moonwalker80
Primećen član
- Poruka
- 619
E. a sto su vas oterali sa kalemegdana? I ko vas oterao?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ucinilo mi se da sam videla immph-a i da je on pogledao mene... Ne znam. :-/ Mene bio blam da prilazim.
Ljudi koji su bili prisutni juce, da li dajete dozvolu da se postavi koja grupna fotografija?
Slobodno je postavi
Uh sto volim da se bavim MJJ finansijama01 Jul 2009. 13:00 | Izvor: Beta
Kralj popa ostavio 236 miliona dolara
Nedavno preminuli pjevač Majkl Džekson je ostavio neto imovinu od 236 miliona dolara, javila je ekskluzivno agencija AP koja je imala uvid u finansijski dokument njegovog računovodstva.
Dokument iz 2007. godine baca do sada najjasnije svjetlo na njegovo finansijsko stanje oko kojeg će se, po svemu sudeći, njegovi rodjaci boriti sa povjeriocima.
Džekson je imao 567,6 miliona dolara imovine, uključujući imanje Neverlend, udio u kompaniji Soni/ATV koji obuhvata i autorska prava na pjesme "Beatlesa“, kolekcije automobila, antičkih i drugih predmeta. Međutim, Džekson je povjeriocima dugovao 331 milion što znači da je njegova aktiva bila 236,6 miliona dolara.
Poznat po lošem finansijskom "zdravlju" i ekstravagantnim kupovinama, pjevač je na bankarskim računima 2007. godine imao u novcu samo 668.215 dolara. Najvredniji dio Džeksonove zaostavštine, 50 odsto akcija kompanije Soni/ATV, procijenjen je na 390 miliona dolara.
Njegov Ranč Neverlend od hiljadu hektara u brdima Santa Barbare, u Kaliforniji, procijenjen je na 33 miliona, ali je opterećen sa 23 miliona dolara hipotekarnog zajma.
Vrijednost njegovih zbirki automobila i drugog je 20 miliona dolara.
=====
L I N K
Eto koliko je ostavio![]()
Uh sto volim da se bavim MJJ finansijama
Sony/ATV katalog prema zadnjim procjenama vrijedi 1,5 MILIJARDI dolara,naravno taj katalog dijele izmedju sebe dijele Sony i Michael Jackson,s toga Michaelovo je 750 miliona dolara..u ovom katalogu se nalaze autorska parava na pjesme Beatlesa,Eminema,Shakire..itd. ukupno ukljucuje oko 600 000 pjesama...od kojih je 300 000 MJ-ovo..Covjek je dosada zaradjivao i pjesama drugih izvodjaca..To mu je pomoglo da bude najmocniji covjek u muzickoj industriji...
Mnogi su tako ubjedeni da je Michael bio bankrot, a on je ustvari vlasnik imperije. Naravno, kao i svaki biznismen, Michael jeste uzimao kredite zato što je ogroman novac stalno ulagao. Zbog toga je moguce da je povremeno zapadao u probleme sa prilivom gotovine, pa to se dešava i Trampu i svim ostalima...
Takodje bih napomenuo da je i vlasnik Mijac-a gdje se nalaze prava na njegove pjesme..U vrijednosti od 1 MILIJARDE,da dobro ste procitali dragi posjetioci...
Ne treba spominjati da je bio i predsjednik i SUVLASNIK nekoliko kompanija..A neke od njih vrijede da zaboli glava...
Bio je Jackson itekako svjestan...Mada mu novac nikada nije bio prioritet,nije bio klasican bogatas...I nije bio toliko naivan da ga je 'tuki' boleo za sve..Ma, jelte?!
Sam Dzekson nije znao kolko ima para, a ti mu poznajes finansije ...
Jel lepo reko njegov ortak da ga je boleo tuki za sve ...
Njega je fascinirao rucni rad, trosio je na umetnost !!!
Najbitnije je da je novac iskoristio pametno, u najbolje moguce svrhe.
Bilo je dovoljno da potkrepi najvece humanitarne organizacije, izgradi onu gotivu od ranca, ulozi u spotove ...
Ovo sve je rodila samo njegova zelja, zamisao, ideja ...
Kinta je dosla usput ...
Kad je to rekao??Kad je Majkl rekao Jenet za jozefa " Jesi li nekad razmisljala o caletovoj smrti? Meni nece biti zao uopse. Ni suzu necu pustiti za njim"
Kad je to rekao??![]()
JAo sto ste slatki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![]()
gledala sam njen intervju na tubu pre nekih 3 meseca, kad je gostovala dal kod Tajre, Opre ili u drugom nekom shou, ima dosta njenih intervjua ona se slika za razliku od Majkala. Tajra, tajra, mislim da je kod nje to bilo!
Jesmo li ?![]()
Ko kretencici - priznaj ! Jel da?
![]()
@ksenija02
E necemo da ti kazemo nja, nja ,nja , nja , nja.
Salim se ne znam ni ja ih nisam pola uspela da pohvatam sa svim tim imenima , nadimcima, user name- ima sa fejsa , pa sa krste ...Sad sam saznala za neke koje imam na fejsu da su to isti ljudi sa ovog foruma. Totalna zbrka , samo smo pitali jedni druge ko su i odakle su. A dosta se vidim ljudi i znalo od pre iz skolice valjda il ko zna.![]()
Radio sam u organizaciji nekih događanja tako da tu ništa NIJE NOVO što se tiče najavljivanja policiji da je organizovan neki skup. Tako je već godinama unazad. Najbolje je na jednom papiru odštampati gde, kad i šta se dešava i odneti to u policiju.Pa oterali su nas jer skup nije bio najavljen u miliciju ( danas saznajem da njema treba da se najavi i gde ce biti i koliko traje po novom zakonu, i kao posalju policiju da ih cuva od napadaca, po novom svasta ! )