Mi deca sa stanice Zoo

• Začetnik teme Začetnik teme gugu
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ne lupaj ,molim te...!!!! Koja Lusijana,zove se Kristijana...Toliko o tome da si knjigu citala...:roll: Nije ni napisana da bude umetnicko delo,vec sa ciljem da se paznja skrene na neke jako bitne,a zapostavljene stvari;). I tesko da zabavlja masu...Procitaj malo prethodne postove...

Ne lupaj ,molim te...!!!! Koja Lusijana,zove se Kristijana...Toliko o tome da si knjigu citala...:roll: Nije ni napisana da bude umetnicko delo,vec sa ciljem da se paznja skrene na neke jako bitne,a zapostavljene stvari;). I tesko da zabavlja masu...Procitaj malo prethodne postove...

OK,pogresila sam ime... Ko puno uci taj i zaboravlja...Ja iskreno ne volim ljude koji pamte pesmice iz drugog osnovne jer to samo potvrdjuje da nista vise u zivotu nisu ni procitali...Sto se tice ove knjige konkretno ja sam je procitala pre sest godina,recimo da je zanimljiva za uzrast osnovne skole...Ali ko jednom procita npr. Tolstoja on jednostavno ne zeli da se zamlacuje jeftinom knjizevnoscu...;) naravno to je moje misljenje...ko se ne slaze...pa...stvarno mi je zao....

Nije za uzrast osonovne skole,jer je knjiga jako teska,i bez obzira na jednostavan nacin pisanja,jako ozbiljna;). Citala sam i ja Tolstoja,i odlican je pisac,ali ne mozemo porediti njegova dela sa ovakvom knjigom,iz mnogo razloga,jer su vrhunska,a ova knjiga,ponavljam,ne treba ni da bude neko knjizevno delo,vec da da po(r)uku...Ne posmatram je kao ostale knjige,jer je to skup ispovesti te devojke...
Zato ne pricaj gluposti...i nikako nije "za zamlacivanje"...

ja sam citala knjigu prosle godine i stvarno je ostavila utisak na mene,u to vrema sve moje drugarice su citale tu knjigu i svima se jako svidela,i to sto kazete da knjiga nije za mladji uzrast,mislim da nije tacno,ne vidim sto ne bi bila!

Ja sam guglao,ali ne nađoh ni1 aktivnu knjižaru gde mogu da kupim ovu knjigu
posle detaljne pretrage,našao sam 1,ali poslednji update je bio 2001. ~_~
Dakle:
"Gde mogu da kupim ovu knjigu"
Teritorija BG-a
mada...može i dalje

Ne znam za vas ali meni je ta knjiga vrh,ako imate neki komentar pisite:-P

Procitala sam je jos u Osnovnoj skoli.Tad mi je bila potpuno impozantna.
Bila sam sokirana saznanjem,da tamo neciji mladi zivoti mogu zavrshiti na taj nacin.

Sad mi je potpuno bzvz...mnogo gorih prica dozivis i vidis posle u zivotu,tako da ta knjiga i nije ostavila neki utisak na mene.

Ja sam guglao,ali ne nađoh ni1 aktivnu knjižaru gde mogu da kupim ovu knjigu
posle detaljne pretrage,našao sam 1,ali poslednji update je bio 2001. ~_~
Dakle:
"Gde mogu da kupim ovu knjigu"
Teritorija BG-a
mada...može i dalje

Imas gde hoces.Bar sam ja stekla takav utisak.

Mislim dok mi vise odobre postove koji ce biti objavljeni,da necu biti ni od kakve pomoci.

Osecam se potpuno idiJotski,kad ne znam da li cu vise biti ulogovana ili ne!
Bar da znam koliko ta procedura traje..... :-?

Ja imam 15 godina a knjigu am procitala pre 2 godine...Istina je da sam bila mala ali ipak sve sam shvatila i sve mi je jasno.Knjiga je veoma dobra i preporucujem je svima od 10 do 100.godina..''Mi deca sa stanice zoo'' je veomaa poucna knjiga i nju ne mogu zameniti nikakve radionice na kojim se prica o narkomaniji...Zaista...Ko je procitao ovu knjigu...sigurno mu u zivotu nece pasti na pamet ta usasna stvar..drogiranje...=)

Cini mi se da film pocinje negde od sredine romana (prvo sam gledao a tek onda citao pa se ne secam). Dosta toga je narvno izostavljeno da radnja ne bi bila staticna i nesto je izmenjeno. Na primer Kristijana u filmu i dalje zivi u onoj ogromnoj zgradi na Bog te pita kojem spratu i slicno. Ali ostavili su dosta zanimljivih detaljcica, onog Zombija sto daje krv za novac... Jedino mi nije jasno zasto je reziser toliko insistirao na tome da Kristijana voli sok od visnje (to se, cak, mislim, i ne spominje nigde u romanu).

Back