Mesić i Sanader napali Srbiju!

hektorius:
Pa sta ocekujes, najgore ustase su bas bile dole i tada. Spaljivano je sve sto je srpsko i Srbi su nestajali, ubijani, to se zna, verujem da se to cak i dan danas dogadja u pojedinacnim slucajevima, Mostar i Z.Hercegovina je leglo ustasa, uvek bilo.

Ali, da budem sad konkretniji, govorim o srusenim mostovima.

Bio je gradjanski rat i svi su gledali da onim drugim ili trecim sto vise napakoste.

Kasnije je HVO ,na primer, bio skupa sa nasom vojskom, kad je bio sukob HVO - ABiH.
ЈНА је из долине Неретве нестала преко нићи.
Када је генерал Перишић решио да покрене авијацију и када су Газеле кренуле долином Брегаве, преко ноћи је смењен, а војска повучена таквом брзином да су јаде војнике из касарне у Чапљини и заборавили па су онда слали 63. падобранску да их извлачи хеликоптерима!!!

KoscheiBesmertnii:
Па то није Дубровник, него војни објекат, зар не?

Tako je! zaboravih pomenut i tada tek im pristigli nosac aviona (zrakoplova) CSS Franjo, klase "Nimitz".

SunseekerYacht82.04.jpg

KoscheiBesmertnii:
Ни код Енглеза не видех шта је срушено, покушај на сајту УНЕСКО, можда они нешто знају?
ah sad mi je jasno zelis trofej za nesto sruseno u Dubrovniku.
ebiga jake su to zidine pa stoljeća(vekove) su izdrzale.
nego neodgovori mi jer to novi vid gradnje sto ga patentirase ovi s tvog avatara 120mm po zidini da bi se izgradila???

Karlito Brigante:
Nemoj Hrvate i muslimane,oni su dobri,slatki i nisu ništa krivi! :D
ma ja, na hiljade hrvatskih i bosnjackih tenkova i teske artilojerije je drzalo Bograd u okruzenju skoro cetiri godine,i danonocno granatirali beogradjane,pobili iz snajpera tri hiljade djece.dobro su vam hRVATI porucili kad dozivite katarzu ona cete moci normalno da pricate i priznate da ste poveli rat izaratili sa svim narodima bivse jugoslavije,***** joj temelj i onog ko je osnova.

Back