Metrosexualci!!!

Devojke, da li vam se više sviđaju metrosexualci?

• 1. DA...

• 2. NE...

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Bvahahaha e baš ću da ih volim :mrgreen:
Boško Siti :)

Dok god imaju mere, ja sam totalno za njihovo doterivanje, čak i ako su pomalo narcisi, simpatično je to..... i ne vidim zašto ne bi imali skoro identičnu kozmetiku. Obično svaki ima pribor za brijanje i sapun i to im je dosta.

Inače ne volim ni žene koje preteruju sa ulepšavanjem i koje se spremaju negde da izađu tri sata, tako da mi verovatno ne bi bio prijatan prizor ni takav muškarac.

Meni se kod devojaka najmanje svidja kad se briju po licu, brkove i bradu. Za obrve se podrazumeva da mi se ne svidja kad ih izvuku u tanku crtu. Ne svidja mi se kad se kupaju obavezno 3 puta dnevno ili 2 puta dnevno a setaju po ceo dan po kuci u ogromnom bade mantilu.Kao, vaznije im je sto su se okupale nego da izgledaju lepo.

Е а видиш ја се грозим тих девојака које су увек као комплет сређене, а испод свих тих крпица и шминке - прљаве. :x

Познајем једну такву, ух, ужас! :roll:На летовању, кад продвече дође са плаже, уопште се не истушира (значи остане слана и сва од песка са плаже), само намаже цело тело кремом и онда следи шминкање и дотеривање за излазак.:shock:

Meni se kod devojaka najmanje svidja kad se briju po licu, brkove i bradu. Za obrve se podrazumeva da mi se ne svidja kad ih izvuku u tanku crtu. Ne svidja mi se kad se kupaju obavezno 3 puta dnevno ili 2 puta dnevno a setaju po ceo dan po kuci u ogromnom bade mantilu.Kao, vaznije im je sto su se okupale nego da izgledaju lepo.

:shock:

Зар баш брију бркове & браду?

60 % devojaka u studentskim domovimau Beogradu ovako se ponasa: Samo im je vazno da budu ciste i izdepilirane a nije im vazan izgled.
Hahaha dobro to jeste..... mislim da su kompleksi življenja u gradu sa nepoznatim osobama, pa moraju da se pokažu kao "čistije nego što se to o njima misli"..... verovatno to kući baš i ne ide tako :|

Šta prvo pomislite kada čujete reč metrosexualac? Da ima veze sa sexualnim opredeljenjem?
E pa to nije tačno...
Taj naziv se koristi za one muškarce koji brinu o svojoj lepoti, ali baš...
Da li imate nešto protiv toga?
Ja lično nemam, pošto i ja poklanjam dosta pažnje svom izgledu...čupam malo obrve, depiliram stomak, brijem se ispod pazuha...
Gde god se danas okrenete videćete bar jednog... ;)

anketu si trebao staviti na pdf Ženski kutak ako se obračaš devojkama:mrgreen:;)

Samo ne znam što ovde svi kao pričaju da ih ne vole? Devojke obožavaju takve, samo se motaju oko njih, pričaju kako su lepi, imaju lepo oblikovane obrve...koliko drugarica kaže za momke da vole da vide muškarca sa lepo oblikovanim obrvama...
Joj izvini, meni ovo jako smešno... :lol: :lol: :lol:
Jbt, koji će mi muškaraca s kojim ću da đoram kremice i delim moj bebi roze depilator. :lol:

bug.gif

Joj izvini, meni ovo jako smešno... :lol: :lol: :lol:
Jbt, koji će mi muškaraca s kojim ću da đoram kremice i delim moj bebi roze depilator. :lol:

bug.gif

Приметила сам да девојчице, у пубертету...и нешто мало после њега - воле дечаке који су тако ''луткасти'', женскасто лепи. Девојчице од 15-16-17 година се грозе када виде маљаве груди на мушкарцу, или маљаве руке, ноге, стомак...
Све кажу како су ''слааатки'' они дечачићи из ''Токио-хотел'' (изгледају као Бој Џорџ из мог времена - нашминкани и женскасти:roll:), а кад су виделе на једном постеру да Данијел Редклиф сада већ има маљаве груди - колективна реакција је била ''бљаааак!'' :lol:

Е, ДЕВОЈЧИЦАМА се вероватно допадају ти метро-сексуалци, женама се допадају МУШКАРЦИ! :wink:

Е, ДЕВОЈЧИЦАМА се вероватно допадају ти метро-сексуалци, женама се допадају МУШКАРЦИ! :wink:
Pa jeste. I meni su se kad sam imala 15 dopadali ti što su lepi ko lutke, a sad kad sam i ja dlakava ko momčić ima on da bude dlakaviji! :lol:

Btw, je l si ti to dodala neki 'tanjir' na tu tvoju koku u avataru il se meni samo čini? :-?

bug.gif

Back