Antonina
Aktivan član
- Poruka
- 1.357
daj bre kakvi dogovori izmedju debi i majkla????(i ne nazivaj je akrepom)
Nije ni prva ni poslednja koja je uzela pare od majkla!!!!!!
I, kao da je bitno šta je bilo i kako je bilo, sve su to mutne radnje....bitno je da su klinci sa Majklom, i tako...
A, njegova je stvar što ih drži pod maskama, on je otac i očigledno misli da je najbolje. Meni je iskreno žao dece, ali opet s druge strane shvatam majkla...shvatam da želi da ih zaštiti...ko zna koliko će još u budućnosti ispaštati zbog ćaleta....bedak !!!!!
Nije njegova stvar, Debi je ugovorom pri predaji ocinstva nad decom stavila kao jedini njen zahtev da deci uvek bude zasticen identitet noseci velove ili maske dok su maloletna a posle kako sam odluce. Medjutim izgleda da su deca pocela da odbijaju da nose velove kada nisu zajedno sa njim gde je prekrsen ugovor i Debi je podnela, odavno bese po novinama tuzbu protiv i zahtev da zvanicno dobije starateljstvo nad decom.
A novac koji je izvukla pre toga nije mogla sama da izvuce vec je to sve ugovorom unapred pre vestacke oplodnje ili sta vec ( kako se u USA-u radi ) dogovoreno. Nije to Srbija gde se prvo nesto odrati pa se posle ljudi svadjaju i isteruju svako svoju pravdu.
Tamo se ljudi prvo zastite ugovorom medjusobno pa se onda vencavaju ili rade nesto drugo. I meni je to najpametnija stvar na svetu.