- Poruka
- 5.797
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma bre ja sam anarhista i boli me uvo.
Au koje ste vi lozane. Sto volim da vas z*jebavam....Naravno da je ono sa anarhistom bila z*jebancija.
Svejedno preterana etiketiranja su glupa. Nisu svi ljudi isti...
obe grupe Ljudi pune predrasuda i gLuposti
ne dam poreze, ni namete
neću zajmove, ni kamate
pijem pivu, vani sunce sija
živjela anarhija
Mi se smejemo, a devojka lepo kaže:
Treba poći njenim stopama.Nek' ide život!
ne mogu da dođem sebi
Sta je ovo?
Slike iz spanskog gradjanskog rata?
Jest'.
¡No pasarán! izgovorila je Dolores Ibaruri tokom Španskog građanskog rata u svom vatrenom govoru protiv fašista.
Madrid sera la tumba del fascismo. Naposletku je i bio. Osvojivši Madrid, Franko je uzvratio Hemos pasado.
¡No pasarán! danas je internacionalni antifašistički slogan.
ma 'Smrt fasizmu-sloboda narodu'
Koga je jos danas briga za fasiste i antifasiste![]()
Smrt fašizmu, živele lubenice!
Hm, recimo ne za fašiste i antifašiste ali za neo-naciste i one koji su protiv diskriminacije svakako da nas je briga.
Skrećem s' teme, ali činjenica jeste da postoje samozvani nacisti koji evidentno predstavljaju problem.
To bi bilo to, da ne dužim dalje.![]()
Ne spadam ni u jednu od tih grupoa odredjeno, ali najvise volim rockere i hiphopere. To ide jedno s drugim.![]()
Jesi svestan sta si napisao? Nema to veze jedno sa drugim!
isto ne mogu da razumem o kakvoj se demokratiji govori kad covek u drustvu ne sme da spomene ili da pohvali za neka dela Adolfa Hitlera (imao je on i dobrih stvari ne samo zlih),odmah ide etiketa nacista,mrzis druge rase i sl??
Procitaj dalje,prestao sam o tome i presao sam na aktuelne probleme! Kolatelarna steta,najjaci samo opstaju!Ovo sam pročitao...
...i bi mi dosta.
Koji si ti lik,ybt.
Podsećaš me na forumaša SSSR_,koji je isto tako hvalio Staljina jer je od bedne carske Rusije napravio jaku ekonomsku,vojnu i industrijsku silu.
A to što je industrijalizacija prouzrokovala pomor 12 miliona Ukrajinaca - nema veze.
![]()
![]()
Ja ne mogu da ukapiram ljude koji se stavljaju u stvari koje ih ne interesuju,msm sta nekog ima da bude briga ako je neko neo-nacista? Ako tebe i druge ne ugrozava sta sad ima policija i neki majmuni da dolaze da prebijaju ljude kao u Novom sadu pre par meseci? Ljudi jeste vi normalni?
Mora da mu je nesto dzornuo pa ga ovaj uhvatio! A u ostalom sta ima veze,koliko isto tako iz cista mira naidju likovi i prebiju nacistu? Toga imas u Americi koliko hoces,oni cobani Rednecks stvarno napadaju i Punkere sa palicama i lopatama,to su za ne upucene obicni seljaci prepuni predrasuda!