviti u nedelju, 5. jula, u tajnosti i u prisustvu najuže porodice.

Joe, ja sam cula da to za Neverland nije tacno, a komemoracija je u utorak.. :roll: Ne zna covek vise u sta da veruje. :rotf:

A sto se testamenta tice, znam da Dzozefa nije nigde spomenuo, a kevi ostavlja decu i svu njihovu imovinu... Ako ona ne bude htela da ih uzme, onda idu kod Diane Ross. :D

Poslednje sto sam ja cuo, tj. procitao u novinama, je da ce u utorak biti dve komemoracije, i to jedna u 10h po lokalnom vremenu, a druga u 12h. Takodje, bivsi direktor Sony-a Tommy Mottola kaze da Michael ima neobjavljenog materijala za 30 diskova, sto znaci da ce jos minimum 30 godina vladati top listama, a medju tim pesmama se nalaze i neke stvarno briljantne i genijalne stvari koje nisu nasle svoje mesto na nekom od prethodnih albuma

jeste li videli što su u LA snimili oblak koji podseća na lik MJ-a iz mlađih dana:D?
nisam mogla da verujem kad sam to videla:eek::eek::eek:

Ne. z:shock:
Kaci sliku! :D

Poslednje sto sam ja cuo, tj. procitao u novinama, je da ce u utorak biti dve komemoracije, i to jedna u 10h po lokalnom vremenu, a druga u 12h. Takodje, bivsi direktor Sony-a Tommy Mottola kaze da Michael ima neobjavljenog materijala za 30 diskova, sto znaci da ce jos minimum 30 godina vladati top listama, a medju tim pesmama se nalaze i neke stvarno briljantne i genijalne stvari koje nisu nasle svoje mesto na nekom od prethodnih albuma

U utorak treba i sahrana da bude... A to za pesme sam i ja cula, i plus su nasli neke zbirke poezije koje je pisao za svoju decu.

MICHAEL JACKSON LYRICS

"Heaven Can Wait"

[CHORUS]
Tell the angels no, I don’t wanna leave my baby alone
I don’t want nobody else to hold you
That’s a chance I’ll take
Baby I’ll stay, Heaven can wait
No, if the angels took me from this earth
I would tell them bring me back to her

It’s a chance I’ll take, maybe I’ll stay
Heaven can wait

You’re beautiful
Each moment spent with you is simply wonderful
This love I have for you girl it’s incredible
And I don’t know what I’d do, if I can’t be with you
The world could not go on so every night I pray
If the Lord should come for me before I wake
I wouldn’t wanna go if I can’t see your face, can’t hold you close
What good would Heaven be
If the angels came for me I’d tell them no

[CHORUS]

Unthinkable
Me sitting up in the clouds and you are all alone
The time might come around when you’d be moving on
I’d turn it all around and try to get back down to my baby girl
Can’t stand to see nobody kissing, touching her
Couldn’t take nobody loving you the way we were
If the angels come for me I’d tell them no

[CHORUS]

Oh no, can’t be without my baby
Won’t go, without her I’d go crazy
Oh no, guess Heaven will be waiting
Ooh
Oh no, can’t be without my baby
Won’t go, without her I’d go crazy
Oh no, guess Heaven will be waiting
Ooh

[CHORUS]

Just leave us alone, leave us alone
Please leave us alone

Poslednja izmena:
Evo sad se neka zena stilista javila iz ne znam ni ja odakle kod Mire Adanje Polak telefonom u emisiju u place, place . Kaze da je tesno saradjije sa njim zadnje 2 godine, lican stilista mu je, uplravu je zavrsavala neke njegove cipele kad je saznala za vest.
Navodno su stalno bili zajedno na telefonu a pogotovu poslednjih par dana, kada su se kako kaze "svakih 5 minuta " posle zavrsenog razgovora opet okretali .

Jao Boze koliko ce ljudi sad da izjavljuje kao je sa njim bilo super, super!

I navodno je pitao koji vek ona voli ona je rekla 16 -ti , on kaze i Ja . Pa koji stil voli ona ce ne znam sta , on Barok.
Pa joj je pokleonio nen znam sta jako tesko prica engleski , gramaticki haos, ipa place , cvili, pa malo ubaci srpsi i tako sve u krug. Poklonio joj nesto i i rekao da je valja od uvek on sa njom - nemam pojma .

Pa je pitao odakle si ti ( kad su se upoznavali valjda , jer vidi da se muci sa engleskim ) a ona ce " iz Srbije , a on kao Uh kako si ti odande sdosla ovde , valja i uspela i dosla da radis sa mnom . To je valjda sudbina - tako nesto nisam sve pomamtila .
I place zana , place Adanja trepce i ne veruje. :eek:

Evo sad se neka zena stilista javila iz ne znam ni ja odakle kod Mire Adanje Polak telefonom u emisiju u place, place . Kaze da je tesno saradjije sa njim zadnje 2 godine, lican stilista mu je, uplravu je zavrsavala neke njegove cipele kad je saznala za vest.
Navodno su stalno bili zajedno na telefonu a pogotovu poslednjih par dana, kada su se kako kaze "svakih 5 minuta " posle zavrsenog razgovora opet okretali .

Jao Boze koliko ce ljudi sad da izjavljuje kao je sa njim bilo super, super!

I navodno je pitao koji vek ona voli ona je rekla 16 -ti , on kaze i Ja . Pa koji stil voli ona ce ne znam sta , on Barok.
Pa joj je pokleonio nen znam sta jako tesko prica engleski , gramaticki haos, ipa place , cvili, pa malo ubaci srpsi i tako sve u krug. Poklonio joj nesto i i rekao da je valja od uvek on sa njom - nemam pojma .

Pa je pitao odakle si ti ( kad su se upoznavali valjda , jer vidi da se muci sa engleskim ) a ona ce " iz Srbije , a on kao Uh kako si ti odande sdosla ovde , valja i uspela i dosla da radis sa mnom . To je valjda sudbina - tako nesto nisam sve pomamtila .
I place zana , place Adanja trepce i ne veruje. :eek:
Da to nije Ruska Bergman,sto ga je stilizovala za italijansko izdanje Vogue 2007?

jao nisam stigla da gledam Rusku

eee, evo onog oblaka....lici lici :D

ali !!!!!!!!!!!!!!!!
neko je odvalio da je na ovom snimku (8:20) da se vidi duh je.boteeeeeeeeee
kao, moguce je da je namesteno, a senka ne moze da bude jer nema coveka, a izgleda kao on, onako sa kosom i kao da radi moonwalk unapred xD
ajde, sta msilite vi sto studirate ta natprirodna desavanja?????????????

Antonina, kako si bese napisala da se zove onaj film o masonima sto ti se svidja? Ne mogu da nadjem tu stranicu...

" The Arrivals " - Open mind project
Ima ga na tubu u delovima 1,2,3, pa do 50 i nesto a ima i na njihovom sajtu jednostavnije je jer you tube sece filmove na 10 minuta. Pa komplikuje gledanje.

Ali radili su ga mislimani pa ipak malo *****ju protiv hriscanstva ali sve sto su rekli drugo je cinjenica vidis stvarno dokumentuju sve o cemu pricaju.

A sto sam pre par dana gledala film na TV Pancevu ! Covece!
Noviji dokumentarac iz 2007. radili ga istroricari, sve stariji ljudi neki ne da je film .
Nisam znala kako se zove jer nisam pocela od pocetka i zovem ja televiziju i pitam kazu " Naseljavanje Amerike." i jestu sve vreme pricali o naseljavanju Amerike od strane masonskih loza lepo kaze jedan istoricar tamo " Ne mozete nikad pratiti danasnju politicku scenu i politiku americke vlade bez shvatanja istorijske i danasnje politicke pozadine .

Ne da je film ne da je dokumentaovan! Al dosta toga imas i u Zeintegistu i Arrivalsu. U stvari sve je to ista istorijska prica, koja je bila dokumentovana ranije kroz knjige koje navode i njihove pisce u filmu. !

Zato sam i trazila da skinem film sa neta i nem ogu ga naci nikako.

PS. Rip Michael! Moram kejti banovace me!

jao nisam stigla da gledam Rusku

eee, evo onog oblaka....lici lici :D

ali !!!!!!!!!!!!!!!!
neko je odvalio da je na ovom snimku (8:20) da se vidi duh je.boteeeeeeeeee
kao, moguce je da je namesteno, a senka ne moze da bude jer nema coveka, a izgleda kao on, onako sa kosom i kao da radi moonwalk unapred xD
ajde, sta msilite vi sto studirate ta natprirodna desavanja?????????????
Ono je neko samo prosao..Od duhova se sjenka ne vidi..:lol:

" The Arrivals " - Open mind project
Ima ga na tubu u delovima 1,2,3, pa do 50 i nesto a ima i na njihovom sajtu jednostavnije je jer you tube sece filmove na 10 minuta. Pa komplikuje gledanje.

Ali radili su ga mislimani pa ipak malo *****ju protiv hriscanstva ali sve sto su rekli drugo je cinjenica vidis stvarno dokumentuju sve o cemu pricaju.

A sto sam pre par dana gledala film na TV Pancevu ! Covece!
Noviji dokumentarac iz 2007. radili ga istroricari, sve stariji ljudi neki ne da je film .
Nisam znala kako se zove jer nisam pocela od pocetka i zovem ja televiziju i pitam kazu " Naseljavanje Amerike." i jestu sve vreme pricali o naseljavanju Amerike od strane masonskih loza lepo kaze jedan istoricar tamo " Ne mozete nikad pratiti danasnju politicku scenu i politiku americke vlade bez shvatanja istorijske i danasnje politicke pozadine .

Ne da je film ne da je dokumentaovan! Al dosta toga imas i u Zeintegistu i Arrivalsu. U stvari sve je to ista istorijska prica, koja je bila dokumentovana ranije kroz knjige koje navode i njihove pisce u filmu. !

Zato sam i trazila da skinem film sa neta i nem ogu ga naci nikako.

PS. Rip Michael! Moram kejti banovace me!
Citao sam sad skoro negdje da je otvorena "Velika masonska loza Crne Gore"..I vidi se da nose neka obiljezlja:odijelo pa preko stave nekakvu kao kecelju na kojoj ima ono oko,znak njihov:lol:...Kazu da imaju znacajnu ulogu,i da se bore za mir u svijetu...

Unthinkable
Me sitting up in the clouds and you are all alone
The time might come around when you’d be moving on
I’d turn it all around and try to get back down to my baby girl
Can’t stand to see nobody kissing, touching her
Couldn’t take nobody loving you the way we were
If the angels come for me I’d tell them no

Je.bem li mu pesmuuuuuuuuuuu

nemam vise snage ni crkotinski da se osecam :cry:

@ ja sam gledala ovo na Cnn-u ali malo slusala, pomalo gledala. Na znam to moze da posvedoci samo onaj ko je zurio u TV kad je bilo emitovana, posle ( ma kao i pre uostalom je) moglo lako doci do montaze. Pre emitovanja , mislim. Ne znam sad cu da pogledam na sta to lici , nikako da mi se skine do tog dela.

PA mislim ne verovatno! Ja sam ovaj deo gledala, ne secam se da sam videla tako nesto. A ne bih ni zapazila imam odsjaj prozora na Tv-u. Mislim ne znam.

A cudno mi je sto se kadar zadrzao tu , ko namerno da bi to ubacili. A gledala sam to , gledala sam Bas taj deo sa paznjom.

Pa nije radio Moonwalk u napred - prosao covek samo kroz svoju, bivsu, sadasnju kucu. Razgleda.

Poslednja izmena:
Ali "senka" je tacno naspram kamere ! Sto znaci da bi taj "covek" morao da se vidi kako prolazi...
Postoji mogucnost da je kompjuterski namesteno, al pricaju ljudi da su to videli na live snimku ...
Ja sam to dva puta gledala na CNN-u, al ne primetih ...
Moze biti da je u onoj prostoriji imalo otvorenih prozora(ili providnih),pa kada bi neko prosao kroz tu prostoriju vidjela bi se sjenka na zidove,kao sto ih je i bilo:neutral:

Back