Mi deca sa stanice Zoo

• Začetnik teme Začetnik teme gugu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Da,Kristijana je opet na heroinu,ne mogu da verujem.:neutral:

Nece ona jos dugo,sigurna sam.

Oduzeli su joj sina cak.

znam za to 11-ogodishnjeg sina....ko joj je kriv shto se u to upushta a zna da je to loshe...ali voljela bih da znam kako se opet u to upustila..ali shta se desilo sa detlefom nakon svih ovih godina..shta je sa njim....da li je i on bio zhrtva heroina....to bi jako voljela da saznam....:think:

Не знам шта је ту невероватно. Не постоје ИЗЛЕЧЕНИ наркомани, постоје само апстиненти...а рецидиви су пре правило него изузетак...

Tacno tako.

To je i u samoj knjizi receno,pa i prikazano.

Koliko bi malo narkomana bilo da ne postoji recidiv,tj.,''vracanje'' drogi.
Tj.koliko ih se skine,pa se posle samo vrati tome.

A Detlef...valjda radi kao neki vozac,i tvrdi da je njihova veza bila zasnovana samo na koriscenju H.

Samo cekam dan kad cu u novinama procitati "Umrla je Kristijana F".

A da,ima i mjuzikl po knjizi,ne znam kakav je.

Knjiga je stvarno dobra, pre svega pouchna. Ako mi verujete, gledala sam i film i chitala sam knjigu, ono je strashno, da ne pomislish da ikada radish ono shto se u knjizi radi. Fuj...davno sam je chitala, ali je se dobro secam. Pogotovu onih jezivih slika na sredini knjige!

nema priče o pravoj ljubavi jer knjiga nije o ljubavi. knjiga je o razdirujućoj robiji droge. narkomanija je u 99 posto slučajeva neizlečiva bolest, i skidanje je previše teško da bi se moglo opisati rečima. narkomanija se smatra neizlečivom bolešću, ali ima izuzetaka. ipak su jako retki oni koji se skinu u potpunosti, tako da je prestanak sa horsom, ali nastavljanje sa hašišem ipak, na neki način, napredak, jer većina ne dogura ni dotle.

Na zalost nisam procitao knjigu, samo sam gledao film :(
Za mene je jedan od najboljih koje sam gledao, mada neznam dal' cu ga ikad vise ponovo gledati
Znam vecina njih koji su procitali knjigu i gledali film kazu da film nije neki
To je normalno, svakome ko je procitao neku knjigu i gledao film snimljen po njoj se vise svidja knjiga, jer dok je citamo u glavi stvaramo neku svoju sliku!
ali mene je sobzirom da je baziran na istinitoj prici film jaaako potresao cak i pored toga sto sam i ocekivao da cu tako nesto i da vidim
Dugo vremena me je taj film drzao pod nekim cudnim utiskom
Misil da bi tu knjigu (koju nisam procitao) trebalo ubaciti u osnovnu - skolsku literaturu - doduse u nekoj cenzurizanoj verziji, cak je i sama Kristijana rekla da ce tu knjigu da uvali sinu cim nauci da cita

Na zalost nisam procitao knjigu, samo sam gledao film :(
Za mene je jedan od najboljih koje sam gledao, mada neznam dal' cu ga ikad vise ponovo gledati
Znam vecina njih koji su procitali knjigu i gledali film kazu da film nije neki
To je normalno, svakome ko je procitao neku knjigu i gledao film snimljen po njoj se vise svidja knjiga, jer dok je citamo u glavi stvaramo neku svoju sliku!
ali mene je sobzirom da je baziran na istinitoj prici film jaaako potresao cak i pored toga sto sam i ocekivao da cu tako nesto i da vidim
Dugo vremena me je taj film drzao pod nekim cudnim utiskom
Misil da bi tu knjigu (koju nisam procitao) trebalo ubaciti u osnovnu - skolsku literaturu - doduse u nekoj cenzurizanoj verziji, cak je i sama Kristijana rekla da ce tu knjigu da uvali sinu cim nauci da cita

Ne,ne u cenzurisanoj verziji,jaci utisak ostavlja bas zato sto je SVE opisano.Inace bi se pretvorilo u skolski primer knjige o narkomaniji,bez jaceg efekta:neutral:

"I, I will bi king,
And you, you will be queen,
For nothin´will drive them away,
We can be heroes
Just for one day"

jel tako ono išlo:)

Da,mislim da je to bilo..

Samo,da li je Kristijana i dalje ziva uopste ..? kako se samo vratila...:neutral:

Back