Mesić i Sanader napali Srbiju!

KoscheiBesmertnii:
... и срушићете све старе мостове (као у Мостару) и направити Љепше и још старије, ма милина једна... путуј Европо, немој више чекати на нас, доспећеш и ти на рђав глас!!!
taj citat "ljepše i starije" su upotrebljavali kad se unistavao Dubrovnik.
hocu reć nije naš izum ;)

klikk:
taj citat "ljepše i starije" su upotrebljavali kad se unistavao Dubrovnik.
hocu reć nije naš izum ;)
Па јел` уништен Дубровник?
Не рачунајући парохијски дом и музеј српске православне цркве???
Мост у Мостару је срушен и зна се именом и презименом ко је то урадио!!!

KoscheiBesmertnii:
sta si bre agresivan na obicnu konstataciju.
ili sam slagao nesto??
Dubrovnik je hvala Bogu obnovljen.

KoscheiBesmertnii:

U redu, treba biti realan, dok je srpska artiljerija u Sarajevu postedela dzamije npr. HVO artiljerija je od istocnog Mostara napravila Hirosimu.

Za Stari Most nije 100% sigurno ko ga je srusio, jer su snimci dosta kontradiktorni, pokazuje i eksplozije, trenutak pre rusenja, koje mozda nisu bile od granata.

A sve ostale mostove u Mostaru smo srusili mi, odmah na pocetku.

hektorius:
U redu, treba biti realan, dok je srpska artiljerija u Sarajevu postedela dzamije npr. HVO artiljerija je od istocnog Mostara napravila Hirosimu.

Za Stari Most nije 100% sigurno ko ga je srusio, jer su snimci dosta kontradiktorni, pokazuje i eksplozije, trenutak pre rusenja, koje mozda nisu bile od granata.

A sve ostale mostove u Mostaru smo srusili mi, odmah na pocetku.
Аааааааааааааа, ти си Крват, па што не кажеш, наравно да сте их ВИ срушили!

klikk:
ma nije nista sruseno u dubrovniku to su samo traktorske gume gorile mislim da su "sava kranj" 25x235 8-)
Значи нема списка?
Па шта очекујеш да ти верујем на "часна Титова пионирска", НИШТА БРЕ НИЈЕ СРУШЕНО!!!
Ја могу да ти дам тачан списак свих грађевина које је НАТО срушио у БГ, и не знам како се за Ду ништа не зна, ипак је то УНЕСКО штитио!?

hektorius:
Ne moras da histerises, stvar je jednostavna, svi mostovi u Mostaru su pre pocetka sukoba bili vec minirani, od strane JNA, ili onog njenog dela koji je cekao da petokraku zameni kokardom, da se tacnije izrazim.

Osim Starog mosta.
Од `92. до `95. у Мостару није било Срба под оружјем, а ни без, ја стварно не знам о чему ти причаш!
А ко је и на који начин срушио цркву на Белушинама, наравно православну???
Знаш ли то???

KoscheiBesmertnii:
Од `92. до `95. у Мостару није било Срба под оружјем, а ни без, ја стварно не знам о чему ти причаш!
А ко је и на који начин срушио цркву на Белушинама, наравно православну???
Знаш ли то???

Ja ne pricam sad ni o cemu drugom nego o MOSTARU, ne skreci odmah na crkve...

Ja ti kazem da su svi mostovi odleteli u vazduh osim Starog, odmah na pocetku, bilo je ocigledno da su bili minirani kako bi se Hrvatima i Muslimanima otezala komunikacija.

P.S.
Mostar je jedno vreme bio u potpunom okruzenju od nase vojske, + rezervisti iz Crne Gore koji su bili u Hrvatskom delu Hercegovine neposredno pred sukob.

Nisi to znao?

hektorius:
Ja ne pricam sad ni o cemu drugom nego o MOSTARU, ne skreci odmah na crkve...

Ja ti kazem da su svi mostovi odleteli u vazduh osim Starog, odmah na pocetku, bilo je ocigledno da su bili minirani kako bi se Hrvatima i Muslimanima otezala komunikacija.

P.S.
Mostar je jedno vreme bio u potpunom okruzenju od nase vojske, + rezervisti iz Crne Gore koji su bili u Hrvatskom delu Hercegovine neposredno pred sukob.

Nisi to znao?
И ја говорим о Мостару, поменута црква је у Мостару, а срушена је тако што је расписан конкурс (тендер) за рушење цркве у Крватским новинама.
Не говорим "око Мостара" него У МОСТАРУ!

KoscheiBesmertnii:
И ја говорим о Мостару, поменута црква је у Мостару, а срушена је тако што је расписан конкурс (тендер) за рушење цркве у Крватским новинама.
Не говорим "око Мостара" него У МОСТАРУ!

Pa sta ocekujes, najgore ustase su bas bile dole i tada. Spaljivano je sve sto je srpsko i Srbi su nestajali, ubijani, to se zna, verujem da se to cak i dan danas dogadja u pojedinacnim slucajevima, Mostar i Z.Hercegovina je leglo ustasa, uvek bilo.

Ali, da budem sad konkretniji, govorim o srusenim mostovima.

Bio je gradjanski rat i svi su gledali da onim drugim ili trecim sto vise napakoste.

Kasnije je HVO ,na primer, bio skupa sa nasom vojskom, kad je bio sukob HVO - ABiH.

Despite the demilitarization of the old town early in the 1970s in an attempt to prevent it from ever becoming a casualty of war, following Croatia's independence in 1991, the Serbian-Montenegrin remains of the Yugoslav People's Army (JNA) attacked the city.
On October 1, 1991 Dubrovnik was attacked by the JNA with a siege of Dubrovnik lasted for seven months. The heaviest artillery attack happened on December 6 with 19 people killed and 60 wounded. Total casualties in the conflict according to the Croatian Red Cross were 114 killed civilians,
sa engleske wikipedije
http://en.wikipedia.org/wiki/Dubrovnik

Back