Mi - nekada i sada

bottled up, čuvaj se da i ti ne postaneš Džoker
Bio jedan lik koji je gledao film sa Džokerom iz trilogije sa Betmenom i pošto je mentalno bolestan, utripovao da je on džoker i počeo da pravi eksplozive. Uzeo automatsku pušku, municiju, otišao u bioskop i pobio mnogo ljudi tamo. Kući morala ekipa da dođe za eksplozive i data je izjava da je za jednog amatera odličan posao uradio.

No, neću postati takav. Više sam nezadovoljan sistemom u kojem živim, pa neka vrsta "ideologije" o kojoj džoker govori, o lažnom moralu, to prihvatam.

Уууууу, опаснице. Лол.

Иначе, људи се ретко промене. У смислу да се свесно промене. Хоћу рећи, ниси ти решио е сад ћу да каналишем свој бес, нећу то више да радим. Него то иде с годинама, онако, досади ти. А и срамота те од самог себе. Оно, матор коњ а и даље има те тантрум моменте. А и жао ти ствари. : )))))
mhm, nagomilana iskustva rade svoje... jes prepoznajem se i u boldiranom, za neke stvari jedino su me godine naterale da se trgnem

Bio jedan lik koji je gledao film sa Džokerom iz trilogije sa Betmenom i pošto je mentalno bolestan, utripovao da je on džoker i počeo da pravi eksplozive. Uzeo automatsku pušku, municiju, otišao u bioskop i pobio mnogo ljudi tamo. Kući morala ekipa da dođe za eksplozive i data je izjava da je za jednog amatera odličan posao uradio.
Čuo sam nešto za ovo, izazvao film euforiju među samotnjacima i tako odbačenim ljudima

Logično je da se kroz vreme svi mi menjamo iz razloga što postajemo zreliji ali isto tako zato što imamo mnogo više iskustava u životu. Kakvi ste bili kao klinci (teen), a kakvi ste sada? Da li ste nešto zadržali, a šta ste to promenili.
thumb-142168.jpg
Mnogo toga sam promenila .Tako sam htela ,a i jednim delom , bila i primorana da menjam neke stvari da bih se pronašla.
Ima delova koje sam zadržala .To su pažljivo sortirani delovi iz prošlosti , poslagani , ali i haotični , ostalo sam pobacala.

Mnogo toga sam promenila .Tako sam htela ,a i jednim delom , bila i primorana da menjam neke stvari da bih se pronašla.
Ima delova koje sam zadržala .To su pažljivo sortirani delovi iz prošlosti , poslagani , ali i haotični , ostalo sam pobacala.
Sistematična osoba, uredna, sve pod konac radiš. Ti kao mašina sve kontrolišeš. Ili kao ovi budistički monasi što naučili da ovladaju sobom.

Najpametnija stvar koju sam uradila da bih promenila sebe je što sam napravila predugu ignore listu osoba koje mi više nisu potrebne u životu.
Nije spaljena , tu je , da me ponekada podseti da više ne pravim one greške koje nekada jesam.
Мислим да је то део свачијег одрастања.
Оно, листа пријатеља који више нису пријатељи, или су постали само познаници. Људи у које смо се некад клели, а десило се шта се десило, није ни важно шта, да ли смо изневерени, да ли су се путеви једноставно разишли услед тога што смо одрасли и постали друге особе, итд.

Vladati nikako.
Samokontrola mi nije još dovoljno istrenirana.
I dalje radim na tome.
When you let someone make you angry, you’re letting them take control over you. You’re giving them absolute power over you. You become like Pavlov’s dog. They know what to say to make you angry, and can do it on demand.
Kad dopustite nekome da vas naljuti, dozvoljavate mu da preuzme kontrolu nad vama. Dajete im apsolutnu vlast nad vama. Postajete poput psa Pavlova. Znaju šta da im naljute i mogu to da učine na zahtev.

Back