Mešanje sporta i politike

Nego me cudi kako neki obrazovani ljudi koji su ono pravnici, javne licnosti i mrtvi ladni kazu ma nema veze samo neka odu sa vlasti, pusticemo ih tek tako....nema pustanja nikoga, svako mora da odgovara i novac koji su pokrali mora da se vrati drzavi i narodu.
Upravo zbog toga što postoji ono .. pametniji popušta

Jesi li ikad čuo npr. da je Nole ikad bio na nekim protestima ? Da ja znam, nikada ga nije zanimala politička situacija u Srbiji ali za Srbiju srcem gine i predstavlja je u svetu

.. ali moji preci su čuvali državu zvanu SFRJ dok je Sloba bio .. i šta su dobili ? orden da su bili tokom celog rata u Bosni na položaju ... Dejton potpisan i Good Bye ... Adios ...

Šta taj Štimac ima od toga što će sada biti protiv Vučića ?

Šta ćemo ako sledeća partija koja dođe na vlast nije opozicija nego neka još gora kao što se i desillo posle 5. oktobra ?
Razumem te sta hoces da kazes, razocarenje u sistem i to se vec tako vrti dugo, tako i ja razmisljam sa te strane,najvaznija je stavka sta posle i ko ce doci, ja sam vise puta pisao ovde, politicare treba ukinuti nema pristupa javnim funkcijama i dovesti strucne ljude a imamo ih.

Razumem te sta hoces da kazes, razocarenje u sistem i to se vec tako vrti dugo, tako i ja razmisljam sa te strane,najvaznija je stavka sta posle i ko ce doci, ja sam vise puta pisao ovde, politicare treba ukinuti nema pristupa javnim funkcijama i dovesti strucne ljude a imamo ih.
E dobro je .. slažemo se 100001 posto

Sad ide pitanje .. šta će koji q... jedan sportista među političarima ?

Upravo zbog toga što postoji ono .. pametniji popušta

Jesi li ikad čuo npr. da je Nole ikad bio na nekim protestima ? Da ja znam, nikada ga nije zanimala politička situacija u Srbiji ali za Srbiju srcem gine i predstavlja je u svetu
On gine realno za svoj dzep, on se bukvalno pokupio odavde pozatvarao te terene i komplekse sto je imao, jer je video koja je to mafija u pitanju i sklonio se.

On gine realno za svoj dzep, on se bukvalno pokupio odavde pozatvarao te terene i komplekse sto je imao, jer je video koja je to mafija u pitanju i sklonio se.
Sećam se još na početku njegove karijere kad su ga kritikovali kako kupuje po Monaku .. kako umesto da investira u Srbiji, on troši po drugim zemljama ...

A sad svi kao Nole legenda ...mrš bagro neotesana

a jbg .. pa očigledno bolje kradu nego drugi ...

s obzirom da su bili i drugi na vlasti .. nije stalno jedna te ista partija pa ne kradu svaki put isti
Razvili su sistem na vise nivoa i to je dokazano, kupovinom, ucenom, zastrasivanjem, obecavanjem....i sam sam prisustvovao sceni kad s ejedan naprednajk nervirao sto su ga neki zeznuli a nisu glasali za njih :hahaha:

Sve to razumem ali .. druže .. gledaj svoju ženu i decu i zabole te patka

Čovek ima potrebu da učini nešto da nam svima bude bolje. Da njegovoj deci bude bolje. Vidim da predlažeš varijantu "ćuti i okreni glavu kad drugi kradu i ubijaju" ali prosto ima ljudi koji neće da trpe nepravdu. Kamo sreće da je više takvih. Dokle god budemo razmišljali "ćuti i pokoravaj se", neće nam bolje biti.

ne pričam za tebe .. pričam za sportiste ..

i ja sam privatnik i zabole me patka ko je na vlasti sve dok radim za sebe i ono što je dobro za mene i moju porodicu
Ne može baš tako...Štimac je reagovao na pogibiju 15-oro ljudi i traži pravdu ako pravda postoji ..
To je slicno kada su košarkaši Zvezde izasli na teren i protestovali protiv nasilja nad ženama
met-6071-830x553.jpg

Kakve veze to ima ..čovek ima empatiju u sebi, i traži odgovornost za 15 života
Ne znam zašto si zapenio protiv njega..umesto i sam da osudiš neodgovornost i nemar koji odnosi živote
Zapenio sam i zapeniću protiv bilo kog (zato i tema ima u naslovu verzija Vladimir Štimac) ko nije političar a pokušava da palamuda po politici umesto da se bavi svojim poslom i prosto samo podrži stranku koju želi da podrži

Ima trenutaka u životu kada čovek treba da zastane i stavi prst na čelo i pomisli šta bi bilo da je neko moj poginuo
Da jeste drugaciju bi pesmu svi pevali
A vidiš ja sam stavio prst na čelo i lično se zgrozio kako ljudi koriste ovu nesreću koja se dogodila jadnim ljudima kako bi eto dobili još koje zrno pažnje uključujući i ovog propalog sportistu koji je sada kad je već ispuvao sve ventile što se tiče sportske karijere odlučio da se bavi politikom

.. a onda vidiš Noleta, kome se u sred Južne Amerike, kljanja 80.000 ljudi (https://mondo.rs/Sport/Fudbal/a2007409/Novak-Djokovic-na-finalu-Kopa-Libertadores.html) .. koji je isto tako izrazio žaljenje što se tiče žrtava (kao i mnogi uključujući mene) i prosto čovek se ne meša u političke odluke

E o tome se radi .. što ti vidiš mnoge sportiste koji prosto predstavljaju tu zemlju Srbiju na sve moguće načine u svetu a ne time što će da protestuje zbog nesreće u NSu.

Što taj isti Štimac sa njegovim ljudima nije otišao i svim žrtvama ostavio koji novac ako ih već toliko žali ? Valjda je u svojoj karijeri dovoljno zaradio da eto iz gostoprimstva pokloni tim ožalošćenim porodicama neki novac s obzirom da im njihove članove porodice niko ne može vratiti.

Ne znam zašto mu je ovo trebalo.

Zašto se uvek meša sport i politika ? Dokle bre više ?
Šta meša?

Jesi li otvorio temu za ono govedo Šapića možda? Španovičku? Rebraču? Tomaševića.....?

Ovaj je barem na pravoj strani. Tj relativno u smislu da je makar protiv ove SNS pošasti. Daleko sam od ljubitelja DSS-a.

Inače, on se ne bavi odavno sportom, a kao pojedinac ima pravo da učestvuje u političkom životu kao svaki punoletni građanin.

Sram te bilo za ovu ovakvu temu na ovom podforumu.

Back