Ti ne znas to je sigurno...
pa niko o vama nije znao , dok vas nisu poceli praviti prekrstavajuci nas.
jebat ga pici. mi imamo drzavnost i drzavu i jezik preko te tvoje tisuce, mnogo vise od vas... jezik nam je priznat samim tim mnogo pre vaseg, koji je gle cuda vidji vraga ko nas, samo ste ga malo izopacili, da se bar eto kolko tolko pa razlikuje... ali pici, reko ti zrkaoplov ili avion, bitno je da razumes kad kazemo NE SER.I , to i kod nas i kod vas ima isto znacenje...
dakle ne seri pici...
znas i sam da je licemerstvo u jednom trenu se toliko kurciti pismenoscu i velikom kulturom rvata, pozivjauci se na glagoljicu i da ste bili pismeni pre majmuna otprilike, a kada vam neko zatrazi dokaz te kraljevine tj mesto gde pocibvaju mosti kraljeva, onda se vadite na to da slabo iblo pismenih ljudi...
nije imao ko da zapise jel de...
u srbiji pici nemas srpska prezimena sa rvatskim imenom, dok je toga u rvatskoj mnogo...pa mozes ti zvati drazena petrovica, antu markovica kako god ti milo ali... dzaba...
to nisu rvatska prezimena. kao i hiljade drugih primera.
ali ti pici vise nisi srbin to stoji. vi ste RVATI ma kako to postali. kao sto isami znate i govorite da oni obrezani nisu bosnjaci rodjenjem ali danas to jesu ma sta da su bili pre toga. i ja sa tim problem nemam pici. niti se zavaravam.
meni je dovoljno dap ogledam sahranu onog ustaskog teroriste busica, i one u ustaskim uniformama pored njegova groba, meni je sve jasno ko dan. vi ste rvati, ustase.
ne deo vas, nego ogroman deo vas.
i budite rvati budite sto ocete.
necu vam ja to prebacivati. samo nemoj da sere.s pici.
jer pici , u bosni srendjoj kad ste bjezali od pogroma i mudzahedina, vikalis te nam :BRACO SRBI POMAGAJTE! braco , pici, braco...
pomogli smo.
pored svega sto smo doziveli od vas. pomogli smo.
i taj narod u bejha, ne ser.e tako o srbima. verovatno oni ne bi ni klali tolko srbe na pcoetku rata 1992 u martu da nije u posavinu upala bojna iz rjeke i osjeka i nacinila pogrom i zlocine.
jer je vama trebao rat i u bosni kako bi osudili toboz srpsku agresiju i utvrdili nezavisnost, te srbe okrivili i za rat u rvatskoj a ne ustaski pogrom koji je srbe izbacio iz ustava, sa posla, i bacao u dunav u vukovaru pre otvorenog rata.
potom su te bojne utekle u rvatsku a onaj rvatski narod u posavini razbijen , morao za njima...
i bez obzira kako im je tesko, i sta su sve proziveli od obrezanih, vama u zg je bitnije mrzeti srbina. oni sa tim problem nemaju. vama je najbitnije mrzeti srbina, ma koliko to bilo stetno po rvatski narod tamo.
to i oni znaju.
stoga pici budi rvat, budi sta oces. samo ne ser.i ubuduce.