Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako se odlučiti za jednu pesmu i jedan spot? :eek:
Nemoguće je... Ja imam možda nekih Top 50...
Ali ako moram rekao bih Billie Jean pesma i Black Or White spot!
Ajde svi da probaju da to urade!
Zamislite da vas biju, pa da morate da se odlučite!
:D

Poslednja izmena:
eto vam da gle'te lepog co'eka ;D

13544101923933162380100.jpg

ne mogu da se odlucim za omiljenu pesmu jer stvarno imam 50 omiljenih pesama a sto se spota tice mogu sa poslednja 5 albuma da izdvojim po jedan spot... thriller-bad-black or white-they don't care about us(prison version) i you rock my world, mada sa poslednjeg albuma slozicete se nije bilo tesko izabrati :)
a live nastupi:
ovde pogotovo kraj...

Pa cudno je sto recimo stampa ignorise to sto mu je bila bivsa a kad treba da se dokaze nesto drugo ...odmah su prvi....

Pa dobro volela ga je to jeste bila razglasila da svi znaju ...nego kako nije cudno ... imao je on i drugih zena koje sada plivaju u parama zahvaljujuci njemu , koje je ukratko usrecio za razliku od nje koja celog zivota pati za njim...pa nisu mogla da izdvoje to malo vremena da dodju :aha:

005.jpg

Jel ste znali da je Billie Jean remixovana 91 put pre nego što je stavljena na Thriller?! :eek:
Kakav je samo perfekcionista bio Majkl...
A znate da je sada već legendarni crni blejzer sa šljokicama za Billie Jean za nastup Motown 25 kada je prvi put izveo moonwalk pozajmio od mame! :D

Pa mozda sam malo preterao, sad sam bas odgledao jedan intervju gde ona kaze da je posle tog poljupca njegova majka iza scene zagrlila, ali da joj je MJ-ev menadzer uputio vrlo ostar pogled i posle toga je otpustena.
Ja razumem tog menadzera jer prvo nije profesionalno ponasanje sa njene strane, drugo uopste nije bilo pozeljno u tom trenutku stvarati sliku o MJ-u kao o "zauzetom" muskarcu. Milionski broj zena je ludovao za njim i tako je trebalo i da ostane. Eto zato je dobila otkaz.

Pa mozda sam malo preterao, sad sam bas odgledao jedan intervju gde ona kaze da je posle tog poljupca njegova majka iza scene zagrlila, ali da joj je MJ-ev menadzer uputio vrlo ostar pogled i posle toga je otpustena.
Ja razumem tog menadzera jer prvo nije profesionalno ponasanje sa njene strane, drugo uopste nije bilo pozeljno u tom trenutku stvarati sliku o MJ-u kao o "zauzetom" muskarcu. Milionski broj zena je ludovao za njim i tako je trebalo i da ostane. Eto zato je dobila otkaz.

što ne znači da se on nije krišom viđao sa njom ako je već to želeo...:think:

Kako se odlučiti za jednu pesmu i jedan spot? :eek:
Nemoguće je... Ja imam možda nekih Top 50...
Ali ako moram rekao bih Billie Jean pesma i Black Or White spot!
Ajde svi da probaju da to urade!
Zamislite da vas biju, pa da morate da se odlučite!
:D

Bukvalno da mi neko drži štoljpi na slepočnici :D
Ajde, Billy Jean kao pesma, definitivno... Spot... Uh, razmišljam mnogo, ali bih morao da kažem na kraju da je to Smooth Criminal, ali ona dugačka verzija, kao isečeno iz filma. Njegov osmeh i namigivanje devojčici pre gravity lean-a je nešto što ću pamtiti do smrti...

Back