Baby Yoda
Contributor
- Poruka
- 21.753
Ne misle isto, ali svakako im dajemo ono što mi želimo da oni vide.Ne misle svi ljudi isto.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne misle isto, ali svakako im dajemo ono što mi želimo da oni vide.Ne misle svi ljudi isto.
ma ode malo u krajnost ali jeste činjenica da su ljudi koji lako planu ujedno i laki za manipulaciju i generalno ne prolaze dobro u životuIma istine u tome...
Zbog toga treba i raditi na sebi , da ne dođe do takve situacije..
Za apsolutnu vlast se ne slažem.Pošto moje reakcije ne govore kao reakcije nekoga ko je podčinjen.
Ja dajem ono što jesam , ne ulepšavam više stvari , niti ih serviram na način koji bi se drugima dopao .Ne misle isto, ali svakako im dajemo ono što mi želimo da oni vide.
svi bi da ostanu misterija, ne vole da ih čitaju kao knjiguMoj potpis daje neki uvid u ono šta ljudi moju pomisliti o svakome od nas.

To je odlično. Zato su neki ljudi i usamljeni. Društvo nekada ne voli "čudake" ili ti ljude koji nisu u "kalupu".Ja dajem ono što jesam , ne ulepšavam više stvari , niti ih serviram na način koji bi se drugima dopao .
Jedino mi je bitno da se dopada meni.
Ne prolaze dobro u životu.Tačno .ma ode malo u krajnost ali jeste činjenica da su ljudi koji lako planu ujedno i laki za manipulaciju i generalno ne prolaze dobro u životu
Društvo je -masa.Da li svi želimo da pripadamo masi , tj većini ?To je odlično. Zato su neki ljudi i usamljeni. Društvo nekada ne voli "čudake" ili ti ljude koji nisu u "kalupu".
Mudrost je u tebi velika.Društvo je -masa.Da li svi želimo da pripadamo masi , tj većini ?
Ja -ne.Daleko sam od kalupa , ali nisam usamljena .
Samo -sama.I volim to.
To je takođe jedna od stvari koju sam promenila .Društvo je -masa.Da li svi želimo da pripadamo masi , tj većini ?
Ja -ne.Daleko sam od kalupa , ali nisam usamljena .
Samo -sama.I volim to.
Ne znam da li da tražim u ovome sarkazam ili iskrenost?Mudrost je u tebi velika.
Iskrenost. Ja uvek tako pišem kad neko kaže nešto mudro. Eto, zapamti. Često sam sarkastičan ali ovakva rečenica nije. Nikad.Ne znam da li da tražim u ovome sarkazam ili iskrenost?
Onda..hvala na komentaru.Iskrenost. Ja uvek tako pišem kad neko kaže nešto mudro. Eto, zapamti. Često sam sarkastičan ali ovakva rečenica nije. Nikad.
Bila sam nepodnosljiva kao tinejdzerka, nafurana, smartass. Sad sam samo smartassLogično je da se kroz vreme svi mi menjamo iz razloga što postajemo zreliji ali isto tako zato što imamo mnogo više iskustava u životu. Kakvi ste bili kao klinci (teen), a kakvi ste sada? Da li ste nešto zadržali, a šta ste to promenili.
![]()
To nešto kao ove na Instagramu?Bila sam nepodnosljiva kao tinejdzerka, nafurana, smartass. Sad sam samo smartass
Не, оне су само асс, без смарт.To nešto kao ove na Instagramu?
Ne takoTo nešto kao ove na Instagramu?
Mislio sam na ovo nafurana. Nisam se izrazio precizno. Cepidlako.Не, оне су само асс, без смарт.
Nego?Ne tako![]()
Pa ne znam tacno, iskr. Tako su mi rekli, da sam bila nafurana. A nikad nisam nesto preterivala. Ok, postovala sam trendove ali do granice ukusa. Ali eto, kazu da sam bila nafurana zli jezici
Gde ima dima ima i vatre.Pa ne znam tacno, iskr. Tako su mi rekli, da sam bila nafurana. A nikad nisam nesto preterivala. Ok, postovala sam trendove ali do granice ukusa. Ali eto, kazu da sam bila nafurana zli jezici![]()

Veruješ im?Pa ne znam tacno, iskr. Tako su mi rekli, da sam bila nafurana. A nikad nisam nesto preterivala. Ok, postovala sam trendove ali do granice ukusa. Ali eto, kazu da sam bila nafurana zli jezici![]()
NeVeruješ im?

Tako i treba.Ti najbolje znaš.