Difovac Zr
Primećen član
- Poruka
- 637
Da...ali ima muškaraca koji imaju tako stanjene obrve...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Meni se kod devojaka najmanje svidja kad se briju po licu, brkove i bradu. Za obrve se podrazumeva da mi se ne svidja kad ih izvuku u tanku crtu. Ne svidja mi se kad se kupaju obavezno 3 puta dnevno ili 2 puta dnevno a setaju po ceo dan po kuci u ogromnom bade mantilu.Kao, vaznije im je sto su se okupale nego da izgledaju lepo.
:shock:
Зар баш брију бркове & браду?
Mozda ima mozda nema ne znam.
Hahaha dobro to jeste..... mislim da su kompleksi življenja u gradu sa nepoznatim osobama, pa moraju da se pokažu kao "čistije nego što se to o njima misli"..... verovatno to kući baš i ne ide tako :|60 % devojaka u studentskim domovimau Beogradu ovako se ponasa: Samo im je vazno da budu ciste i izdepilirane a nije im vazan izgled.
Šta prvo pomislite kada čujete reč metrosexualac? Da ima veze sa sexualnim opredeljenjem?
E pa to nije tačno...
Taj naziv se koristi za one muškarce koji brinu o svojoj lepoti, ali baš...
Da li imate nešto protiv toga?
Ja lično nemam, pošto i ja poklanjam dosta pažnje svom izgledu...čupam malo obrve, depiliram stomak, brijem se ispod pazuha...
Gde god se danas okrenete videćete bar jednog...![]()
E, pa jbg...nisam ni razmišljao tada o tome...![]()
Samo im je vazno da budu ciste i izdepilirane a nije im vazan izgled.
Joj izvini, meni ovo jako smešno...Samo ne znam što ovde svi kao pričaju da ih ne vole? Devojke obožavaju takve, samo se motaju oko njih, pričaju kako su lepi, imaju lepo oblikovane obrve...koliko drugarica kaže za momke da vole da vide muškarca sa lepo oblikovanim obrvama...
Joj izvini, meni ovo jako smešno...![]()
![]()
![]()
Jbt, koji će mi muškaraca s kojim ću da đoram kremice i delim moj bebi roze depilator.![]()
![]()
Joj izvini, meni ovo jako smešno...![]()
![]()
![]()
Jbt, koji će mi muškaraca s kojim ću da đoram kremice i delim moj bebi roze depilator.![]()
![]()
Da, bash bzvz. Svako treba da ima svoju kremu i svoj depilator.Joj izvini, meni ovo jako smešno...![]()
![]()
![]()
![]()
Da, bash bzvz. Svako treba da ima svoju kremu i svoj depilator.
Pa jeste. I meni su se kad sam imala 15 dopadali ti što su lepi ko lutke, a sad kad sam i ja dlakava ko momčić ima on da bude dlakaviji!Е, ДЕВОЈЧИЦАМА се вероватно допадају ти метро-сексуалци, женама се допадају МУШКАРЦИ! :wink:
...ja sam mislio da je biblija....a izgleda je utoka...