Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Hm zanimljivo! Pogledajte pažljivo ogledanje siluete na podu kada senka ulazi u kadar. Malo je neverovatno da senka sa zida može da se tako jasno ogleda čak u ovom hodniku odakle snima kamera. Jedino ako je nešto montirano ili namerno improvizovano. Ko bi ga znao...

Може да се огледа сенка преко зида јасно, онда када има доста светлости од сунца преко прозора ако удара. Ако би стао код прозора у тренутку када сунце бије директно у просторију, директно у тебе, онда се сенка "издужи" мало па постане јаснија и прелази због тога преко зида. Можеш сам то да пробаш да експериментишеш са светлошћу.

Оно што још постоји као могућност, (ал сад да не претерам) да то није дух, већ да је особа прошла поред прозора са леве стране (у просторији) и да је светлост сунца одсликала на зиду пролазак те особе.

Можда је прошла нека друга особа, а сенка те особе пала на зид. Међутим, колико ја видим из овог снимка, јасно се види да је сенка идентична фигури Мајкл Џексона. Јасно се види (у почетку кадра) коса завезана у реп и како окреће главу као да нешто гледа на лево. На самом почетку кадра види се да особа држи нешто у десној руци и левом узима то из десне руке. Руке се јасно у почетку кадра виде. И опет на крају кадра особа окреће главу.

И могуће и да је фото-монтажа, мада би било јако тешко извести овако добру фото-монтажу, мислим да је снимак спонтано настао и уочена "ухваћена" сенка. Сад да ли је то особа која стварно пролази поред прозора (унутар просторије), или дух не знам заиста....:)

Na zakljucanoj temi sam video raspravu zasto je Michael Jackson na sudjenu nosio SRPSKI orden i cuo se gomilu gluposti na tu temu. Da on nema pojma sta je nosio, da on i nije cuo za Srbiju, da je slucajno to kupio na nekoj aukciji...
Za neupucene, duzan sam da napisem sledece:
Stilista Michaela Jacksona je SRPKINJA Ruska Bergman. Sve kreacije koje je nosio poslednjih godina kreirala je upravo ona.:hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala::hvala:

Тачно је, ја сам постављач те теме. Тема је закључана јер су људи били доста "неинформисани" и "груби" у речима када је у питању биографија Мајкла Џексона.

Тачно је, сматрали су да је СРПСКИ ОРДЕН који је носио Мајкл Џексон, да се он само ето тек-тако окитио њиме, не знајући ништа о ордену, прво су рекли да је фотомонтажа, па онда су рекли да је он то носио НЕ ЗНАЈУЋИ ДА ЈЕ ТО СРПСКИ ОРДЕН!!! ДА ЈЕ КУПИО НА НЕКОЈ АУКЦИЈИ ИЛИ БУВЉАКУ!!!!!!

Е сад замислите ви сви, колико човек би морао бити плиткоуман да поверује у овако нешто, да је певач светског ранга, краљ попа, који је у свом животу много тога направио смислено, (видели смо на овом снимку од Ларија да је стављен "жиг дрвета" на сваку ограду у кући у којој је живео), све је рађено смислено и не без разлога, и све што је носио на себи, и сад замислите кажу људи са те закључане теме, он је то купио на бувљаку!!!!!:confused:
Па стварно човек да не поверује колика количина примитивности и глупости може да се нађе на некој теми.

Моје је мишљење било да је он тај СРПСКИ ОРДЕН добио неком ЗАСЛУГОМ, могуће да му је неко поклонио, јер је давао доста новца за децу и у дечије фондове, могуће да је добио нпр. од краља Александра или пак од његове стилисткиње или од неког трећег ко га је волео из Србије. Чак и да је купио на некој аукцији (што је тежи случај) али ајде чак и то да узмемо у обзир, сулудо би било помислити да би се МЈ окитио нечим, а да не зна "значење" тог ордена, и из које земље потиче.

ОН ЈЕ ТАЈ СРПСКИ ОРДЕН НОСИО НА СУЂЕЊЕ, ДА ПОКАЖЕ ДА ЈЕ ЛАЖНО ОПТУЖЕН!!! КАО ШТО СУ СРБИ ЛАЖНО ОПТУЖЕНИ!!! То је иначе орден који се додељивао за храброст.

Доста њих је имало предрасуде о њему. Ти ригидни ставови су били толико укорењени у њима, да им је било тешко да прихвате чак и то да је Мајкл боловао од витилига!!! Били су убеђени да је операције радио из хира. Људи једноставно овде у Србији су прилично неинформисани о њему.

Poslednja izmena:
@ Facebook anketa:

Od brda svih tih morbidnih anketa samo jeza i grozota mogu da te obuzmu...
"Koga biste vratili medju zive?" - 2pac, Elvis, Jackson, Hendrix.
Dno dna ...
Inace, Tose Proeski je obozavao Dzeksona.
A, po meni, dosta su i bili slicni...

@ Ovaj post je odlican! Potpisujem svaku rec. Sama velicina njega kao umetnika jedino moze da potvrdi koliko je on poznavao i ziveo u samoj umetnosti. Dzekson najlepsiiii :]

Тачно је, ја сам постављач те теме. Тема је закључана јер су људи били доста "неинформисани" и "груби" у речима када је у питању биографија Мајкла Џексона.

Тачно је, сматрали су да је СРПСКИ ОРДЕН који је носио Мајкл Џексон, да се он само ето тек-тако окитио њиме, не знајући ништа о ордену, прво су рекли да је фотомонтажа, па онда су рекли да је он то носио НЕ ЗНАЈУЋИ ДА ЈЕ ТО СРПСКИ ОРДЕН!!! ДА ЈЕ КУПИО НА НЕКОЈ АУКЦИЈИ ИЛИ БУВЉАКУ!!!!!!

Е сад замислите ви сви, колико човек би морао бити плиткоуман да поверује у овако нешто, да је певач светског ранга, краљ попа, који је у свом животу много тога направио смислено, (видели смо на овом снимку од Ларија да је стављен "жиг дрвета" на сваку ограду у кући у којој је живео), све је рађено смислено и не без разлога, и све што је носио на себи, и сад замислите кажу људи са те закључане теме, он је то купио на бувљаку!!!!!:confused:
Па стварно човек да не поверује колика количина примитивности и глупости може да се нађе на некој теми.

Моје је мишљење било да је он тај СРПСКИ ОРДЕН добио неком ЗАСЛУГОМ, могуће да му је неко поклонио, јер је давао доста новца за децу и у дечије фондове, могуће да је добио нпр. од краља Александра или пак од његове стилисткиње или од неког трећег ко га је волео из Србије. Чак и да је купио на некој аукцији (што је тежи случај) али ајде чак и то да узмемо у обзир, сулудо би било помислити да би се МЈ окитио нечим, а да не зна "значење" тог ордена, и из које земље потиче.

ОН ЈЕ ТАЈ СРПСКИ ОРДЕН НОСИО НА СУЂЕЊЕ, ДА ПОКАЖЕ ДА ЈЕ ЛАЖНО ОПТУЖЕН!!! КАО ШТО СУ СРБИ ЛАЖНО ОПТУЖЕНИ!!! То је иначе орден који се додељивао за храброст.

Доста њих је имало предрасуде о њему. Ти ригидни ставови су били толико укорењени у њима, да им је било тешко да прихвате чак и то да је Мајкл боловао од витилига!!! Били су убеђени да је операције радио из хира. Људи једноставно овде у Србији су прилично неинформисани о њему.

Moje gledanje na sve ovo:
Da ga je on dobio nekom zaslugom to bi bilo poznato i objavljeno..Ne znam da se ordenja krisom daju...
To sto kazes da ga je kupio na aukcji je jos ociglednije,posto on sve i svasta tamo kupuje..
MJ je na sudjenju promijenio desetine ordena,zar mislis da je o svakom ordenu znao znacenje...
Isti dan kad je nosio taj orden Bijelog orla,malo iznad pojasa mu je bio okacen engleski kraljevski orden,I reda..Zbog cega taj orden niko nije komentarisao..
Neki novinari kazu da je MJ srpski orden nosio da bi se oduzio svom bivsem telohranitelju,koji je inace srpskog porijekla..To nije potvrdjeno..
Moje misljenje je da mu se orden svidio zbog estetike(jer se i meni svidja),i da ga je kupio na nekoj aukciji,ili ga dobio od tog bivseg telohranitelja..
A to da se Michael poistovjecuje sa srpskim narodom,mi je nekako bas...

Moje gledanje na sve ovo:
Da ga je on dobio nekom zaslugom to bi bilo poznato i objavljeno..Ne znam da se ordenja krisom daju...
To sto kazes da ga je kupio na aukcji je jos ociglednije,posto on sve i svasta tamo kupuje..
MJ je na sudjenju promijenio desetine ordena,zar mislis da je o svakom ordenu znao znacenje...
Isti dan kad je nosio taj orden Bijelog orla,malo iznad pojasa mu je bio okacen engleski kraljevski orden,I reda..Zbog cega taj orden niko nije komentarisao..
Neki novinari kazu da je MJ srpski orden nosio da bi se oduzio svom bivsem telohranitelju,koji je inace srpskog porijekla..To nije potvrdjeno..
Moje misljenje je da mu se orden svidio zbog estetike(jer se i meni svidja),i da ga je kupio na nekoj aukciji,ili ga dobio od tog bivseg telohranitelja..
A to da se Michael poistovjecuje sa srpskim narodom,mi je nekako bas...

Схваташ шта хоћу рећи, добио је вероватно орден "из захвалности" према нечему/некоме. Неко ко је имао/поседовао орден му је просто дао орден "из захвалности".
Уколико му орден није дат од особе која је "имала орден", могуће је да је купљен негде од стране неког Србина/Српкиње и да му је дат као знак пажње и љубави (нпр. стилисткиња и слично).....чак и да је купио орден, не би га "тек -тако" купио....

Мајкл Џексон није на суђењу променуо десетине ордена, већ је носио одређено ордење са одређеном "симболиком". На левом реверу је носио Британски грб (за који не знамо ко му је дао, да ли принцеза Дајана или неко други), али исто има везе са неком битком са симболиком храбрости. А око врата је тог тренутка носио СРПСКИ ОРДЕН.

Смешно је помислити да је Мајкл носио орден због "ЕСТЕТИКЕ" :roll: и да га је због "естетике" купио је стварно смешан аргумент :mrgreen: Да ли ти стварно мислиш да би звезда као што је Мајкл Џексон купио орден због "естетике", а не због "симболике" самог ордена ??? :eek: Стварно не знам шта да кажем на то. Човек који је све носио "смислено", чак и рецимо НАОЧАРЕ, ШЕШИР за које се сматрало да носи због естетике, носио је из здравствених разлога да заштити лице од сунца.

Ја нисам поистовећивала Мајкла Џексона са српским народом, само сам чула да када је био одређиван прилог деци, у Босни су га питали коме иде донација за децу "помоћ за муслиманску децу?" одговорио је: "не, помоћ иде српској деци".

Poslednja izmena:
interesantna izjava za osobu koja.... voli djecu.

не, немој погрешно да тумачиш ову изјаву, МЈ је волео сву децу света, некад се хуманитарна помоћ намени за одређену "групу" деце, зависно од потребе одређеног тренутка, суштина је да је МЈ ако неко није знао, помагао, између осталих, и српској деци, а помагао је и СПЦ давао прилоге

дакле, и нама је помогао, то сам хтела рећи....:)

@ llinoida

I ja verujem da je orden kod njega igrao ulogu simbolike!
Evo, ne znam koliko ima veze sa tom pricom, ali uzmimo u obzir omot njegovog albuma DANGEROUS...
Svaki od simbola koji se nalaze na omotu su tesno povezani sa Jacksonom.
I, svaki od simbola je uzet iz druge sfere umetnosti.
A, pored svega, poznato je da se divio kontroverznim licnostima, voleo istoriju, knjige, slikarstvo ...
Kod njega je sve sa nekim ZNACENJEM, VREDNOSCU, SVRHOM.

P.S. Divio se Obrenovicima

Evo ja cu da ti kazem zasto je pomogao bas toj grupi dece: Zato sto se nadao da ce neka deca iz zahvalnosti sto im je pomogao da pozele da dodju kod njega na ranc da bi on mogao da ih siluje!
Jel si sad srecna :mrgreen:
nah, to sto sada rekoh nema veze sa konkretno njim

dosta ljudi kada govori o ratu kaze da je samo jedna strana stradala, iako je citava teritorija zahvacena.... jos pogotovo kada su djeca u pitanju
uostalom ima muslimana i medju srbima, vjeroispovjest nije vezana za nacionalnost.....
... i :neutral: je da neko djete kome treba pomoc izvisi samo zato sto je rodjeno u pogresnoj porodici

nah, to sto sada rekoh nema veze sa konkretno njim

dosta ljudi kada govori o ratu kaze da je samo jedna strana stradala, iako je citava teritorija zahvacena.... jos pogotovo kada su djeca u pitanju
uostalom ima muslimana i medju srbima, vjeroispovjest nije vezana za nacionalnost.....
... i :neutral: je da neko djete kome treba pomoc izvisi samo zato sto je rodjeno u pogresnoj porodici

Pa ***, nemoze covek da pomogne svakom...tako je to uvek u zivotu, neko dobije, neko izgubi, pa onda u sledecoj turi obrnuto...

posto je, jelte, samo ta... grupa djece bila ugrozena

заиста немаш потребу "интерпретирати" моје постове, ја то нисам рекла.

МЈ је волео сву децу света, али кажем зависно од ситуације помагао је када је било потребно, навела сам ситуацију у којој је рекао "не, помоћ иде српској деци", је само један обичан пример где је МЈ у одређеним ситуацијама давао помоћ некој деци којој је била тог тренутка потребна, АЛИ НЕ КАЖЕМ да исто тако, као што је давао за српску, није давао и за осталу децу друге националности, у одређеном моменту, зависно од потребе, дакле за сву децу света.

Немој дакле се служити тиме да прикажеш Мајкла и моје постове у погрешном светлу, то није лепо.

Само сам хтела да кажем да је давао помоћ за српску децу, и да је то његово доброчинство према нашем народу које је учинио.

Poslednja izmena:
@ llinoida

I ja verujem da je orden kod njega igrao ulogu simbolike!
Evo, ne znam koliko ima veze sa tom pricom, ali uzmimo u obzir omot njegovog albuma DANGEROUS...
Svaki od simbola koji se nalaze na omotu su tesno povezani sa Jacksonom.
I, svaki od simbola je uzet iz druge sfere umetnosti.
A, pored svega, poznato je da se divio kontroverznim licnostima, voleo istoriju, knjige, slikarstvo ...
Kod njega je sve sa nekim ZNACENJEM, VREDNOSCU, SVRHOM.

P.S. Divio se Obrenovicima

Ja сам сигурна да је све што је у животу радио, радио сврховито. Сваки симбол на себи који је носио је био ради неке или симболике или сврхе. Не би се сигурно китио нечим што нема појма ни шта значи, нити му шта представља.
Тек ће се у каснијим годинама откривати његов живот и колико је све радио "смислено" и сваки детаљ у његовом ранчу је са одређеном сврхом и мисаоном чињеницом.

Шта хоћу да кажем. МЈ није био будала како га медији представљају. Није био "црнчуга" који се кити сјајем и носи све што бљешти како су га хтели медији представити. Он је био један хуман човек који је хтео да промени свет. Имао је дечију душу и био је сувише отворен према другим људима који су то његово доброчинство искористили и злоупотребили.

П.С.Ако можеш нешто више да ми напишеш о томе на који начин се МЈ дивио Обреновићима, одакле ти та информација, пошто је то исто нешто ново за мене што нисам знала. Хвала.

Mogu li dobiti tekst ili bilo sta gdje pise da je pomoc dao srpskoj djeci?
Ja mislim ako je davao vec pomoc za djecu na ovim prostorima,da nije gledao da li su muslimanska,srpska,itd...

немам тај линк, то сам само прочитала на форуму од људи, ако тражите доказе, немам их, распитај се негде, дакле, немам документ, линк и слично....

П.С.Ако можеш нешто више да ми напишеш о томе на који начин се МЈ дивио Обреновићима, одакле ти та информација, пошто је то исто нешто ново за мене што нисам знала. Хвала.
Vjerovatno je mislila da ih je obozavao,jer je dva sata nosio orden koji su oni ustanovili..:lol::lol::lol:

Back