Mej bregami
Buduća legenda
- Poruka
- 45.849
Već si dobio i pečat, idiote![]()
Pečat bugarskog velmože. Ma bravo !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Već si dobio i pečat, idiote![]()
Evo još starijeg pisma jednog pape hrvatskom knezu Branimiru.
https://hr.m.wikisource.org/wiki/Pismo_pape_Ivana_VIII._knezu_Branimiru
Kako nije, kronike pišu da nakon jedne njihove provale do mora , tada mladi knez Tomislav ih pobjeđuje i protjeruje preko Drave i pripaja Slavoniju Hrvatskoj. Poslije to nema više zabilježenih mađarskih napada.
Ima jedna zanimljivost koju sam nedavno otkrio, postoji jedna frapantna sličnost između drevne Hrvatske i Srbije, i u srcu jedne i druge se nalazi toponim ''Kosovo polje''...
Još jedna sličnost između Hrvatske i Srbije danas, niti na jednom Kosovom polju danas praktički nema ni Hrvata ni Srba...![]()

su `90 - tih okupirali sosjedsko Kosovsko poljance"...?
Pečat bugarskog velmože. Ma bravo !
Ti ne shvaćaš da nije rat kad se mi brinemo za tvoj narod. Mi hranimo vaše civile a vi koljete hrvatsku opkoljenu enklavu di ste doveli mujahedine iz arapskog svijeta. Pa daj prokomentiraj da ni te enklave niste mogli porazit. Recimo žepče di su se vaše brigade predavale našim opkoljenim enklavama. Bihać nam vaši spasili isto. Di ćeš se ti s Hrvatima uspoređivat u viteštvu ? Pa mi smo vam zemlju 95. slobodili. Di bi vi uopće vodili rat s Hrvatima na drugu stranu kad ni Srbe niste mogli zadržat sa one strane. Operacija lukavac konačni poraz bošnjaka. Izjebli vas srbi totalno, pa vas opet Hrvati drže na životu jer srbi neće dirat sarajevo dok im UN brani krajinu pošto je Srbadija pobjegla 91. ovdje s ratišta što prešućuju a znaju da je tako. Nema srpske brigade iz Srbije koja nije bježala s ratišta. Također je i poraz 92. Na posavini krivica muslimana koji su odbacili dotadašnje hrvatsko vodstvo i tako upropastili kompletnu front. To je ko da Miočića uspoređuješ s Mujom i Hasom iz viceva uspoređivat Hrvate s vama i Srbima. Imali ste 500 godina pokušaja, a zaboravio si da ste I 91. išli na Hrvate skupa sa Srbima, bilo vas je ko i Srba u zapadnoj Slavoniji, pa evo ti braće Srba tužnih ko i vi... zemlja trećeg svijeta jedni i drugi...
Jedino što vrijedi u cijeloj Bosni je Međugorje, kao znak prisutnosti svetih Hrvata katolika i majke nam milosne... a di to ima u svijetu da muslimanka nosi minjak, to ima samo kod vas bosanaca... daj radije to objasni... evo to me baš zanima... cijeli sam uho...kažete da ste muslimani... pa di muslimanka nosi minjak ?
Nama se ušmajhlat više nećete, evo ti Srba pa im prodaji demagogiju, stari ste saveznici...
...
Stvarno, samo što nema dokaza o postojanju tih Hrvata u vidu bilo čegaUzgred, Hrvati su mogli da pošalju vojsku na Kosovo, ali nisu jer nisu ni postojali. Mogli su takođe da učestvuju u krstaškim pohodima protiv Turaka, ali nisu jer nisu ni postojali. Mogli su da se pridruže i Jovanu Nenadu u osvajanju Vojvodine, ali nisu jer ih ni tamo nije bilo.
Uzgred, tvoja neka priča govori kako je nekakav hrvatski "kralj" pobegao pred Francima ili tako nekim kod Srba. I čini mi se da je to bilo mnogo pre ovoga sa Bugarima, a takođe mi se čini da ni tom "kralju" ne znate grob.
Kako nije bilo Hrvata na Kosovu, ti ni vlastitu povijest ne znaš , a razgovarao bi o tuđoj.
Hrvatski ban Ivan od Palizne je bio tamo sa svojim ljudima, viteškim redom Ivanovaca.
Uzgred, već smo utvrdili da naša istorija i vaša povijest nemaju dodirnih tačaka u smislu da jedne od druge zavise u vreme o kome pričamo, tako da ne vidim zašto ti ne bi lepo na temi posvećenoj tebi i tvojoj povijesti prezentovao šta imaš bez uplitanja nas u tu priču.HDZ nije hrvatski narod. Vas HDZ-ovce dominiramo redovno..
- - - - - - - - - -
Wiki je kao izvor jadna...
I tako neko kome se neki Kralj pojavi JEDNOM ali samo JEDNOM u istorijskim izvorima i od toga napravi celu hebenu priču govori istinu, a onaj koji ima kraljeve i njihove zadužbine i slike (ikone) laže .... pa stvarno da se čovek zapita šta ima sa nekom budalom koja to tvrdi išta polemisati
To nije bezobrazluk, to je beščašće, samo neko bez obraza i časti može tako bezočno lagati. I ti ovaj de.omnibus.dubitandum ste ista škola.
To piše u bizantskim kronikama. Što bi ti da ti stavim original na grčkom jeziku?
Ti su činjenice koje nitko ne spori, jer ima dokaza za takav slijed događaja.
Tomislav je bio samo početak moćnog hrvatskog kraljevstva. Slijedi niz moćnih kraljeva impresivne hrvatske povijesti...
To da smo dijelili sudbinu s Mađarima u cijelosti nakon pacta convente nije točno. To možeš vidjet iz mnogih primjera. Recimo invazije mongola. Tu mađari i Hrvati imaju različitu sudbinu. Mongoli uvjerljivo poražavaju mađare i razbijaju i pripajaju ogroman dio njihovog kraljevstva, dok u Hrvatskoj doživljavaju poraz. Mađarski kralj Bela IV. tada, baš kao srpski zaharija za Tomislava, bježi Hrvatima da ga zaštite...
Tko je dakle bio zaštitnik Mađara od mongola ?
Guzicu su Mađarima spasili dakle Hrvati. Sačuvali plemstvo I zajedničke nam državu, a mongole brutalno porazili...jedni smo od rijetki koji mogu reć da su mongole izjebli...
Vas su mongoli te godine brutalno pregazili po vašem starom srpskom običaju...
.

Ja bih tačno ime djela ili link na djelo. I to ako postoji original, mani me prijepisa...
To je naše, mi i ne tvrdimo da je bilo drugačije. Samo što ne vidim kakve to veze ima sa vama, pošto vi sami tvrdite da ste imali nezavisnu državu (na šta još nisam dobio odgovor), dakle nezavisnu i od Srba. To što se sa nama dešavalo, ne utiče na vašu situaciju, ili baš ne možete a da nas ne pominjete?
I dalje nema nikakvih materijalnih dokaza o toj moćnoj hrvatskoj državi, osim jednog pisma pape? Da li si ti bre normalan, to jest svi vi?![]()
Kako da vas ne spominjemo kad nas pored svih dokaza negirate, a stranci vas opisuju kako bježite Hrvatima tražiti zaštitu od neprijatelja koji vas je pregazio.
To vam prešlo u naviku, i ta spasonosna ruta se u narodu čuvala s naraštaja na naraštaj, pa ste i kasnije uvijek k nama bježali.

Ima više postavljenih pisma, ne preskaci.
....доћи ће и вама ускоро каловита субота......бежаћете ви опет ка аустријској граници. Зар не видите да вам је то карма. Само овог пута о вама неће одлучивати Срби.....него Руси. Они нису глупи. Знају како се експлатише победа у рату.Kad realno sagledate materijalne dokaze o Srbima prije 12.st. to se može na tri prsta nabrojati i sve je od stranaca gdje se usput spominjete.
Sad vam cijela povijest visi na jednom pečatu nađenom prije par godina o kojem ništa ne znamo , niti postoji ijedan dokument na koji je bio otisnut.
Ništa !
A od vas sa druge strane da ne ostane jedan dokument?! Jedno pismo, građevina, bilo šta? A tomb, perhaps?Evo i dalje vas negiram, ali te to ne sprečava da me razuveriš bez pominjanja nas, jer mi nismo imali uticaja na vašu situaciju, kao što vas i sama vaša izmišljena "povijest" uči. Dalje, ne znam da li shvataš, ali je nemoguće da od takve nezavisne države ne ostane niti jedan dokument, a kamoli nešto više poput groba, grada ili slično. I još jedna stvar, čak i vaša "povijest" nas pominje, pa makar i da smo tražili zaštitu (a ta ista "povijest" pominje kako je neki vaš izmišljeni kralj pobegao kod Srba još par vekova ranije) od vas, dakle naše postojanje se ne dovodi u pitanje, tako da možemo i bez pominjanja nas ubuduće. Čisto da se koncentrišemo na vas![]()
Kad pogledaš čak i svoju "povijest", pominje nas i onaA od vas sa druge strane da ne ostane jedan dokument?! Jedno pismo, građevina, bilo šta? A tomb, perhaps?
Onda negiras i Srbe , ako su te kronike lažne.
Od vas osim tih kronika nema ništa, kod nas ima uklesanih imena knezova u kamen i čiji su to knezovi.

Kako nema, grobovi kraljica Jelene i Domaslave sa natpisima da su žene, majke hrvatskih kraljeva. Stoljećima prije prvih srpskih kraljeva.
Кроатишен..........доћи ће и вама ускоро каловита субота......бежаћете ви опет ка аустријској граници. Зар не видите да вам је то карма. Само овог пута о вама неће одлучивати Срби.....него Руси. Они нису глупи. Знају како се експлатише победа у рату.
Naravno, već se ide tamo . Kod nas sezona završava i sad se ide raditi u zimsku sezonu u Austriji.
Ne možete sami pa nam se Rusima grozite?

Ne, zato što te hronike nisu i jedine koje pominju nas. A sa druge strane, ti ako negiraš nas, onda negiraš i sopstvenu "povijest"
- - - - - - - - - -
A gde su ti grobovi? Jesu li sačuvani ili ih dušmani uništili? Pošto ono što sam ja video je jedan originalni fragment i rekonstruisani sarkofag, a i poreklo tog "originalnog" fragmenta je upitno...