Metalci, fenseri, reperi, rockeri, hipsteri, neutralci, emo kids?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
ne dam poreze, ni namete
neću zajmove, ni kamate
pijem pivu, vani sunce sija
živjela anarhija

Mi se smejemo, a devojka lepo kaže:

Treba poći njenim stopama. ;) Nek' ide život!

:hahaha: ne mogu da dođem sebi :hahaha:

no-pasaran.jpg

Sta je ovo?
Slike iz spanskog gradjanskog rata?

Jest'.

¡No pasarán! izgovorila je Dolores Ibaruri tokom Španskog građanskog rata u svom vatrenom govoru protiv fašista.

Madrid sera la tumba del fascismo. Naposletku je i bio. Osvojivši Madrid, Franko je uzvratio Hemos pasado.

¡No pasarán! danas je internacionalni antifašistički slogan.

Jest'.

¡No pasarán! izgovorila je Dolores Ibaruri tokom Španskog građanskog rata u svom vatrenom govoru protiv fašista.

Madrid sera la tumba del fascismo. Naposletku je i bio. Osvojivši Madrid, Franko je uzvratio Hemos pasado.

¡No pasarán! danas je internacionalni antifašistički slogan.

ma 'Smrt fasizmu-sloboda narodu' :hahaha:

Koga je jos danas briga za fasiste i antifasiste :dontunderstand:

ma 'Smrt fasizmu-sloboda narodu' :hahaha:

Koga je jos danas briga za fasiste i antifasiste :dontunderstand:

Smrt fašizmu, živele lubenice! :roll:

Hm, recimo ne za fašiste i antifašiste ali za neo-naciste i one koji su protiv diskriminacije svakako da nas je briga.
Skrećem s' teme, ali činjenica jeste da postoje samozvani nacisti koji evidentno predstavljaju problem.

To bi bilo to, da ne dužim dalje. :)

Smrt fašizmu, živele lubenice! :roll:

Hm, recimo ne za fašiste i antifašiste ali za neo-naciste i one koji su protiv diskriminacije svakako da nas je briga.
Skrećem s' teme, ali činjenica jeste da postoje samozvani nacisti koji evidentno predstavljaju problem.

To bi bilo to, da ne dužim dalje. :)

Ja ne mogu da ukapiram ljude koji se stavljaju u stvari koje ih ne interesuju,msm sta nekog ima da bude briga ako je neko neo-nacista? Ako tebe i druge ne ugrozava sta sad ima policija i neki majmuni da dolaze da prebijaju ljude kao u Novom sadu pre par meseci? Ljudi jeste vi normalni? Sve te koji prave problem bi za primer pobio,isto ne mogu da razumem o kakvoj se demokratiji govori kad covek u drustvu ne sme da spomene ili da pohvali za neka dela Adolfa Hitlera (imao je on i dobrih stvari ne samo zlih),odmah ide etiketa nacista,mrzis druge rase i sl?? Ovaj narod je sve gluplji i gluplji,pre neki dan citam pojavili se neki hipici kod nas koji idu goli po nekoj planincini i ladno likovi zapalili manastir jer su u zavadi sa monasima i monasi ih poceli da jure i uhvate jednog i ubiju ga od batina i neki tamo kurajber od popova kaze da ce se krvavo obracunati sa njima ako policija nista ne ucini po tom pitanju! Je li ovo normalno? I ti anti fasisti su debili kao i fasisti,ne umeju lepo da zive i da ih boli dupe,nego nesto seru i dzabe drzavi uzimaju pare kao ne vladine organizacije! :otkacio: A realno svaka jebena manjina ima veca prava od obicnog gradjanina,uvek postoji neka Biserko,Kandicka koja ih zastupa i brani i nas uvaljuje u jos veca sranja i ruse nam ugled u svetu,uvek mogu da se zale svima,da nista ne rade i da ih drzava izdrzava i da im daje pomoci razne!Kada treba da se ruse neke bespravne gradjevine pogotovu ciganima oni se odmah zale i tu dolaze B92 i kompanija da ih brane i obustavljaju stvari,a kad se nekom belcu (Srbinu) rusi nikog nema,evo pre nedelju dana gomila cigana se bez icije dozvole uselila u neciji stan i ne mogu nikako da ih isteraju napolje i kad je murija dosla da ih izbaci oni su zvali novinare i panduri su obustavili akciju! Mislis da bi tako se novinari sjatili da su neki belci upitanju? Oni uvek mogu da seru kako su nezaposleni,ali oni nece da rade a mogu i zato im ne bi davao nikakvu pomoc da se opamete,bih dao ako imaju dosta dece,ali ne u lovi vec u odeci,obuci,knjigama i priborom za higijenu pa da vidim hoce li raditi ili ne kad stomak pocne da zavija od gladi!! Ne bi bilo nijednog nezaposlenog i manjine uvek mogu da zloupotrebljavaju to sto su manjine i da se vade na pricu da je to rasna mrznja! Vidis kako nas manjina Siptari jebu,otese nam 15% teritorije,osetili da je zver ranjena (Srbija) pa bi sad da je ubiju i raskomadaju,**** bi im ja mater i ukinuo sve te qurceve pokrete i ta ekstra prava pa da budu obicni gradjani i da nema to veze sto su oni crnci i pre nego sto im dam drzavljanstvo morali bi da predju u pravoslavlje i da pricaju i pisu samo na srpskom jeziku i da celu nasu istoriju znaju i da odsluze vojisku pa tek onda drzavljanstvo!!:otkacio:

Ovo sam pročitao...

isto ne mogu da razumem o kakvoj se demokratiji govori kad covek u drustvu ne sme da spomene ili da pohvali za neka dela Adolfa Hitlera (imao je on i dobrih stvari ne samo zlih),odmah ide etiketa nacista,mrzis druge rase i sl??

...i bi mi dosta. :hahaha:

Koji si ti lik,ybt. :)
Podsećaš me na forumaša SSSR_,koji je isto tako hvalio Staljina jer je od bedne carske Rusije napravio jaku ekonomsku,vojnu i industrijsku silu.

A to što je industrijalizacija prouzrokovala pomor 12 miliona Ukrajinaca - nema veze.

slika.jpg

:lol:

Ovo sam pročitao...

...i bi mi dosta. :hahaha:

Koji si ti lik,ybt. :)
Podsećaš me na forumaša SSSR_,koji je isto tako hvalio Staljina jer je od bedne carske Rusije napravio jaku ekonomsku,vojnu i industrijsku silu.

A to što je industrijalizacija prouzrokovala pomor 12 miliona Ukrajinaca - nema veze.

slika.jpg

:lol:
Procitaj dalje,prestao sam o tome i presao sam na aktuelne probleme! Kolatelarna steta,najjaci samo opstaju!:D

Ja ne mogu da ukapiram ljude koji se stavljaju u stvari koje ih ne interesuju,msm sta nekog ima da bude briga ako je neko neo-nacista? Ako tebe i druge ne ugrozava sta sad ima policija i neki majmuni da dolaze da prebijaju ljude kao u Novom sadu pre par meseci? Ljudi jeste vi normalni?

Osim što ugrožavaju, ne konkretno moj život.
Slušam neki klinac priča u gsp aftobusu kako je video neke nacistu ide ulicom i usput raspalio šamar malom Romu. Tek-tako.
Da ne spominjem upad od pre koju godinu na tribinu filosofskog fakulteta.
Po meni to je velik problem, pogotovo kod nas u Vojvodini koja je multlietnička sredina, oduvek.
Da li smo normalni? Ne znam.

Bila je tema već o neo-nacistima.

Mora da mu je nesto dzornuo pa ga ovaj uhvatio! A u ostalom sta ima veze,koliko isto tako iz cista mira naidju likovi i prebiju nacistu? Toga imas u Americi koliko hoces,oni cobani Rednecks stvarno napadaju i Punkere sa palicama i lopatama,to su za ne upucene obicni seljaci prepuni predrasuda!

Ok, ja ne odobravam nasilje. Nebitno ko koga, jednostavno ne volim nasilje, smatram da je nepotrebno. (ali dobro, ljudi su životinje)

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back