Mi smo ništa

Paula

black cat
VIP
Poruka
40.011
Koliko puta ste bili u situaciji ili vezi da vam je generalno lepo, ali da osećate besmisao tog odnosa

Jel to samo filozofi tako rade ili se to dešava svima? 😃

Šta može biti uzrok?
Pucajte 🙋,,🍰🚱

Koliko puta ste bili u situaciji ili vezi da vam je generalno lepo, ali da osećate besmisao tog odnosa

Šta može biti uzrok?
Pucajte 🙋,,🍰🚱
Cijeli život!
Hajd kad svi to tako da se i ja uklopim, ali ne ide. Neki ljudi su rođeni da sami putuju kroz život. Ne bukvalno sami, ali vječito odvezani. Nije to ni tako loše.

Konfučije nije fin kao AI.

AI bi ti nešto fino rekao! 😎
Kada pricaju sa statistickim modelom, ljudi bi trebalo da budu oprezni.

Ai ce ti reci ono sto je statisticki gledano najbolji odgovor. Dakle, ako na netu pise 100 puta: raskini s njim, a 20 puta: nemoj, vidi malo sa sobom prvo odakle taj osecaj i da li mozda sebe branis tom nekom dosadom da ne dodje do razocarenja, on ce ti reci, sebe branis, raskini sa njiml.

Zavisi šta neko podrazumeva pod besmislom?
Kao nema neke zajedničke budućnosti u ondnosu na ovo što je sada ili je ujedni u sam odnos neplodan?

Dešavalo mi se da se neke moje veze razviju u besmisao - ok nam je kada smo zajedno (seksamo se napaljeni zečevi) ali da osim toga ne postoji želje za bilo čim drugim.
Uglavnom su mi ovakve situacije bile znak da smo se zasitili i da trebamo nešto da menjamo - odnos, partnera i sl. jer je ono što imamo postalo "navika".

svi tako govore dok mogu da kupe nove stikle, tasnu, haljinu, redovno idu kozmeticaru, rucaju po restoranima.....
Istina...sta mislite, zasto je u nasem narodu toliko izrazen lopovluk, korupcija, prevara, ciganisanje...? Pa jer smo predugo bili beda. Beda radja glad za materijalnim. Lako je na mekanom govoriti da su pare nebitne. Nebitne su kad ih imas. Kad ih nemas jedino o njima mastas.

Šta može biti uzrok?
Pucajte 🙋,,🍰🚱

То је варијанта кад лажемо сами себе, на првом месту. Такође, лажемо и оног са којим смо.

Šta može biti uzrok?
Pucajte 🙋,,🍰🚱

Jednom, kao mladjani 20-togodisnjak, sam izgubio u takvoj vezi skoro celu godinu.
Jao, sto sam bio glup :D

Kasnije mi se desavalo da osetim besmisao, i momentalno bih prekinuo takav odnos.
Osim kada je bila cista seksualna kombinacija, ali to i nije bilo besmisleno :D

Back