gost 197611
Aktivan član
- Poruka
- 1.180
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li vi mislite da smo mi dobar ili los narod? i sta konkretno mislite o Srbima?
Ne postoji tako nesto kao dobar ili los. Mi smo glup i lopovski narod. I pateticni smo.
Da li vi mislite da smo mi dobar ili los narod? i sta konkretno mislite o Srbima?
Ne postoji tako nesto kao dobar ili los. Mi smo glup i lopovski narod. I pateticni smo.
Narod sa geografski veoma losom pozicijom drzave . Samo zbog toga smo uvek u nekim govnima , jer sila mora proci ovuda ...
Бесмислено питање.Има нас свакаквих,народ не може у целини да буде добар или лош.Већински гледано смо нерадници и не поштујемо све законе које можемо.Da li vi mislite da smo mi dobar ili los narod? i sta konkretno mislite o Srbima?
Glupo je narode deliti na dobre i lose.
Pojedinci mogu biti dobri i losi, a medju Srbima ima i divnih ljudi, i baraba, i monstruma, i onih izmedju. Kao i u svakom narodu na planeti.
Nazalost, vecina Srba je krajnje neobrazovana, i posledice toga osecamo danas.
Бољих од нас Срба нема.
Srbi su nebeski narod, i to nekim izrodima koji nisu uhvatili taj "nebeski gen" pa su otpadnicki olos, smeta. Zato nas i pljuju. Udavise se od sopstvene pljuvacke koliko je luce da bi pljuvali po nama. Ali upravo ta nasa nebeska visina im onemogucava da dobace, i onda pljuju u prazno. Ziveli Srbi, najslobodarskiji, najplemenitiji, najpametniji, najinteligentniji, itd. narod na svetu! Dole dusmani, gejevi, pro-bolesnazapadnagamad, beskicmenjaci, bezboznici, hohstaplerska individualno umisljena bagra, itd.
Србоје,ткога ви цијените?Mislim da je bolji znak poštovanja kad nekog drugi cijeni, a ne kad sam sebe uzdiže. Skromnost je vrlina, a umišljenost mana.
Србоје,ткога ви цијените?