Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
A sta bi, ljudi sa sutrasnjim skupom? Dal da ja dodjem? A poster ko ce da zrtvuje, nov MJJ poster 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

dobro vazi ,a sada idi
ovde ne se ne bavimo prodajom vec razgovaramo
idi daj oglas u halooglasima

Ne vjerujem da je La Toya to rekla..
MJ nije bio prisiljen na turneju...
Nesto mi je sve cudno oko njene navodne izjave,barem joj ovaj put niko ne prijeti smrcu...
Ili mozda sopstveni marketing..
Mada mi ni na to ne lici..
Pozdravljam vas sve! :***Samo su tabloidi pisali da je zelio da uradio samo deset koncerata..Nije bio prisiljen ali je trebalo da ima samo 10 a ne 50 komada! To svi znaju! Citala sam negde da je tada otisao na spavanje sa mislju o 10 koncerata a da se probudio i saznao da treba da ih bude ne 10 vec 50!
Da li je jos neko procitao onaj post sto sam ga postovala ili vas mrzi da procitate zato sto je dugacak?! Jer je meni prosto nezamisljivo da fan Mj-a nema zivaca da procita ono o cemu govori njegova sestra a u vezi je sa njim!
Ja ne mogu doci sutra iz finansijskih razlogaPozdravljam vas sve! :***
Nadam se da si omašio koga si kvotovao. Meni je isto neukusno da neko dođe ovde i nudi Dangerous original za 100 evra. Nijedan MJ fan ne bi ni za koje pare prodavao svoju memorabiliju i sitnice koje ima![]()

Nastavio bi turneju i mozda bi cak dosao i u BG :-(
hehe ja ne bih prodala njegov cd ni da mi nude 1000 000 eura![]()

ja sam čitao Moonwalk. Imam je, ali kopiju koju sam sam napravio![]()
ali sav tekst je tu
Sta te zanima konkretno?Nego ljudi, jel neko od vas ikad išao na Majklov koncert?
...
...
... Slican post sam vec poslala, ne vidim ga u ovoj temi pa da pitam opet...
moze li se i na kom sajtu naci moonwalk, e-book?

Imam je ja sherovanu na nekom sajtu a imam i dancing the dream! Videcu kako da ti je dostavim![]()

A sta ti trazis ovdje?U ovom trenutku bavis se crnim humorom...
i da se nerviram
? Bole me brige za Dzeksona i njegove decije vrtice sto je gradio po USA

Majkl Džekson je živ?!
Objavljen video snimak na kojem se vidi kako se pomera ruka preminule pop legende!
Samo nekoliko sati posle objavljivanja vesti o smrti Majkla Džeksona (Michael Jackson), zaživela je nova teorija zavere kako je pevač zapravo živ! Na internetu se pojavio video snimak na kojem se vidi kako se mrda Džeksonova ruka dok ga helikopterom prevoze do mrtvačnice.
Na video klipu je nekoliko puta ponovljena scena u usporenoj verziji, kako bi se što bolje video trenutak ovog "čuda". Preminuli kralj popa je navodno pomerio ruku čime je nasledio kralja roka Elvisa Prislija, čiji najveći obožavaoci i dan danas tvrde da je živ. Ipak, ima i onih koji smatraju da se radi o jakom vetru propelera, optičkoj iluziji zbog ugla snimanja ili o nekoj drugoj osobi koja se nalazila u helikopteru.
(VIDEO)