Mesta za izlaske u Valjevu

Gradska svirka, pa otprilike su poceli sa laganim fensi zabavnjacima tipa Georgijev, Sasa Kovacevic, bilo je i nekih dobrih starih balada, posle je isao domaci rok, malo noviteti i na kraju udarni repertoar pesama Ace lukasa, Pejovica, Harisa, Tome, Dzenana....
Lokal je sredio taj novi vlasnik. Ja cu ako stignem od posla otici malo tamo u petak.

Ja to za Corbu nisam ni cula, a koliko sam ja obavestena za SNG nece biti nista ne trgu (ispravite me ako gresim)..... :?

ljudi, slusajte malo radio ili citajte novine... Predesednik opstine je obezbedio dolazak Riblje Corbe u Valjevo povodom proslave Srpske Nove godine...

A ako vam se bas ne smrzava na trgu, birajte neku topliju lokaciju, pa ulaz vam je od 150 do 300 kinti... E neznam bas za Cekic, jer u njemu ce biti Dzenan, verovatno ce biti papreno skupo...:twisted::twisted:

Cini se simpaticno samo da je neka bolja muzika bilo bi mnogo bolje!!!

Ja licno mislim da su momci najbolji u gradu, verovatno ih nisi ni cuo, na kraju o ukusima ne treba raspravljati, nego....Ono za Splav... bio sam veceras, ljudi prava havarija!!! Bend se posvadjao sa gazdom jer je hteo da organizuje zatvorenu zurku za njegove pajtose a svi ostali koji su rezervisali da poljube vrata. Belmondo nece svirati tamo, prelaze u drugi lokal.

Back