Metrosexualci!!!

Devojke, da li vam se više sviđaju metrosexualci?

• 1. DA...

• 2. NE...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Šta prvo pomislite kada čujete reč metrosexualac? Da ima veze sa sexualnim opredeljenjem?
E pa to nije tačno...
Taj naziv se koristi za one muškarce koji brinu o svojoj lepoti, ali baš...
Da li imate nešto protiv toga?
Ja lično nemam, pošto i ja poklanjam dosta pažnje svom izgledu...čupam malo obrve, depiliram stomak, brijem se ispod pazuha...
Gde god se danas okrenete videćete bar jednog... ;)

sinko, u moje vreme ta se pojava zvala: pesko :twisted:

ne svidjaju nam se
kaki je to muskarac koji ce da vodi racuna o izgledu vise nego ja? :shock:
- draga idem u solarijum,bicu cokoladan hihi
- draga idem na manikir stavice mi specijalni providni lak za muskarce
- draga idem malo da mi popravi trajnu sminku mislim da mi je izbledelo oko desnog oka
- draga pozjammi mi one super kul nove armani cipele na stiklu...jeste one tigraste..

bila za njih... dok nisam imala jednog za cimera....
em mi zauzima kupatilo po cio dan i pozajmljuje stvari za iz istog, em je stan uvijek zatrpan njegovom robom dok slaze boje pred izlazak,
toboz, savremen muskarac pa mora tako
a kad dodje do peglanja i dijeljenja kucnih duznosti, ta "savremenost" nestaje u vidu pare

haha, dream on

Samo ne znam što ovde svi kao pričaju da ih ne vole? Devojke obožavaju takve, samo se motaju oko njih, pričaju kako su lepi, imaju lepo oblikovane obrve...koliko drugarica kaže za momke da vole da vide muškarca sa lepo oblikovanim obrvama...

azis.jpg

Ha ha ha ha ha ha ha ha. Moja je sreca sto nisam znala da postoji musko u zenskom telu onda kad sam bila musko, ako sam nekad bila musko ali mislim da jesam. Jer, tata me je uvek tukao i onda odjednom, jednom se pokolebao i zamahnuo je da me udari ali rekao je "Necu, nikad nisam udario ZENSKO"a ja sam se zapitala u sebi "A sta si do sad radio, tukao si MUSKO u meni?", pa se ponovo pokolebao malo kasije i rekao "Princeza ili bitanga sta li si?"

Back