Michael Jackson

• Začetnik teme Začetnik teme . . .
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ma,secam se da se vazda nesto glupirao i izvodio koje kakve gluposti.Cini mi se da se jedno vreme palio na zamrzavanje,ali nisam sasvim siguran.To za spavanje u kapsuli sam vec zaboravio,hvala sto me potseti.Daleko od toga da ja dovodim u pitanje njegovo zdravlje....jasno se vidi da je covek bolestan...i to tesko bolestan...sto fizicki,sto psihicki!

ma ae pali taj kiseonik i zamrzavanje
aj daj dokaz !!

kakvo zamrzavanje? samo ti kazem ono sto je on sredinom osamdesetih izjavljivao...za njega ionako nista ne mora da bude tacno i sve moze da bude tacno...
kad smo vec kod dokaza - ajde ti nama ovde pokazi papir na kome je njegova dijagnoza vitiliga....z:lol:

A meni je i dalje njegova neprevazidjena stvar Billie Jean

nje nje nje :D nije izjavljivao, vec demantovao !!!

za vitiligo...zaturila sam nedje taj papir :mrgreen:
al eo snimci dje strucnjaci raspravljaju tj. objasnjavaju jacksonov slucaj s vitiligom :)

Michael Jackson syndrome: vitiligo

part 1

Krang shta mislish o njegovoj muzici?Mislim da je ona najbitnija kad se pricha o njemu.Koja ti se njegova pesma najvishe svidja?z:)z:lol:

Ne znam koji mu je posledji album,ali od Historija mi se ne svidja nista.....
Svidjaju mi se one stare.....tipa Beat it,Dirty Dana,Smooth criminal,Leave me alone,In the closet....zapravo,ima ih dosta koje mi se svidjaju....
Zato ga sad i pljujem.....jer je sad golo go*no od muzicara....eto da znate,da ne dodje do zabune.Ne pljujem ja coveka zato sto ga ne volim,cinjenica je da je prolupao,ali eto da znate da sam nekada cenio njegov rad i voleo njegove pesme.Jel to sad u redu?!Ali,nemojte od mene da ocekujete da prestanem da dolazim na temu i pljujem.Ako hocete,svadjajte se sa mnom...bas me briga!z:p

Ne znam koji mu je posledji album,ali od Historija mi se ne svidja nista.....
Svidjaju mi se one stare.....tipa Beat it,Dirty Dana,Smooth criminal,Leave me alone,In the closet....zapravo,ima ih dosta koje mi se svidjaju....
Zato ga sad i pljujem.....jer je sad golo go*no od muzicara....eto da znate,da ne dodje do zabune.Ne pljujem ja coveka zato sto ga ne volim,cinjenica je da je prolupao,ali eto da znate da sam nekada cenio njegov rad i voleo njegove pesme.Jel to sad u redu?!Ali,nemojte od mene da ocekujete da prestanem da dolazim na temu i pljujem.Ako hocete,svadjajte se sa mnom...bas me briga!z:p

Stvarno nas ne interesuje tvoje misljenje o njemu,prema tome nemoj vise da nas smaras tim istrosenim glupavim pricama... Idi na neku drugu temu pa smaraj nekog drugog... Mislim da na ovom forumu ima neka tema za babe,pa idi njih smaraj! z:plez:
p.s.Srecna ti nova godina,zelim ti da u novoj godini slusas jos vise dobre muzike i gledas puno dobrih koncerata poput onih koje izvodi ONE AND ONLY - MICHAEL JACKSON z:dm5:

Stvarno nas ne interesuje tvoje misljenje o njemu,prema tome nemoj vise da nas smaras tim istrosenim glupavim pricama... Idi na neku drugu temu pa smaraj nekog drugog... Mislim da na ovom forumu ima neka tema za babe,pa idi njih smaraj! z:plez:
p.s.Srecna ti nova godina,zelim ti da u novoj godini slusas jos vise dobre muzike i gledas puno dobrih koncerata poput onih koje izvodi ONE AND ONLY - MICHAEL JACKSON z:dm5:

Sta se ti palis?Ko si ti uopste?!
Nisam se tebi obratio,vec sam odgovorio Ginger na pitanje...tako da nema potrebe da mi tu izigravas neku silu i glumis ludilo...Govori u svoje ime,imaju i ostali tastature,pa mogu da napisu,nisu mutavi...Ako ti metaju moji postovi,nemoj da ih citas,ili me stavi na ignore...Cuj ti ces da mi zabranis da dolazim ovde....Ima dosta tema za balavce,pa mozes i ti da prosetas malo....
Srecna i tebi Nova godina,i sve najbolje....a slusaj sta hoces,mene to apsolutno ne zanima,izbor je samo tvoj!z:dm5:

christmas2008_391_272.jpg

LOS ANGELES, Dec 22, 2008 (BUSINESS WIRE)-- Michael Jacksonov zvanični i jedini predstavnik sa javnost Dr. Tohme u odgovoru na trenutne glasine koje je pokrenuo pisac Ian Halperin o Michaelovom zdravlju kaže sljedeće:

"Povodom tvrdnji autora ovih glasina, nadamo se da legitimni mediji više neće dozvoliti dalje iskorištavanje od strane ovako očiglednog nastojanja promovisanja neautorizovane 'biografije.'

Autorova divlje tvrdnje o zdravlju gospodina Jacksona su totalna laž. Gospodin Jackson se veoma dobro osjeća i završava pregovore sa jednom od vodećih kompanija u zabavljačkom poslu i sa televizijskom mrežom za oboje - svjetsku turneju i seriju specijalnih gostovanja i pojavljivanja u javnosti."
Ian Halperin je i ranije izmišljao mnoge priče o poznatim ličnostima, međutim to nije smetalo čak ni agenciji Associated Press da objave njegov tekst o gospodinu Jacksonu.
Još 1984. gospodin Halperin je pobjegao u Kanadu kako bi izbjegao krivični proces nakon što su ga tužili zbog izmišljanja informacija. Kasnije je ponovo uzburkao javnost svojim tvrdnjama o smrti Kurt Cobaina. Za tu priču je poslije i potvrdio da nije imao nikakve validne izvore.

Međutim, sve to nije bilo dovoljno da značajni mediji malo zastanu i provjere da li možda gospodin Ian Halperin i ovaj put laže... zašto bi, ovdje se ipak radi o Michael Jacksonu.

Izvor: Scoop Marketing / MJJCommunity.com / MJLOE.com

i jos uvek ne mogu da skapiram koliki je on talenat za crtanje i slikarstvo :shock:
pogledajte ovaj rad !!!!!!!!!!!!!!

...a imali ste prilike da vidite i crteze iz kasnijeg doba....neverovatno !!!!!!!

Back