Ми, Хрвати (2)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Ili je puhao jak vjetar taj dan, bomba se rasprsila na velikoj visini ili je bila "greska " u ciljnickom kompjuteru.

Ili si ti maliciozan.
Vetar nije puhao, visina i dogledanje (verovatno i iskustvo jer nisu slali klince) mu je omogućavao da i gledanjem van hed-apa odluči kada da ispusti teret a da on padne na desetak hektara aerodroma.
Prestani se blamirati, i da ponovim: da li su tako promašili kada su kasetne padale oko bolnice i porodilišta?

- - - - - - - - - -

Priznajem da nikad nisam razumio srpsku opsjednutost Kurdima, svud ih vide i nigdje ih nema..

Moze objasnjenje?
.
Kurda sam naveo kao primer inče crnac (nije rasistički) je završio svoje u jednom selu naseljenom hrbvatskim življem u uniformi HVO a ubijen je nakon ofanzive VRS.

Ili si ti maliciozan.
Vetar nije puhao, visina i dogledanje (verovatno i iskustvo jer nisu slali klince) mu je omogućavao da i gledanjem van hed-apa odluči kada da ispusti teret a da on padne na desetak hektara aerodroma.
Prestani se blamirati, i da ponovim: da li su tako promašili kada su kasetne padale oko bolnice i porodilišta?

- - - - - - - - - -

Kurda sam naveo kao primer inče crnac (nije rasistički) je završio svoje u jednom selu naseljenom hrbvatskim življem u uniformi HVO a ubijen je nakon ofanzive VRS.

Ne mislim ništa loše Srbima, zato sam i stavio grešku pod navodnike. Možda su vam htjeli dati do znanja da je ono do tada bila samo igra kako još može biti. Da se što prije dozovete pameti i odustanete od pružanja otpora.

Tada, a i danas ima dosta nekadašnjih studenata iz Afrike, arapskih i ostalih azijskih zemalja. Znam jednog iz Sudana koji se kod nas oženio i danas ima vec unuke .

У духу "демократије"... неко мора представљати и поражену страну. Више се 'рвати и муџоси закидају за А-У, но Аустријанци&Мађари.

Zato što su Austrijanci i Mađari odavno naučili da žive i samostalno, a Hrvati i njihovo "cvijeće" to nikad nisu znali. Najnovija potvrda toga su egzodus Hrvata i očaj getoiziranih muslimana...

У духу "демократије"... неко мора представљати и поражену страну. Више се 'рвати и муџоси закидају за А-У, но Аустријанци&Мађари.

Ja vidio na prijenosu skoro sve predsjednike iz Europe i regije, osim srpskog.
Dok drugi komemoriraju kraj rata i žrtve tog rata, pobjednici i poraženi ruku pod ruku, on naredio vojsci napad na neko brdo u Srbiji, puca iz topova i sjaji od sreće dok se hvali oružjem i prijeti susjedima.

Dok drugi komemoriraju kraj rata i žrtve tog rata, pobjednici i poraženi ruku pod ruku, on naredio vojsci napad na neko brdo u Srbiji, puca iz topova i sjaji od sreće dok se hvali oružjem i prijeti susjedima.

Ми рат добили, ви га комеморирате. Сваком своје. Дај Боже да опет будемо на супротним странама!

Naravno, jer nam ne pada na pamet da stojimo u istoj liniji sa ubicama i koljačima iz PSR.

Vi ste i protiv ulaska u EU iako vas tamo nitko ni ne zove. :D

Osim što nas stalno ucenjuju tim ulaskom, pa čak i Hrvatima, kad zaborave na svoju konjušarsku ulogu, ponekad padne na pamet da probaju to da iskoriste, odnosno šatro da blokiraju ulazak tamo. Na stranu to što sam im ja zahvalan na takvom stavu, samo kada ne bi bili tolike cave i odustajali od njega čim popiju šamar od Nemačke, ali ne možeš da blokiraš nešto što nije ni krenulo ka tebi :hahaha:

Osim što nas stalno ucenjuju tim ulaskom, pa čak i Hrvatima, kad zaborave na svoju konjušarsku ulogu, ponekad padne na pamet da probaju to da iskoriste, odnosno šatro da blokiraju ulazak tamo. Na stranu to što sam im ja zahvalan na takvom stavu, samo kada ne bi bili tolike cave i odustajali od njega čim popiju šamar od Nemačke, ali ne možeš da blokiraš nešto što nije ni krenulo ka tebi

Protiv ste i ulaska u NATO iako vas ni tamo nitko nema namjeru zvati jer ste obicne ruske podguzne muve. :D

Protiv ste i ulaska u NATO iako vas ni tamo nitko nema namjeru zvati jer ste obicne ruske podguzne muve. :D

Osim što nam brdo raznih NATO - lobističkih organizacija u samoj Srbiji govori suprotno, pa se pitam za šta ih plaćaju njihovi poslodavci :whistling: Ali ja bih zaista voleo da je tako kao što kažeš, jer su to sve notorni ludaci, psihopate i manijaci, pa je svakako bolje ostati van tog društva.

Osim što nam brdo raznih NATO - lobističkih organizacija u samoj Srbiji govori suprotno, pa se pitam za šta ih plaćaju njihovi poslodavci :whistling: Ali ja bih zaista voleo da je tako kao što kažeš, jer su to sve notorni ludaci, psihopate i manijaci, pa je svakako bolje ostati van tog društva.

Protivite se i dolasku Svetog Oca Pape u Srbiju iako ovaj nema ni namjeru da ide u tamo neku Srbiju. :D

Jesu ili nisu, svejedno, ovaj svet je odavno već izopačen, a posebno merila pogubljene EU ne treba uzimati za ozbiljno. Možda im je žao što smo izmasakrirali Ferdinanda i njegovu drolju, ali ko im klacka koske :kafa:

Taci je tamo stajao u drugom redu, kosovska zastava vidjela sa drugima i tako je upisano i slikano.
Tko zna, za petsto godina će netko to gledati i čitati i zaključiti da Srbija nije postojala

Ako si gledao film Idiocracy onda znaš da svijet ide u tom smjeru, što se najbolje vidi kod vas sa svim tim rijalitima, gdje odavno nema srama ni granica ponašanja.
I na kraju kad su u muzeju, a sve naopako predstavljeno.

Nisam, ali sam zato još davno čitao "1984", tako da znam o čemu se radi. Međutim, ne verujem da će tako biti i za stotinak godina, a kamoli petsto. Ako zaista bude, onda više ništa neće biti ni bitno...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back