Sevka,"ljubi je majka",mala Kebina...![]()

Da l` je joste uvek "mala od palube i podbaljublja"...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sevka,"ljubi je majka",mala Kebina...![]()

Da l` je joste uvek "mala od palube i podbaljublja"...?

A ti previše glup da shvatiš kako pričam hipotetičkiTo jest, da zamislimo (nadam se da znaš šta ta reč znači) Hrvate pod NATO bombama i kako bi se tada herojski poneli...
Je li beše ona nekada pevala u "hrvatskom" Vukovaru i mrzela Srbe iz dna duše? Kad ono godinama kasnije![]()

U čemu je razlika između NATO i vaših bombi? Jel vaše nježnije eksplodiraju, tiše, upozore prije pada da se sklonis?
U čemu je razlika između NATO i vaših bombi? Jel vaše nježnije eksplodiraju, tiše, upozore prije pada da se sklonis?
U tome što su NATO bombe jače, više uništavaju i mnogo su frekventnije padale po nama nego što ste vi ukupno eksplozija doživeli tokom rata. Za ilustraciju, ovo je "tomahavk":..
Daj onda slike tih gradova koji izgledaju gore nego Vukovar, Sarajevo, Karlovac, Petrinja...
Tri mjeseca povremenog bombardiranja usporedujete sa neselektivnim granatiranje godinama. Je si ti svjestan koliko je ljudi poginulo od srpskih granata u zadnjem ratu.
Mi ovde odmeravamo iskustva, a Sarajevo nije vaše da biste brinuli o njemu, pošto je i nama drago što smo ga čuknuli. Uzgred, da je to bilo toliko koliko se pripoveda, teško da bi od njih neko pretekao čitav, budući da oni pričaju kako su stotine granata svakodnevno padale po gradu. Ne znam jesi li svestan koliko je to stotine granata i kakvu štetu ta količina može da uzrokuje u roku od tri godine? Nego, da se vratimo na iskustva, koliko sam shvatio, ti lično nisi doživeo nikakvu eksploziju, kao ni većina stanovnika Hrvatske, pošto razaranja nije bilo ni u Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku, tačnije osim par srušenih zidova i Vukovara koji ste sami prethodno napali, ništa se značajno nije desilo...
.
Da rezimiramo povijest Srba i Hrvata...
.
Ali, ako baš hoćeš da nešto rezimiraš, onda bi to u najkraćem glasilo "Srbi postoje, Hrvati ne postoje".Hahaha covjece, ti bi trebao imati svoj šou "Ludi krang". Pacijenti na psihijatriji bi bili oduševljeni.
Rezime tako nečega ne postoji, budući da hrvatska "povijest" ne postoji, jer ovde nismo videli nikakav dokaz za toAli, ako baš hoćeš da nešto rezimiraš, onda bi to u najkraćem glasilo "Srbi postoje, Hrvati ne postoje".
- - - - - - - - - -
Izvoli pa mi pokaži to značajno. Na primer, ti si koliko sam shvatio, živeo u Zagrebu i ništa slično nisi doživeo za sve vreme rata. A u Zagrebu, uzgred, živi trećina Hrvata. Pa još kad tu dodamo ostale gradove gde se ništa nije dešavalo, to jest one najveće gradove u Hrvatskoj...
A u Srbiji je svaki grada i svako selo dobilo svoju porciju tomahawka?
A ti previše glup da shvatiš kako pričam hipotetičkiTo jest, da zamislimo (nadam se da znaš šta ta reč znači) Hrvate pod NATO bombama i kako bi se tada herojski poneli...
Nego, da se vratimo na iskustva, koliko sam shvatio, ti lično nisi doživeo nikakvu eksploziju, kao ni većina stanovnika Hrvatske, pošto razaranja nije bilo ni u Zadru, Splitu, Rijeci, Osijeku, tačnije osim par srušenih zidova i Vukovara koji ste sami prethodno napali, ništa se značajno nije desilo...
A jesu li se Srbi herojski ponijeli pod NATO bombama ?
Kmečite o Kosovu da nema predaje, a kad je trebalo predali ste ga bez borbe...
U kojem pravcu je Vatikan ? Prvo se treba pogledat u ogledalo. Onda pljunut u to što vidiš. Onda reći neću više. Za ozdravljenje srpskog nacionalnog bića...
.

Uzivaj:![]()

Dim na ulicama i tebi je to razorna eksplozija
Samo ti mogu pozeljeti sto vise takvog dima.![]()

I ja sebi, pošto je ovo smešno u odnosu na ono što se već dešavalo kod nas![]()
Dao si mi odlicnu ideju.hvala !![]()

Do sada to nisi mogao sam da smisliš?
Previse sam ja normalan da bi mi tako bolesne ideje padale na um.![]()

Naravno, samo su ti se tata i mama takmičili u klanju, a inače si ti sasvim normalan![]()
O kakvom klanju ti pricas ??
Onom masovnom, znaš, u kome je učestvovao stanovit narod po imenu Hrvati, pa prema tome i tvoji roditelji...