Mesta za izlaske u Valjevu

Mannibals:
Ne znam koliko cu moci da izdrzim,naprotiv...ja se borim protiv samog sebe....svakog chasa mogu da puknem,samo mi je u glavi jebachina,.....ako mogu da se 'odrazim.
....XEXEXE.xee...ex

Verujem drugar ... verujem i znam kako ti je (imao sam slicna iskustva). Ali ako je za utehu, cuo sam da
blowjob.gif
nije kaznjivo ;-)
Mislim, sumnjivo mi je to da nije kaznjivo, ali je mozda kazna manja, ne znam.

poslednja tri meseca sam konstantno provela u glivarima. tamo mi je skroz opusteno. jednom sam tokom leta provirila u skybar i nije mi se nesto svidelo. a prosle godine sam svaki vikend otpadala u morrisonu. medjutim sada ne pamtim kada sam poslednji put bila tamo. zimus sam isla i u nirvanu ali tamo i nije bilo nesto.

Ja sam glasao za kafane dole, sta znam, valjda mi josh Gucha ne izlazi iz krvi :)

Prvo i osnovno pravilo za izbor mesta za izlazak : Idi tamo gde su devojke najbolje :twisted:

Bukva - nikada nisam tamo uveche bio, ali za dnevnu kaficu je fino.

Kaleidoskop - Rezervisano za gimnazijalsku decu.

Gljivarsko drustvo - tamo bar 3 godine nisam bio, od nekog letnjeg rege festivala...

Morison - tamo bas nikada nisam bio. Nisu me interesovala dilovanja trave :)

Kazablanka - i tamo je fino za neku mirnu kaficu, bilo dnevnu, bilo vecernju

Dzipsi - uvek naj cice :) I medju kaficima, moj favorit.

Vagon - bilo dobro pivo a ruzna i nadrkana atmosfera.

Fradjile - tu sam par puta izashao, i uvek je bio zajeb. Sta da radis uz onu muziku btw? Ne volim da gledam gym-decu u sirokim duksevima :)

Servud - Nein.

Na kraju, iako mozda 5 puta godisnje odem u neku kafanu, to su mi u VA jedini ludji provodi. Bar ih se najmanje secam, sto znachi da su bili dobri, ne? :)

Sve u svemu josh jednom podvlacim prvo pravilo sa pochetka posta

Besh pos'o Vuce... pa necu zbog vecere prodati veru... Mislim, ima u tom Cekicu i Randevuu devojaka ... ali brate, sta ja mogu da pricam sa njima? O cemu? Izasao sam par puta na slicna mesta (ne u VA) i brdo riba sa kojima ne znam sta da pricam. Svaka gleda da li joj se karmin razmazao, voda drugarice svaki put kada ide da piski, voli dobra kola a ako imas dosta penaza, onda nije frka.

Ne mogu druze, ali ne mogu da se zabavim uz Cecu, Stoju, Minu, Seku i Tinu ... NE MOGU! Ubi me, al' ne ide! Vise volim da izblejim sa drugarima kod Muje uz pivo i girice neg' da idem tamo...

Vidis, Muju nisam pomenuo ... jbg

Uzgred, za pola mesta nisi u pravu ... mislim ne stoje ti svi komentari.

Ako uzmemo u obzir da sam ove godine uveche izashao negde u VA mozda 3-4 puta, (dva puta u Sky bar, ako se tako zove), a na pola mesta nikada i nisam bio, sigurno da u dosta chemu nisam u pravu, ali ja takvu sliku drzim u glavi.
U Zlatnom chekicu nisam bio, kad kazem kafana, mislim na Rendes vous. Shta da ti kazem... Popijesh 8 piva i glazba nije bitna. Ionako se muzika koja ima dushu ne pushta u nocnim klubovima. Izdjipao se na nekoj tehno zurci, ili u kafani uz pevaljku, isto je. Dve strane jedne medalje. Vazna je samo ekipa sa kojom si.
Inache, devojke su manje vishe svuda takve... Svaka pazi da joj se shinka ne uzyebe, i dobro je dok to rade. Pricha ti u takvim situacijama ne igra bitnu ulogu. Koji ce ti q**c pricha sa zenom u kafani? :) Ili na tehno zurezi?
Znash ono, kao shto princeza ponekad pozeli da se kresne sa shtalskim momkom i izludi, tako i mi, volimo da nekad zaginemo u kafani. Bitno je da si ti svoj, i da ne idesh protiv sebe.
(devojku sigurno necu voditi na glasna mesta :) ). A Muja je posebna pricha, kao i godine cirkanja piva i blejanja u parku...

Vuce, ne slusam ja tehno niti se u meni sukobljava tehno sa nekom drugom muzikom.

Iskreno, najvise volim zivu muziku uz koju mozes djuskas ili onu koja sluzi za utapanje nekih davnih tuga (kao u 32-ci i Starom gradu kad naidju Cigani).

Sta cu pricati sa devojkom koju upoznam u kaficu? Pa ... necu je valjda samo gledati... mislim, ne bi trebalo. Nase su princeze previsoko digle nosine a sto se tice shtalskih momaka ... doslovce se i lepe za njih... nabildane zvekane za 2 grama mozga u glavi. Shtalski momci su samo malo evoluirali, ali to je to, prepoznaju se lahko! E zato, zato ne idem u Rande-vu i slicna mesta. Ne mogu uz tu muziku ni posle 8 piva! Lakse zaigram kolo neg' sto me ta pesma dokaci... Jbg... takav sam.

....Pa vidim da vam ja ne trebam.....forym uvek pun....kad ja odem ....zrtvujem se k'o Virna LIZI na seriji sto je bila na TV ART...

--------Pa zavisi koli. AGE,imash....meni je zao sto ne radi fabrika......da
-Petkom-bude DJs....i ta elektrika....

-Subotom -ROK&PUNK....bendovi.....//bio sam na nastupu Obojenog Programa....
na Gra(d)cu....puff...kada je to bilo pre 3/4 godine,kada su ljudi trazili bis....a ne znajuci za njih otisli smo ortak i ja.....// na kraju sam upao u Gradac!
-Nedelja.....????

Wilkołak:
Vuce, ne slusam ja tehno niti se u meni sukobljava tehno sa nekom drugom muzikom.

Iskreno, najvise volim zivu muziku uz koju mozes djuskas ili onu koja sluzi za utapanje nekih davnih tuga (kao u 32-ci i Starom gradu kad naidju Cigani).

Nisam rekao nista vezano za tehno i tebe, niti za sukobe :)

A za shtalske momke... Pa necemo im prepustiti bash sve devojke ne?
Kako mi u Guchi rekoshe neki ljudi "nema jebca bez Valjevca" :twisted:

Back