Gost
PA NE VOLE SE SAMO NACISTICKE SVINJE I SA JEDNE I SA DRUGE STRANElimunada:Znaci svi se vole,samo se cini da nije tako?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
PA NE VOLE SE SAMO NACISTICKE SVINJE I SA JEDNE I SA DRUGE STRANElimunada:Znaci svi se vole,samo se cini da nije tako?
tako jeeeeeeeeeAnonymous:PA NE VOLE SE SAMO NACISTICKE SVINJE I SA JEDNE I SA DRUGE STRANElimunada:Znaci svi se vole,samo se cini da nije tako?
LIMUNADO TI SI NACISTAAAAAAAAlimunada:Jeste,kad bi se lagalo,ali ajde...
A tebi noge smrde. :wink:SRPKINJA:LIMUNADO TI SI NACISTAAAAAAAAlimunada:Jeste,kad bi se lagalo,ali ajde...
Jelena_bgd:Imam 24 godine i dugo sam vec u vezi sa deckom,sa kojim se stvarno odlicno slazem,ali on je musliman,iz Novog Pazara.meni naravno to ne smeta,jer me nezanima ni njegova vera,vec licnost koja mi se zaista dopada,ali moji roditelji nisu bas odusevljeni idejom da ce im zet biti musliman!
Sta da uradim,a da svi budemo zadovoljni!
Jelena_bgd:Imam 24 godine i dugo sam vec u vezi sa deckom,sa kojim se stvarno odlicno slazem,ali on je musliman,iz Novog Pazara.meni naravno to ne smeta,jer me nezanima ni njegova vera,vec licnost koja mi se zaista dopada,ali moji roditelji nisu bas odusevljeni idejom da ce im zet biti musliman!
Sta da uradim,a da svi budemo zadovoljni!
MA MRZIM TE GLUPOSTI,JA SAM DETE IZ MESOVITOG BRAKA I MOJI RODITELJI SU OBOJE PODJEDNAKO UCESTVOVALI U MOM VASPITANJU I SRECNIJA SAM NEGO DECA IZ MNOGIH BRAKOVA KOJI SU ISTE NACIJE.PONAVLJAM PO 1000 PUT VERA,NACIJA I BOJA KOZE SU U DRUGOM PLANU.MENI JE OTAC MUSLIMAN MAJKA SRPKINJA JA SE ZABAVLJAM SA SRBINOM I MOJ CALE NEMA NISTA PROTIV,OBOJE ME UCE DA JE LJUBAV NAJVAZNIJA I DA UVEK POBEDJUJEvojvodjanka:Nemam bas puo vremena ali moram bar kratko da ti napisem. Ovo ti mozda malo pisem iz licnog iskustva.
dok se zabavljate sve je lepo. Dok se zabavljate nikom
nista ne smeta, pa cak i na pocetku braka je sve lepo. Ali onda dolaze deca. Da li si spremna da odgajas decu po tudjim vaspitanjima. Da li si spremna da ti dete ide u drugu crkvu. Da ti ne nabrajam sta jos sve tu dolazi. Veruj kad dodje prvo dete sve se menja. Yi postajes nesto drugo. Yi postajes majka. Zelis da odgajas decu po svojoj tradiciji, ali ti si samo zesko i u drugom si planu.
Deca se vaspitavaju po muzovoj tradiciji. Veruj to sa 21. vekom nema nikakve veze. Ovo sigurno nije drugo vreme. Nemoj da se zavaravas da ces ti tu nesto promeniti, da je on drugaciji od svih.
U braku se mnogo toga menja.
Inace zelim jos da ti kazem da nisam operisana od druge nacije. Zivim u sredini gde ima i mislimana i madjara i slovaka i rusina.....
Svaki narod kao i mi ima i dobrih i losih ljudi, naravno kao i kod nas. yo sa brakom nema veze.
Mozes da se druzis sa kim hoces. Postuj tudje da bi se tvoje postovalo.
Inace ja sam odrasla sa muslimankom i dan danas smo
dobre. Ne bih dala to drugarstvvo ni zasta na svetu... Imam kumove slovake..... super su.
BRAK JE NESTO SASVIM DRUGO........ VERUJ
mogla bih ti ja jos mnogo toga pisati... al da te ne davim i pak razmisli sama.
ne nisam samerova cerka ali sam samerov istomisljeniklimunada:Senada da ti nisi Samerova kcerka?![]()
zanimljivoSENADA:ne nisam samerova cerka ali sam samerov istomisljeniklimunada:Senada da ti nisi Samerova kcerka?![]()
Samo bih još dodao da su retke muslimanke koje se udaju za čoveka druge vere,bar ja ne poznajem nijedan slučaj,zanimljivo :wink:Anonymous:Nezelim da moje reci nekoga uvrede.Ovo je moje misljenje.
Sto se tice ljubavi.Mislim da netreba da se postuju ogranicenja i ona stara patrijahalna snvatanja.Ali kada su ljudi muslimanske veroispoves?U nasem slucaju na Balkanu stvari se malo komplikuju.Naime musliumani su jako dobar narod ali pod uslovom da se postuju njihova nacela kultura i obicaji.U suprotnom njihovi stavovi pa i postupci mogu biti brutalni.Mislim da zena koja se uda za muslimana mora da se odrekne svoje vere.Da se ponasa prema njihovim obicajima.(da zaboravimo feredzu i dimije)to je iskorenjeno bar kada je mladja populacvija u pitanju,Svaka muslimanska mlada mora opravdati izbor svog muza ako nije u stanju mora se pomiriti sa tim da ce biti odbacena.Inace kod muslimana vazi pravilo da se zeni koja nije podesna daje dovoljno novca kojei joj je otac dao u miraz da moze i sama ziveti.Sto nije slucaj sa zenom koja nije muslimanske veroispovesti.U slucaju razvoda oni zadrzavaju decu.Puno poteskoca na koje se moras navici i prevazici da bi ugodila svom dragom.Inace muslimanima je boziji zakon da sto vise nevernika sprovedu u svoju veru,tako da nece zaliti ni ljubavi a ni materijalnih dobARA DA TE POTKUPI:i NA KRAJU IZBOR JE NA TEBI:vREMENA SU KRIZNA:mEDJULJUDSKI ODNOSI SU NA NULI:tAKO DA TREBA DA SE NAVIKNES NA CINJENICU DA CES U OCIMA SVOG NARODA KAO I NJEGOVOG BITI OSOBA TRECEG REDA.
Savet.
Ako i pomislis da se udas za njega nikada nemoj prihvatiti da zivis sa njegovim roditeljima.I nikako u oblasti gde su njegovi rodjaci naseljeni.Voleo bih da znam kako on gleda na ovaj tvoj postupak da izneses javno svoja strahovanja i misljenje.Ako prati i smeska se udaj se za njega ali neverujem i da zna za ovaj tvoj pokusaj na forumu.Pazi se i razmisli.
I jos da nebude kako iznosim svoje misljenje na prazno.Moja sestra od tetke zivi u pazaru vise nije Biljana sada je izmira.Neznamo vise ni kako izgleda ni sta radi.Jer joj vera nalaze da ne razgovara sa nama nevernicima.Mozda je to njena volja a mozda i ako nije mora biti tako.KO zna.
marsovac:Timmy bre nemoj da mi prepisujes i da mi se bre nadovezujes.Imas jedan inter galaticki pozdrav od marsovca[/quote
pozdrav sa zemlje
MA VI STE LUDI SVI JA GLASAM ZA LJUBAVTrazeci ljubav:...pogotovu sa muslimanima!!!!!
Kažite bar jedan primjer da je muslimanka udajući se za srbina ili hrvata prihvatila hristovu Vjeru......
A koliko samo ja znam poturčenih Srpkinja!!!!I one su sada veći Muslimani od onih koji su to bili rođenjem!!!! :shock:
ne kaže se džaba GORA POTURICA OD TURČINA!!!! :wink: