Mesta za izlaske u Valjevu

Sredili jesu,sada je tepih stalno cist,u klonji ima uvek papira,i lepo mirise,ali priznajte bilo je mnogo lepse kada ljude oko sebe nisam video sto od dima,a sto od pica,pre nisam ni znao da ima tepih,o klonji da ne pricam,ulazio i izlazio sam na onaj prozor u uglu,a sorao tamo preko puta.A sad je sve to cisto i lepo upakovano.'ocu bre prljavstinu i smrad i neko otkidanje do jaja.

E, dobro, sad Vanilla ponovo radi. Kafu sam svaki put dobio na vreme, nije ni ''zagorela'', ni ''zapaljena''. A i ako je nekome malo kasnilo piće, neka se zapita da li postoji razlog tome ako je lokal konstantno pun. Mislim da onaj ko sedi i dangubi nema pravo da prigovara ljudima koji dnevno pređu 20 km i opet usluže goste sa osmehom na licu.

Pozdrav za osoblje Vanille, pa neka im neko prenese.

P.S. BtW, ako ništa, bar imaju najlepšu devojku u gradu kao radnicu. :)

Sredili jesu,sada je tepih stalno cist,u klonji ima uvek papira,i lepo mirise,ali priznajte bilo je mnogo lepse kada ljude oko sebe nisam video sto od dima,a sto od pica,pre nisam ni znao da ima tepih,o klonji da ne pricam,ulazio i izlazio sam na onaj prozor u uglu,a sorao tamo preko puta.A sad je sve to cisto i lepo upakovano.'ocu bre prljavstinu i smrad i neko otkidanje do jaja.

:rotf::rotf::rotf:

Ma retard devojka bre, ja hteo da joj reknem da bih voleo da je bolje upoznam, ali bez namere da je muvam, jednostavno mi ne treba devojka, dosta mi je tih budalaština. Protiv drugarice nemam ništa protiv. Ona natripovala kako je ''RIBETINA BATO'' i sa onim ''baš sam moćna'' osmehom mi ne dozvoli da završim prosto-proširenu :) izjavu, nego me klepi korpom po glavi. Prvi put u životu sam dobio korpu, a da nisam ni muvao devojku.

Back