Jerry Ropero:nacionalni praznik u hrvatskoj je dan kada su sto pobili sto proterali 90% srba iz hrvatske i kako tudjman na snimljenim brionskim transkriptima kaze "konacno resili srpsko pitanje u hrvatskoj".
stali smo na kraj teorizmu.ok?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Jerry Ropero:nacionalni praznik u hrvatskoj je dan kada su sto pobili sto proterali 90% srba iz hrvatske i kako tudjman na snimljenim brionskim transkriptima kaze "konacno resili srpsko pitanje u hrvatskoj".
U RH nema nijedan spomenik sa ustaši, bio je jedan u Slunju, glasio je na Francetića,prošla vlast na čelu sa SDP-jom se nije usudila ga rušiti, več je ova HDZ-ova vlast ga srušila.Što se tiče partizanskih to se je rušilo, dok je bio rat,sad više ne.No tih partizanskih spomenika po hrvatskoj je ostalo mali miljon, gdje god dođeš bar jedan ima.deki12345:Vi rusite spomenike partizanima i dizete ih ustasama.... na Maksimiru ste pokazali na koncertu Marka Perkovica.... Trenutno u Hrvatskoj ima vise spomenika ustasama nego partizanima....
kryten:U RH nema nijedan spomenik sa ustaši, bio je jedan u Slunju, glasio je na Francetića,prošla vlast na čelu sa SDP-jom se nije usudila ga rušiti, več je ova HDZ-ova vlast ga srušila.Što se tiče partizanskih to se je rušilo, dok je bio rat,sad više ne.No tih partizanskih spomenika po hrvatskoj je ostalo mali miljon, gdje god dođeš bar jedan ima.
potpisujem.Neka smo prorjedili Hrvatsku, šta misliš da nismo, da cijeli život imam paranoje oče ovi se opet pobuniti.Ajd bježi ,sjebali su mi 5 godina mladosti,oprostio sam im.Al neka svako nek živi na svome.cash:stali smo na kraj teorizmu.ok?![]()
Na taj Šid smo vaistinu za vrijeme rata rokali granate.SiIent Bob:Sad javljaju na vestima da su boяbe oko Šida žestoke, ali da su naši uspeli stabilizovati fяont i da kяeću u kontяanapad.
SiIent Bob:Sad javljaju na vestima da su boяbe oko Šida žestoke, ali da su naši uspeli stabilizovati fяont i da kяeću u kontяanapad.
cash:čim se provede lustracija,srušit će mo sve partizanske spomenike jer su to spomenici okupatorskoj vojsci,a podignuli budemo spomenike hrvatskim vojnicima.
Vaistinu?kryten:Na taj Šid smo vaistinu za vrijeme rata rokali granate.
To je od tamjana...СРБ:Браате имаш визијууу...? А? Привиђење, ово-оно...
nečemo sve srušiti,ipak partizani nisu to zalužili.Da njih nije bilo RH bi bila manja nego sad.cash:čim se provede lustracija,srušit će mo sve partizanske spomenike jer su to spomenici okupatorskoj vojsci,a podignuli budemo spomenike hrvatskim vojnicima.
SiIent Bob:Sad javljaju na vestima da su boяbe oko Šida žestoke, ali da su naši uspeli stabilizovati fяont i da kяeću u kontяanapad.

nečemo sve srušiti,ipak partizani nisu to zalužili.Da njih nije bilo RH bi bila manja nego sad
A sereš, moj dida je Hrvat čisti, i bio je partizan.Zašto bih se ja toga odrekao,neću valjda slaviti Luburića?cash:ok...budemo ostavili jedan na koji možemo pljuckati.
hoćeš li da na ovog isto pljuckaš?
SiIent Bob:
To je od tamjana...
A sereš, moj dida je Hrvat čisti, i bio je partizan.Zašto bih se ja toga odrekao,neću valjda slaviti Luburića?

Nemate vi pojma šta je terorizam...recimo odete na utakmicu,a ono eksplodira bomba. Tako da vaši pileći mozgovi nisu dobro naučili u školi definiciju terorizma.cash:stali smo na kraj teorizmu.ok?![]()

A evo još malo o terorizmu,onako k'o za vas:cash:stali smo na kraj teorizmu.ok?![]()
moj "drki12345" ti si kreten na kvadratdeki12345:Dakle ipak cete podici spomenike ustasama? Nisam ni sumnjao.... Tako treba sve spomenike srusite partizanima, a onda lepo dignite spomenike Pavelicu, Bobanu, Franceticu.... podignite i stoki koja je iskasapljena kod Staljingrada, a i onoj kod Blajburga....
juznjak99:moj "drki12345" ti si kreten na kvadrat
... и срушићете све старе мостове (као у Мостару) и направити Љепше и још старије, ма милина једна... путуј Европо, немој више чекати на нас, доспећеш и ти на рђав глас!!!cash:čim se provede lustracija,srušit će mo sve partizanske spomenike jer su to spomenici okupatorskoj vojsci,a podignuli budemo spomenike hrvatskim vojnicima.