Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Posted Jul 2nd 2009 9:30PM by TMZ Staff

AEG and reps for the Jackson family just announced a memorial service for Michael Jackson will take place at the Staples Center on Tuesday at 10:00 AM.

11,000 tickets will be distributed free of charge to the general public -- a press conference will be held tomorrow morning to address the situation further.

http://www.tmz.com/2009/07/02/jackson-family-reps-memorial-service-at-staples/

THIS IS IT Was Supposed to Last 3-5 Years

( A FAN WROTE THIS)
I was listening to 98.7 kiss fm, a radio station from New york. A radio show called Open Line which is considered Black radio talk. But the show is exception because they talk about real issues. Today, they of course dedicated the show to talking with people who were close to Michael and who worked with him. This is information that you won't find on CNN or MSNBC or tmz for that matter. All three hosts of the radio show show unsurpassed respect for michael.

On the show they had Michael Bearden who was working very closely with michael for THIS IS IT. He was quite upset, as all of us are, but provided the truth as well as some exclusive information that perhaps we would have never known about.

He said that despite all of these reports on the news, that you hear everywhere else, first and foremost, Michael was in TOP physical shape and he said that Michael was very well read as he knew a great deal about politics, music, and technology. He discussed that Kenny wanted to introduce him to MJ because wanted to work with him on the tour. Michael Bearden is a musician, and kenny wanted him to be the musical director for TII and he knew that michael would love his energy. They brought MJ into the room as Bearden played a funky version of Workin Day and Night on the keybord. Right away, MJ started dancing and singing on the spot. Bearden describes that he had exceptional energy.

They talked and worked every day (except sundays) on THIS IS IT, even though that the rehearsals were not everyday. He said that Michael was very intelligent and he doesn't understand how these recent stories even take from and how these "sources" come about because they completly contradict what michael was. He says that they were working for three months on this is it, and that Michael wanted to extend these shows to encompass 3-5 years. Bearden laghingly said that " we were kind of trying to hold the brother back because of all the things that he was trying to do with the show" when asked about reports that michael was exhausted and forced to do these shows. He said that Michael was so happy all of the shows sold out so quickly, and wanted to take this to another level. He said that the true meaning of "THIS IS IT" was not that these are my last shows, MJ just said that to tease his fans, but the real meaning was that "this is our last chance to do something about the world and the environment before it is destroyed." This is it so we better do something. He said that hopefully they can show us what michael was doing for these shows in a short period of time, and that they are trying to release the footage of the rehearsals and everything.

When asked to describe the last night with michael jackson, he said that they were working from 5pm to 12:30 am. Michael held meetings, they were taking care of all of the technical stuff, and then after that, from around 10-12:30am, michael went through most of the numbers, some of the one's that he really wanted to work on. He said the band was increadible, the dancers were great, and that Michael had so much energy, he was focused, and he sang and danced exceptionally. And that when it was time to go, he had to wait for michael because his bodygurds car was blocking his, so he went to michael's dressing room, and Michael said that he was happy, and said "I'll see you tommorow at 2 o'clock sharp, God bless you.

Then when bearden was asked what the one unique thing was about michael, he replied "michael's kindness" He said that michael was genuinely king and that he genuinely care about people and that that's what made michael great.

I Copied This From MaxJax. It Was Posted By UrbanSoul17.

Larry King Live will broadcast live from Neverland

The Michael Jackson memorial at Neverland Ranch idea has been officially ruled out. That doesn’t mean we’re out of luck in seeing a behind-the-scenes glimps of how the King of Pop lived.

Tomorrow night, 9pm ET, Larry King Live will broadcast live from the grounds of Neverland Ranch. We will gather all of the inside scoop and deliver it on CNN and here on the LKL Blog tomorrow.

Fans around the world are waiting for the final details of Michael Jackson’s funeral. Speculations had been made by many that a public memorial would be held at Jackson’s former home “ Neverland Ranch”. But today a Jackson family spokesman says a public memorial for Michael Jackson is in the works, but it won’t be held at the Pop Icon’s Neverland Ranch. The Jackson family has remained inside the family compound since last week, and father Joe Jackson said there will be no final arrangements made until the results of the second autopsy are completed.

A PR firm Sunshine,Sachs, and Associates has recently been hired by the Jackson’s to handle the media requests regarding the funeral arrangements. Publicist Ken Sunshine released a statement today saying that he’s representing the Jackson estate and that “no burial would take place at Neverland”.

Neverland is presently owned by a equity firm “Colony Capital”. This week the forms representative consulted with Santa Barbara County officials about burying Jackson at the ranch. It has been reported they were told that burying Michael at Never land would require overcoming a huge sea of governmental red tape.

http://larrykinglive.blogs.cnn.com/2009/07/02/michael-jacksons-neverland-memorial-plan-canned/

Inace ljudovi, ja bih opet danas sa vama ... skroz ste slatki, svi ste jaaako lepi i dobri i prijatni i ljupki ... :) a uz to volite i Michael-a, jako mi je prijatno bilo da budem sa vama.

Ucinilo mi se da sam videla immph-a i da je on pogledao mene... Ne znam. :-/ Mene bio blam da prilazim.

:) Ja sam bio u crvenoj majci :) tj kada sam skinuo kosulju ... gde si nas videla ? Trebala si da dodjes :( ... sada moram 13. da cekam da bih te upoznao :) ...

Ljudi koji su bili prisutni juce, da li dajete dozvolu da se postavi koja grupna fotografija?

Moze, naravno :) ...

Slobodno je postavi

Si i ti bio/bila ?

01 Jul 2009. 13:00 | Izvor: Beta
Kralj popa ostavio 236 miliona dolara

Nedavno preminuli pjevač Majkl Džekson je ostavio neto imovinu od 236 miliona dolara, javila je ekskluzivno agencija AP koja je imala uvid u finansijski dokument njegovog računovodstva.

Dokument iz 2007. godine baca do sada najjasnije svjetlo na njegovo finansijsko stanje oko kojeg će se, po svemu sudeći, njegovi rodjaci boriti sa povjeriocima.

Džekson je imao 567,6 miliona dolara imovine, uključujući imanje Neverlend, udio u kompaniji Soni/ATV koji obuhvata i autorska prava na pjesme "Beatlesa“, kolekcije automobila, antičkih i drugih predmeta. Međutim, Džekson je povjeriocima dugovao 331 milion što znači da je njegova aktiva bila 236,6 miliona dolara.

Poznat po lošem finansijskom "zdravlju" i ekstravagantnim kupovinama, pjevač je na bankarskim računima 2007. godine imao u novcu samo 668.215 dolara. Najvredniji dio Džeksonove zaostavštine, 50 odsto akcija kompanije Soni/ATV, procijenjen je na 390 miliona dolara.

Njegov Ranč Neverlend od hiljadu hektara u brdima Santa Barbare, u Kaliforniji, procijenjen je na 33 miliona, ali je opterećen sa 23 miliona dolara hipotekarnog zajma.

Vrijednost njegovih zbirki automobila i drugog je 20 miliona dolara.

=====
L I N K

Eto koliko je ostavio :(
Uh sto volim da se bavim MJJ finansijama:heart::heart::heart:
Sony/ATV katalog prema zadnjim procjenama vrijedi 1,5 MILIJARDI dolara,naravno taj katalog dijele izmedju sebe dijele Sony i Michael Jackson,s toga Michaelovo je 750 miliona dolara..u ovom katalogu se nalaze autorska parava na pjesme Beatlesa,Eminema,Shakire..itd. ukupno ukljucuje oko 600 000 pjesama...od kojih je 300 000 MJ-ovo..Covjek je dosada zaradjivao i pjesama drugih izvodjaca..To mu je pomoglo da bude najmocniji covjek u muzickoj industriji...
Mnogi su tako ubjedeni da je Michael bio bankrot, a on je ustvari vlasnik imperije. Naravno, kao i svaki biznismen, Michael jeste uzimao kredite zato što je ogroman novac stalno ulagao. Zbog toga je moguce da je povremeno zapadao u probleme sa prilivom gotovine, pa to se dešava i Trampu i svim ostalima...
Takodje bih napomenuo da je i vlasnik Mijac-a gdje se nalaze prava na njegove pjesme..U vrijednosti od 1 MILIJARDE,da dobro ste procitali dragi posjetioci...
Ne treba spominjati da je bio i predsjednik i SUVLASNIK nekoliko kompanija..A neke od njih vrijede da zaboli glava...

Uh sto volim da se bavim MJJ finansijama:heart::heart::heart:
Sony/ATV katalog prema zadnjim procjenama vrijedi 1,5 MILIJARDI dolara,naravno taj katalog dijele izmedju sebe dijele Sony i Michael Jackson,s toga Michaelovo je 750 miliona dolara..u ovom katalogu se nalaze autorska parava na pjesme Beatlesa,Eminema,Shakire..itd. ukupno ukljucuje oko 600 000 pjesama...od kojih je 300 000 MJ-ovo..Covjek je dosada zaradjivao i pjesama drugih izvodjaca..To mu je pomoglo da bude najmocniji covjek u muzickoj industriji...
Mnogi su tako ubjedeni da je Michael bio bankrot, a on je ustvari vlasnik imperije. Naravno, kao i svaki biznismen, Michael jeste uzimao kredite zato što je ogroman novac stalno ulagao. Zbog toga je moguce da je povremeno zapadao u probleme sa prilivom gotovine, pa to se dešava i Trampu i svim ostalima...
Takodje bih napomenuo da je i vlasnik Mijac-a gdje se nalaze prava na njegove pjesme..U vrijednosti od 1 MILIJARDE,da dobro ste procitali dragi posjetioci...
Ne treba spominjati da je bio i predsjednik i SUVLASNIK nekoliko kompanija..A neke od njih vrijede da zaboli glava...

Ma, jelte?!
Sam Dzekson nije znao kolko ima para, a ti mu poznajes finansije ...
Jel lepo reko njegov ortak da ga je boleo tuki za sve ...
Njega je fascinirao rucni rad, trosio je na umetnost !!!
Najbitnije je da je novac iskoristio pametno, u najbolje moguce svrhe.
Bilo je dovoljno da potkrepi najvece humanitarne organizacije, izgradi onu gotivu od ranca, ulozi u spotove ...
Ovo sve je rodila samo njegova zelja, zamisao, ideja ...
Kinta je dosla usput ...

Ma, jelte?!
Sam Dzekson nije znao kolko ima para, a ti mu poznajes finansije ...
Jel lepo reko njegov ortak da ga je boleo tuki za sve ...
Njega je fascinirao rucni rad, trosio je na umetnost !!!
Najbitnije je da je novac iskoristio pametno, u najbolje moguce svrhe.
Bilo je dovoljno da potkrepi najvece humanitarne organizacije, izgradi onu gotivu od ranca, ulozi u spotove ...
Ovo sve je rodila samo njegova zelja, zamisao, ideja ...
Kinta je dosla usput ...
Bio je Jackson itekako svjestan...Mada mu novac nikada nije bio prioritet,nije bio klasican bogatas...I nije bio toliko naivan da ga je 'tuki' boleo za sve..
I ne vidim cemu tolika arogancija u odgovorima...
P.S Super su slike..

@ksenija02
E necemo da ti kazemo nja, nja ,nja , nja , nja :plez: .
Salim se ne znam ni ja ih nisam pola uspela da pohvatam sa svim tim imenima , nadimcima, user name- ima sa fejsa , pa sa krste ...Sad sam saznala za neke koje imam na fejsu da su to isti ljudi sa ovog foruma. Totalna zbrka , samo smo pitali jedni druge ko su i odakle su. A dosta se vidim ljudi i znalo od pre iz skolice valjda il ko zna. :lol:

@ moonwalker80

Pa oterali su nas jer skup nije bio najavljen u miliciju ( danas saznajem da njema treba da se najavi i gde ce biti i koliko traje po novom zakonu, i kao posalju policiju da ih cuva od napadaca, po novom svasta ! )

Ali nas niko nije tirao iz studenskog parka - a gledala je policija odazgore - videla sam ih , i mnogo , mnogo ljudi nas je slikalo , aparatima , mob. telefonima , zaustavljalo se gledali i fotkali nas kako djuskmo :zurka:

Al gro ljudi nije doslo jer smo menjali samo na kalisu 3 puta lokaciju i na kraju zavrsili tamo gde nije razglaseno ranije, tako da mogu misliti koliko nas je od onih silnih 200 ljudi sa fejsa trazilo tamo.
A dolazilo ih je nekoliko koji se nisu mnogo zadrzavali palili svece i bezali na posao, sex kako ko. :lol: ( zna kejti o cemu pricam ).
Jedni, koje sam ja upoznala i sa kojima smo se vijali tamo po kalisu trazeci ostale mislili da svrate posle posla al mi smo zbrisali.

I tako ... mislim da sledeci put mora mnogo bolje da se organizujem , sad smo iskusniji za takve stvari pa cemo pripremiti i razglasiti po fejsu nov skup za 13.-ti ( kad je trebalo da pocne koncert) "ili" ili " i ' za 29- ti Avgust na rodjus Dzeksonu! ;)

Kad je to rekao??:eek:

gledala sam njen intervju na tubu pre nekih 3 meseca, kad je gostovala dal kod Tajre, Opre ili u drugom nekom shou, ima dosta njenih intervjua ona se slika za razliku od Majkala. Tajra, tajra, mislim da je kod nje to bilo!

JAo sto ste slatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart::heart:

Jesmo li ? :flert: :klap: Ko kretencici - priznaj ! Jel da? :lol:

@ksenija02
E necemo da ti kazemo nja, nja ,nja , nja , nja :plez: .
Salim se ne znam ni ja ih nisam pola uspela da pohvatam sa svim tim imenima , nadimcima, user name- ima sa fejsa , pa sa krste ...Sad sam saznala za neke koje imam na fejsu da su to isti ljudi sa ovog foruma. Totalna zbrka , samo smo pitali jedni druge ko su i odakle su. A dosta se vidim ljudi i znalo od pre iz skolice valjda il ko zna. :lol:

:lol: :lol: :lol: Pa reci tih pola sto znas...:lol:

Pa oterali su nas jer skup nije bio najavljen u miliciju ( danas saznajem da njema treba da se najavi i gde ce biti i koliko traje po novom zakonu, i kao posalju policiju da ih cuva od napadaca, po novom svasta ! )
Radio sam u organizaciji nekih događanja tako da tu ništa NIJE NOVO što se tiče najavljivanja policiji da je organizovan neki skup. Tako je već godinama unazad. Najbolje je na jednom papiru odštampati gde, kad i šta se dešava i odneti to u policiju. ;)

Gledam ovo vaše okupljanje. Simpatični ste! :D Mislim da može to mnogo bolje. Napravite npr. neke klasične transparente kao ovaj :dontunderstand: :mrgreen:, a bilo bi dobro da neki natpis uradite i na platnu pa razapnete negde između dva drveta. :D

Back