Mesta u Subotici(i okolini)

Gde ces sad po ovoj zimi napolje da blejis? :) Meni je ok ponekad na radijalcu, kod plave fontane, terasa na Palicu.. a dobri lokali za bleju su po meni Music, Code, Atrium ili Plato. Ima par novih lokala gde petkom prave zurkice, Bulevar i neki lokal blizu parkinga kod radnickog

Da li je moguće da stvarno fali čitava generacija u Subotici? Prošli vikend sam bio u gradu sa drugarom, obojica imamo 24 godine, uopšte nema više poznatih faca nego sve samo klinci po lokalima prave lom i neki neuspeli stariji likovi 35-40 god. Dakle, kao da su nestale čitave generacije 84.-88.. Kad god izađemo, gotovo nikako da naletimo na neke devojke otprilike naših godina i da započnemo neku spiku ili nešto.. Definitivno nam je Subotica zamrla i izbegava se u širokom luku..

Volim jedino Boss, Staru Piceriju, Denis i Flair Bar. I naravno Palic.
... sto se tice klubova zurke, samo NS. U Subotici retko kad ima nesto. Q Bar necu ni da spomenem to mesto odavno bojkotujem, muzika im je ocajna-bas da zaboli glava, cene visoke za taj kvalitet a osoblje grozno. Setimo se samo legendarnih izbacivaca, narkomana... njima je mesto u kavezu u Zoo vrtu a ne medju ljudima. Sax je ok preko leta - samo sto svi izlaze tamo pa je velika guzva.

Back