Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Jel ti to hoces da kazes da si veci metalac od mene :D:D

@Tema

Rekla sam vec jednom na nekoj od tema - nazivati sebe nekim imenima i ogranicavati se i unizavati svrstavanjem u neku subkulturu.....
Ne hvala

Don't insult me :P
Nisam metalka... & ne d'o mi Bog da bidnem.
Kao sto rekoh zillion of times, ne svrstavam sebe ni u sta.
Eto tako, samo izgradih nesto coodno... Stvoricu ja svoju soobkooltooru, just watch me :zaljubljena: :lol:

A za ovo dole dobijas repootaciju ponovo :lol:

Gradim neki svoj stil, al nikome nije shvatljiv.... Nailazim na takav gard kod ljudi da je to prosto neshvatljivo...Kad biste me videli na ulici, mislim da se ne bih mnogo razlikovala od obicnih prolaznika. Mozda je to zato sto sam u skoli okruzena fenserima, koji ne vide dalje od zlatnog kaisa i air max patika...pritom ne oblacim se konstantno u crno, niti nesto preterano sareno, samo volim detalje i ponekad nabacam malo vise odece...Da li je to nesto sto bi trebalo da promenim da bi bila u trendu????
Pritom, slusam rok, pomalo metal, to kad cuju - katastrofa...Po odeci ne bi to pogodili... I tako... ***, ja sebe ne ubrajam ni u jednu od navedenih grupa, mada me cesto svrstavaju u pojedine...

Јао види тема на коју нисам никако одговарао :D

Зашто је подела по врсти музике коју неко слуша? Ја сам мислио да се људи деле по раси, боји коже, националности, а не по томе чиме се баве и коју музику слушају... ако бисмо се тако делили ја бих онда био све. Слушам свакакву музику... волим да чујем народњаке и Гранд и свадбарске и изворне, волим да чујем рок, такође и реп, а буде ми кул и уз хаус или техно... метал и можда тренс су нешто што заиста не могу да слушам.

Видим да је и облачење битна ставка у одређувању припадности одређеној групи... У слободно време готивим лагану одећу типа тренерке, шорцеви, мајце итд... када идем на факс или на неко место које није околина куће, комшилук или продавница, онда облачим панталоне, мајце, ципеле дакле у складу са институцијом (или кућом) коју посећујем. И трећи стил (али не и најмање битан) су панталоне-кошуља-ципеле (посао, неформални састанци ноћни излазак, свадбе, крштења и сл.) и опционо кравата-сако (за важна службена путовања и састанке, пријеме и сл.). У целој причи нисам споменуо нигде фармерке које избегавам да носим и успешно не поседујем ни једне већ 3-4-5 година :)

Ето... па ви мене онда сврстајте у неку од ових ваших група и обавестите ме којој припадам да знам људима да кажем кад ме питају :)

Gradim neki svoj stil, al nikome nije shvatljiv.... Nailazim na takav gard kod ljudi da je to prosto neshvatljivo...Kad biste me videli na ulici, mislim da se ne bih mnogo razlikovala od obicnih prolaznika. Mozda je to zato sto sam u skoli okruzena fenserima, koji ne vide dalje od zlatnog kaisa i air max patika...pritom ne oblacim se konstantno u crno, niti nesto preterano sareno, samo volim detalje i ponekad nabacam malo vise odece...Da li je to nesto sto bi trebalo da promenim da bi bila u trendu????
Pritom, slusam rok, pomalo metal, to kad cuju - katastrofa...Po odeci ne bi to pogodili... I tako... ***, ja sebe ne ubrajam ni u jednu od navedenih grupa, mada me cesto svrstavaju u pojedine...

Isto kao i ja,mada mene te provokacije ne doticu imam par ortaka iz skole sa kojima razgovaram i sa kojima se druzim sa ostalima progovorim mozda 3 recenice u nedelji a sa nekim i ne progovorim nijednu!! Furas svoj stil i opusteno ko hoce sa tobom hoce ko nece ko mu **** mater nije jedini na planeti i ne raspravljam se ni sa kime!! Fora je da se ne treba menjati zbog drugih budi ono sto jesi pa makar nemao nikog pokraj sebe,ne treba se folirati i glumiti ono sto nisi da bi sa nekim bio dobar,znaci svoj stil i boli te.....:D;)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back