Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Patolog:
Jackson bio neishranjen i ćelav

0113007.17.jpg

'Procurio' je nalaz obdukcije tijela Michaela Jacksona kojom je utvrđeno kako je kralj popa pred smrt bio u katastrofalnom stanju i da je u želucu imao samo tablete.

Prašina oko smrti Michaela Jacksona ne prestaje se dizati. Iako točan uzrok smrti nije utvrđen, nalaz obdukcije otkrio je uznemirujuće detalje zdravstvenog stanja kralja popa.

Jackova ramena i bedra bila su potpuno izranjavana ubodima, a vjeruje se kako je to rezultat višegodišnjeg uzimanja injekcija, dok je cijelo tijelo bilo prekriveno ožiljcima od minimalno 13 plastičnih operacija, prenosi britanski tabloid The Sun.

U njegovom želucu nije pronađen ni komadić hrane, već samo tablete. Patolog je ustvrdio i kako je Jacko gotovo u potpunosti bio ćelav.

Otkriveno je i da je Michaelu pri pokušaju oživljavanja slomljeno nekoliko rebara, te da su mu dane četiri injekcije u srce. Točnije tri, jer je jedna promašila cilj.

Zasad je ostalo neobjašnjeno porijeklo masnica na Jackovim koljenima, kao i nekoliko porezotina zbog kojih se sumnja da je Michael nedavno pao.

Sada, kada je za njega prekasno, postavlja se pitanje tko je kriv za njegovo stanje i tko će odgovarati.

=====
L I N K

Poslednja izmena:

Patolog:

0113007.17.jpg

'Procurio' je nalaz obdukcije tijela Michaela Jacksona kojom je utvrđeno kako je kralj popa pred smrt bio u katastrofalnom stanju i da je u želucu imao samo tablete.

Prašina oko smrti Michaela Jacksona ne prestaje se dizati. Iako točan uzrok smrti nije utvrđen, nalaz obdukcije otkrio je uznemirujuće detalje zdravstvenog stanja kralja popa.

Jackova ramena i bedra bila su potpuno izranjavana ubodima, a vjeruje se kako je to rezultat višegodišnjeg uzimanja injekcija, dok je cijelo tijelo bilo prekriveno ožiljcima od minimalno 13 plastičnih operacija, prenosi britanski tabloid The Sun.

U njegovom želucu nije pronađen ni komadić hrane, već samo tablete. Patolog je ustvrdio i kako je Jacko gotovo u potpunosti bio ćelav.

Otkriveno je i da je Michaelu pri pokušaju oživljavanja slomljeno nekoliko rebara, te da su mu dane četiri injekcije u srce. Točnije tri, jer je jedna promašila cilj.

Zasad je ostalo neobjašnjeno porijeklo masnica na Jackovim koljenima, kao i nekoliko porezotina zbog kojih se sumnja da je Michael nedavno pao.

Sada, kada je za njega prekasno, postavlja se pitanje tko je kriv za njegovo stanje i tko će odgovarati.

again? pa citate li prethodne strane?

Izjava za medije sa mjloe.com

Ovo je poruka koju upućujem predstavnicima regionalnih medija, znam da ih ima koji posjećuju naš klub. Neke sam pokušao kontaktirati preko maila, ali obično im adrese nisu u funkciji...

Poruka:

Znam da ovo nema nikavog uticaja, jer vi jednostavno ne znate šta znači poštovanje barem prema mrtvima, ali ću ipak reći - gadite mi se.

Ja znam da svjetski tabloidi vrve od lažnih, podlih, odvratnih navoda o pokojnom Michaelu Jacksonu i da vi te navode samo prevodite i objavljujete, ali mi se gadite upravo zbog toga.

Vi ne morate objavljivati te gadosti. Vama neće, kao CNN-u, gledanost porasti za 975% zbog Michaelove smrti... pljuvali ste ga dok je bio živ, pa mogli ste bar sada postupiti kako treba, pokazati poštovanje prema mrtvom čovjeku bar tako što nećete pisati laži o njemu, bar tako što se nećete naslađivati.

I zaista neka vas je sramota. Pitam se kako vi ljudi funkcionišete u svojim privatnim životima; možete li vi uopšte zaspati kad legnete u krevet... Pa ljudi, valja nam svima umirati jednog dana.

Ali ima tu jedna činjenica koja tješi, ustvari ne samo jedna - sve gluposti, sve laži, sve će to jednog dana spasti sa Michaelovog imena i on će biti pamćen onako kako i zaslužuje - kao jedan od najvećih umjetnika ikada.
Generacije koje još nisu ni rođene će znati Michaelovo ime i Michaelovu umjetnost... On će donositi radost ljudima dok je svijeta i vijeka.

Vi i svi oni koji pokazuku svoju glupost ismijavajući mrtvog čovjeka, svi oni nazovi poznati likovi naše estrade koji kao imaju nešto negativno da kažu o Michael Jacksonu - nek vas je sramota.

Nenad

Patolog:

0113007.17.jpg

=====
L I N K
OVO SU PODLE GADOSTI NAPACENIH I OGRANICENIH NOVINARSKIH MOZGOVA..KAO IZVOR NAVODI SE THE SUN-NAJVECE ZUTILO NA SVIJETU,NOVINE KOJU SU NAJVISE ZARADJIVALE NA IZMISLJENIM PRICAMA O KRALJU POPA..NEVJEROVATNO DA ZELE CAK DA SE OKORISTE OD NJEGOVE SMRTI..JOS GORI SU DOMACI MEDIJI KOJI OVAKVE VIJESTI PREVODE I STAVLJAJU U SEKTOR EKSKLUZIVE NA SVOJIM SAJTOVIMA,NOVINAMA....NE MOGU DA VJERUJEM DA SE NI MRTAV COVJEK NE MOZE POSTOVATI,I TO COVJEK KOJI JE VISE KORISTI I DOBRA ZA OVAJ SVIJET UCINIO NEGO STO CE IJEDAN NJEGOV KOLEGA I KOLEGINICA IKAD URADITI..I NE MOGU DA VJERUJEM DA SAM SVJEDOK OVOGA,I NE MOGU NA OVO MIRNO GLEDATI..

један изопачени болесник мање на свету.... мада, Америка је пуна таквих, наћи ће се брзо неки да га замени...

Okreni se malo sestrice.....Srbija je puna takvih.

Ali nije dokazano da je Dzekson kriv za bilo sta za sta su ga gonili krivicno. Sud je odbacio optuzbe.
Uostalom,koji to normalni roditelj salje svoje dete da spava kod stranca,cak iako je to super poznata zvezda?
Ja ne bih Dzeksona u zatvor,nego te mentalno poremecene roditelje.:thumbdown:

Secam se, Ivane, svakog posta sa ove teme. Pet godina kucamo ovde.
Danijela kaci svaku vest, kao iskusna keva, dok mi uzivamo u novim saznanjima.
Te se pojavi neobjavljena pesma, pa druga verzija spota, pa traganje za koncertima, divljenje svakom nastupu, komentarisanje tekstova, pa pisanje cuvenog top 10. svakog drugog dana xD, pa dolazak novih fanova, pa strastveno branjenje njegove casti pomocu toliko dokaza koje imamo na svojoj strani, pa zajednicka vera u to da cemo ga docekati u prvom redu na zvezdinom stadionu, nase upoznavanje, toliko nas je samo spojio uopste...
Ne znam, sve reci mi zvuce tako jadno kad pokusam da opisem nesto u vezi sa njim...

Jooj :( ja se secam koliko sam je recan bio kada sam naleteo na vas slucajno na forumu ... i prvo sam imao nekih problema sa pisanjem i jako sam tuzan bio zbog toga, nesto nije radilo, zapravo sam ja zabrljao nesto bio ... i posle kada sam mogao ... koliko smo raspravljali o svemu, govorili utiske o pesmama, a ja tek pocinjao da ga slusam, opcinjen njegovim radom i neopisivim kolicinama talenta ... vi ste mi toliko toga ucinili, ja jos nisam ADSL tada, lol, cekao sam po celu noc da mi ucita prvu polovinu Thrillera xD, a vi ste mi slale pesme, snimke, spotove ... svaki dan sam bio inspirisan necim novim, jako mi je lepo bilo ... bas sada kada ga slusam, ne mogu da verujem koliko je posvecen bio ... njegove pesme su bukvalno zive, mogu da ih osetim, gotovo dodirnem, zato mi je tesko da poverujem u ovo ... stalno ocekujem da ce on iskociti i reci nesto, jako, jako zive i prisutne sa nama bas sada, u trenutku slusanja, iako njega nema :( ... vama hvala na lepim raspravama i na svim pesmama, klipovima i spotovima koje ste mi poslale <3 :*** !!!

Patolog:

0113007.17.jpg

=====
L I N K
Jesam li vam rekao?

The Sun Autopsy Story Fake

(29-6-2009) A story regarding the autopsy of Michael Jackson detailing the apparent appalling conditions of his body is false.
The false report posted in the UK tabloid The Sun and quoted by several other news outlets worldwide already stated that the LA coroner found Michael's body “riddled with needle wounds,” that he was bald and suffered several broken ribs resulting from CPR attempts.

The Los Angeles County coroner just released the following statement:

“The report that is being published did not come from this office. I don't know where the information came from, or who that information came from. It is not accurate. Some of it is totally false.”

Source: MJFC / TMZ

Ova priča sa autopsijom je toliko smešna, da sam morala da se ubacim…. :confused:

Kao prvo, taj”Sun“ je poznat kao najogavniji tabloid koji se bavi „senzacijama“ tipa da njihovi paparazi jure poznate po plaži ne bi li ih, zamislite slikali u kupaćim kostimima. Takođe nije im strana ni foto-montaža kao ni plasiranje informaciae iz “pouzdanih (anonimnih) izvora… No, ne treba trošiti vreme na njih ovde…. Toliko o tome koliko su vredni citiranja.

Ne znam zašto su svi toliko zgranuti Majklovom kilažom, kada je on, od kada je na muzičkoj sceni, uvek bio izrazito mršav. Tako, da ni to nije neka senzacija. Vidim tekstove po netu posvećene tom zabrinutom razmišljanju.

Takođe, ne mogu da verujem da ljudi misle da se poslovni ugovori koji vrede toliko (da su to u pitanju cifre od kojih se vrti u glavi i koje je teško izgovoriti) sklapaju tek tako, bez osiguranja i određenih uslova tih istih ljudi koji ulažu toliko veliki novac i očekuju, takođe, adekvatnu zaradu.
Pitam se da li bi organizatori koncerta, promoteri, kupci eventualnih audio i video prava, medijske kuće i ostali, koji mi ovom prilikom ne padaju napamet (u pitanju je armija ljudi) sklapali ugovor sa čovekom koji je toliko bolestan da jedva hoda?
Zar ljudi misle da izvođač nije u obavezi, između ostalog, da prođe rigorozne lekarske preglede, posebno u ovakvom slučaju, jer su u pitanju izuzetno, pre svega, fizički zahtevni koncerti.

Znam da su svetski mediji još “one noći”, potvrdili da je Majkl već prošao takve preglede. Samim tim, ovakav sled događaja tog popodneva je bio više nego šokantan.

Tako da ta priča o neuhranjenom i slabašnom čoveku ne pije vodu (niti je tako izgledao u martu u Londonu).

Posebno to potvrđuju izjave onih koji su sa njim već izvesno vreme vežbali svake večeri. Kao i veče pre nego što se dogodilo…

Evo nekoliko tekstova o tome

p.s. Moj drug je kupio karte za koncert. Nema nameru da ih vrati.

Back