Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne,samo kazem da ne treba toliko da se glupiraju i da se unistavaju ono kao da prave metalnu facu od sebe,da se crtaju crnim 10 cm oko ociju i stave kosu na sred lica!

Xm.
Ne mora da znaci da to rade sve....
Znas neko je pissed na ceo svet, neko ga mrzi, neko pokoosava da ga promeni, neko ga jednostavno obozava...

Ovo nema nikakve veze, ne znam sta pricam.
Blah, anyway, sta je tu gloopiranje?
Bolje to nego u gacicama & majcici i zlanim stiklicama sa novom frizooricom da izadjes na ulicu.
:neutral:

Metalke su oke dokle god nisu u fazonu Ne-smem-da-se-nasmejem-jer-sam-ja-metalka ili Qrvo-ja-sam-metalka-je*acu-ti-kevu.
Nazalost koliko znam, OVDE su sve takve -.-

Meni je "VUKAJLIJA" zakon!

Samo prvo objasni ljudima šta je to "Vujaklija", pošto sam pimetio da ogroman procenat mladih nema pojma šta je to.
Ljudi, "Vujaklija" i "Vukajlija" su dva različita pojma.
Vukajlija - srpski "urban dictionary"
Vujaklija - rečnik stranih izraza i pojmova
Elem,ko god hoće da obogati rečnik,mora da ima Vujakliju i/ili sl. knjigu. :P

Slazem se sa tobom Mrs. Sick
Kad ljudima pomenes pojam metalac oni odma se pro*eravaju:" e ti si depresivan,mrzis svoj zivot,suicidalan si,volis samo crninu",i tako dalje. Nije sve crno-belo Nedodirljiva Mala postoje fala bogu i nijanse.......

Naravno, kazem nisu svi takvi...
Koliko ja znam metalci idu & na svirke, ono provode se, pice, blah, blah...
A za crninu, j*g sta sad, i ja sam uvek u crnom pa nisam metalka niti bilo sta slicno...

Xm.
Ne mora da znaci da to rade sve....
Znas neko je pissed na ceo svet, neko ga mrzi, neko pokoosava da ga promeni, neko ga jednostavno obozava...

Ovo nema nikakve veze, ne znam sta pricam.
Blah, anyway, sta je tu gloopiranje?
Bolje to nego u gacicama & majcici i zlanim stiklicama sa novom frizooricom da izadjes na ulicu.
:neutral:

Metalke su oke dokle god nisu u fazonu Ne-smem-da-se-nasmejem-jer-sam-ja-metalka ili Qrvo-ja-sam-metalka-je*acu-ti-kevu.
Nazalost koliko znam, OVDE su sve takve -.-

e upravo bas o tome pricam,,,,,jeste brate ima svi glume loodilo bez obzira na ove podele kapiras??e bas ovo poslednje???cemu sve to???????:thumbdown:

e upravo bas o tome pricam,,,,,jeste brate ima svi glume loodilo bez obzira na ove podele kapiras??e bas ovo poslednje???cemu sve to???????:thumbdown:

Ali moras da utuvis sebi u glavu da nisu svi takvi, ja ako ne slusam narodnjake ne mora da znaci da sam onda metalka koja se zavije u crno i ne sme da se nasmeje. . ne mora d a znaci covece. . to samo neko radi ne svi. . prvo upoznaj devojku neku za koju mislis da je sektas pa onda pricaj nesto. . ili bolje cuti i nista ne komentarisi. .

Mora da mu je nesto dzornuo pa ga ovaj uhvatio! A u ostalom sta ima veze,koliko isto tako iz cista mira naidju likovi i prebiju nacistu? Toga imas u Americi koliko hoces,oni cobani Rednecks stvarno napadaju i Punkere sa palicama i lopatama,to su za ne upucene obicni seljaci prepuni predrasuda!

аааа "панкере не подносимо,ни смрдљиве хипије...златни папагај,јер ми смо снобови".

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back