Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
- - - - - - - - - -

Kako ono reče domoljUbčad, "naši F16 su bolji od vaših migova 29"

ahahaahh z:D

Hahahaha...

:)

Zar nisu ?

Nasi trose gorivo i resurse , a vasi cuvaju zelenu travU i pesak u Afrikiti ...

A , mnogo bi bilo bolje da cuvate "ljepu vasu ....preCednikovicU..." , jer kako je oni ******** pogleduju i kako se ljubaka sa Vojvodom iz sela B. , svasta tu moze da ispadne za 9 meseci :)....

" ЗАГРЕБ КИПТИ ОД БЕСА:
Историчар тврди да су Хрвати измислили буну као пандан Косовском боју (ВИДЕО)

27-12-2018 15:34 Издвојено Србија Друштво Видео

Историчар Радован Дамјановић тврди да је Хватско-словеначка сељачка буна из 1573. године у потпуности измишљен догађај како би био противтежа српском Косовском боју из 1389. године.

csm_radovan_damjanovic_jutjub_930c898eec.jpg

- То је измишљена је прича која нема везе са мозгом, као неке битке, то је лудоло… Требало је направити пандан Косоваској бици, неком правом догађају супротставити измишљени еп – каже Дамјановић.

Књиге из Правдине интернет продавнице можете погледати ОВДЕ.

Дамјановић каже да је питање да ли је Матија Губец и постојао, а да је догађај који се назива устанком заправо међусобни сукоб двоје великаша који се отргао контроли и претворио у пљачку. Дамјановић каже да је само шест ускока решило проблем “буне”, избичевало сељаке, а да нико није убијен.

Дамјановић је рекао да је велика срамота што у Војном музеју на Калемегдану тај измишљени догађај добио више простора од правих историјских догађаја.

Дамјановић у емисији говори о фалсификатима српске историје, геноциду над Србима у данашњој Грчкој, геноциду над Србима у НДХ и другим важнмим темама.

http://www.pravda.rs/2018/12/27/zag...mislili-bunu-kao-pandan-kosovskom-boju-video/

Nebulozne izjave marginalnih pojedinaca.

Zanimljivo je vidjeti kolikom prijetnjom pojedini forumaši smatraju kupovinu borbenih zrakoplova od strane RH. Nemoj se toliko plašiti. Borbeni zrakoplovi služe za nadziranje zračnog prostora, a ne za napad na druge države.

s vama se nikad ne zna:koto:
index.hr
1. Zašto su Hrvatskoj, članici NATO-a i zemlji od samo četiri milijuna stanovnika, potrebni borbeni avioni? Američki borbeni avioni u NATO-ovoj bazi Avianu u sjeveroistočnoj Italiji (koji su korišteni tijekom 90-ih godina za napade u Srbiji i Bosni i Hercegovini) udaljeni su samo nekoliko minuta od hrvatskog zračnog prostora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...korupcija-teska-milijardu-dolara/2049682.aspx

Zanimljivo je vidjeti kolikom prijetnjom pojedini forumaši smatraju kupovinu borbenih zrakoplova od strane RH. Nemoj se toliko plašiti. Borbeni zrakoplovi služe za nadziranje zračnog prostora, a ne za napad na druge države.

Шта лупаш ти? На"кварном" влашком ТИ те лепо питам: шта лупаш?

Обрисао је твој земљак претходну поруку због којег је уследио онакав коментар, шта се трпаш где ти није место?

Ајде, у кућицу, назад.

Но, да ти објасним, поздравио сам свако даље одвајање Срба од курвада, у том смислу и измишљање курбадског језика.

s vama se nikad ne zna:koto:
index.hr
1. Zašto su Hrvatskoj, članici NATO-a i zemlji od samo četiri milijuna stanovnika, potrebni borbeni avioni? Američki borbeni avioni u NATO-ovoj bazi Avianu u sjeveroistočnoj Italiji (koji su korišteni tijekom 90-ih godina za napade u Srbiji i Bosni i Hercegovini) udaljeni su samo nekoliko minuta od hrvatskog zračnog prostora.

https://www.index.hr/vijesti/clanak...korupcija-teska-milijardu-dolara/2049682.aspx

Svaka država koja barem pretendira biti ozbiljna, mora imati oružane snage, uključujući i zračnu komponentu. Zašto plaćati nadzor zračnog prostora, ako se može imati vlastite zračne snage? Također, u povelji NATO-a stoji da svaka država članica mora pomagati drugu članicu, ali to može značiti i snadbljevanje hranom, a ne vojnu pomoć. Stoga je korisnije da se država može samostalno funkcionalno obraniti i kontrolirati svoje granice.

Moras ih razumijeti,oni se plase i Thompsonovog arlaukanja a kako ne bi hrvatskih borbenih zrakoplova. :D

ti debili na dupe da se okrenes i cela tvoja toboz drzava u ovom trenutku ne bi umeo da iskoristis 30 besplatnih f 16 aviona jer nemas ko da upravlja time...

ne brini ti za nas strah... vas i sa pola kurc.a je.bemo...

bar ja too dlicno znam. jer nemoj da me ljutis i nerviras vec se ponekad pomoli za me, nema veze sto se krstis lopatom...

jer ja sam jedan od onih kod ozrena sto vam spasavao guzice kod zepca...

vikali su - pomagaj brate srbine!!!

pomogli smo kada ih je gonio mudzahedin...
mada nicim to niste zasluzili ...

ардебил је град у ирану, несрећни дебили аријевци... нарочито они хитлерови аријевци...

остала увреда кад неком кажеш:дебилу један

Poslednja izmena:
bar ja too odlicno znam. jer nemoj da me ljutis i nerviras vec se ponekad pomoli za me, nema veze sto se krstis sa tri prstica.

Ja sam jedan od onih sto vam spasavao guzice kod Donjeg Vakufa....

vikali ste - Propustaj bracu Srbe prema BL !!!

pomogli smo kada vas je gonio mudzahedin...
mada nicim to niste zasluzili ...osim da vam uzvratimo za Zepce. ;)

ti debili na dupe da se okrenes i cela tvoja toboz drzava u ovom trenutku ne bi umeo da iskoristis 30 besplatnih f 16 aviona jer nemas ko da upravlja time...

ne brini ti za nas strah... vas i sa pola kurc.a je.bemo...

bar ja too dlicno znam. jer nemoj da me ljutis i nerviras vec se ponekad pomoli za me, nema veze sto se krstis lopatom...

Od mudžahedina si ih branio ali si od 2. Korpusa utekao...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back