Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
MJ nam je spremao Dirty Diana performance u krevetu sa nekom ribom, a oko kreveta bi gorela vatra! ;)
Imaš na The Pirate Bay odaaavno torrent This Is It!
Dangerous Live je premoćan, ali spot je nažalost otkazan.
Kao i Unbreakable koji bi bio sledeći single da :evil: Tommy Mottola iz Sony-a nije raskinuo saradnju sa Majklom...

Dangerous je moj omiljeni nastup... verovatno ono sa MTV-a... bio je tako mlad i srećan dok je mislio da će mu biatch roditi dete. Voleo bih da su se ukrstili geni Prislijevih sa njegovim (neću reći geni Džeksonovih, jer je on poseban Džekson)...

Hvala. Idu danas neki ljudi do bioskopa, pa ce mi javiti ;]
ako ima, ajte ajte s nama ;p
Ja sam se sto godina protivila gledanju filma, a pre koju nedelju sam gladna, pozajmila pare da bi ga jos jednom videla :heart:
Ne znate vi koliko je meni potrebno da ga gledam

Tabloid Junkie i little susie oduvek!

Ultimate one : " And when the groove is dead and gone, you know that love survives, so we can rock forever on "

hahah, i love you XD

Ja sam se baš dosta dugo zadržao u priči sa fanovima u Takvudu, posle filma... Ajde da idemo opet, hoćemo da se organizujemo?? :)

Ne znam, meni je iskreno to delovalo kao marketinški potez, kako bi skrenuo pažnju sa optužbi... Jel ste gledali venčanje? POTPUNO BEZ EMOCIJA! :think:

Nisam gledala vencanje ali po meni je to ma koliko da se on trudio da odglumi neku ljubav jasno vidi da sve radi samo da ubedi druge ....kao i ona naravno...ali nista mu to nije vredelo ...samo mu je jos vise odmoglo u svemu

Pa mozda sam malo preterao, sad sam bas odgledao jedan intervju gde ona kaze da je posle tog poljupca njegova majka iza scene zagrlila, ali da joj je MJ-ev menadzer uputio vrlo ostar pogled i posle toga je otpustena.
Ja razumem tog menadzera jer prvo nije profesionalno ponasanje sa njene strane, drugo uopste nije bilo pozeljno u tom trenutku stvarati sliku o MJ-u kao o "zauzetom" muskarcu. Milionski broj zena je ludovao za njim i tako je trebalo i da ostane. Eto zato je dobila otkaz.

Evo ovde video pa prosudi sama :)

Kad covek malo bolje razmisli verovatno je MJ nju licno otpustio.

Deluje mi da je ona stvarno bila zaljubljena u njega...
Ja sam bio malo zaljubljen u nju... :rumenko:
A mislim i da je on voleo nju, nije džabe popio otkaz menadžer ubrzo posle toga! ;)

Poslednja izmena:
mj-diana3.jpg
MJSC1-1.jpg

Joj kakva je Sheryl Crow bila za vreme Bad Tour-a!
Crko sam od smeha kad sam je prvi put video i kad kuka za vreme Billie Jean u Yokohami! :hahaha:

Diana i Liz su najvrednije pomena kada je M.Jackson u pitanju !

preporucujem vam da propratite njihove pojedinacne radove;
tacno se vidi koji i koliki su uticaj imale na njega

inace, dianina muzika mi je bas jak oslonac i poistovece u ovoj torturi ...

Liz Taylor sam oduvek voleo i gledao sam dosta njenih filmova! :)
Ali ne znam kako je ona mogla da utiče na njegovu muzičku karijeru... :think:
Možda je uticala na Majklove frizure! :mrgreen:

S' druge strane Diana Ross je dosta uticala na njega muzički, živeo je kod nje jedno vreme, bila mu je druga majka...
Prvi album J5 se zove Diana Ross Presents The Jackson 5. Majklov vokalni stil ponekad dosta podseća na Dianu!

Back